Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 150.253 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. května 2006 ve 14:17 ® breca reakce na …
-
Přijímám objednávky na trička klubu:
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 14:11 ® Robur
-
Pánové do klubu nevstupuji, protože dle níže napsaného by jako zápisné musela být flaška rybího tuku…
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:44 ® breca reakce na …
-
Ještě mám jeden konstruktivní návrh pro klub. Co takhle založit portál: Sezer.cz. Opět čekám na demokratické schválení regulem!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:44 ® Valda reakce na …
-
Ani náhodou každý máme své představy o rybaření jenom nevyvracím váš názor a nemám náčiní za statisíce
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:41 ® breca reakce na …
-
Valda – doufám, že ve svém profilu brzo opravíš svůj komentář „chyť a pusť“, podpora klubu musí být zcela zřejmá!!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:38 ® Valda reakce na …
-
Pánové tak vám přeji ať vám ty ku..y šupinatý berou
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:37 ® breca reakce na …
-
Regulus – díky, v tom případě se už ostatních ptát nebudeme a je rozhodnuto!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:36 ® breca reakce na …
-
Valda – Jsem rád, že jsi pochopil toto komplikované téma!! ):o))
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:36 ® regulus reakce na …
-
BRECA – no myslím, že je demokraticky, jednohlasně odsouhlaseno
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:34 ® Valda reakce na …
-
fandím diamantovým masařům jen aŤ to nezapomene sežrat i s cihlama
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:32 ® Valda reakce na …
-
Pánové bavím se dobře vydím že máte smysl pro hůmor jen tak dále
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:29 ® breca reakce na …
-
A až se vrátí HaD ze sumců, navrhnu, abychom měli v diskuzi vlastní sekci! Nebo by to tam mohl dodat CeP?
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:27 ® kulin
-
Robur> Žádný Problém.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:27 ® Robur
-
ŽP z příspěvku Regula
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:26 ® breca reakce na …
-
Pro naše označení bych doporučil zkratku C&D, což je z angličtiny catch & devour (chytit a sežrat). Dávám o tom hlasovat!!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:25 ® Robur reakce na …
-
co je žp?
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:20 ® breca reakce na …
-
Kulin – a hlavně bez podběráku a podložky. Kapra musíš prostě vyrvat na břeh, proto raději volím vlasec 0,50 a víc.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:18 ® breca reakce na …
-
Valda – My máme vlastní rekordy: Kdo sežere větší rybu. Do zápisu se ale dostane pouze taková, kterou chytající sežere sám, v limitu do dvou hodin od dodání na stůl a bez příboru. Pro ztížení ještě se přidavá na 1 kg živé ryby půl bochníku chleba. Samozřejmě máme i své kategorie: Bronzový masař: 5 kg ryby v živém stavu + 2,5 bochníku chleba Stříbrný masař: 8 kg ryby v živém stavu + 4 bochníky chleba Zlatý masař: 10 kg ryby v živém stavu + 5 bochníků chleba Diamantový masař: sežere celý výlov + celou pekárnu Odznakem jsou kapří požeráky potažené 1 mm příslušného kovu na podložce z dubu ve tvaru chlebového bochníku ozdobeného stulíkovými ratolestmi. Upozorňuji, že požeráky jsou pouze ze specielně pěstovaných trofejních kaprů na 15 kg, které pak sežereme taky.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:04 ® kulin
-
Jen takovej dotaz:když vstoupím do klubu masařů,můžu chytat na kapráky,pípáky atd,nebo to musím prodat a koupit teleskopy v polsku,policajty si udělat z kindervajíček,používat 40citku silon 100m za pajdu a tak dál? ok čus!!!
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 13:03 ® regulus reakce na …
-
VALDA – ale to je svostná myšlenka „KDYŹ HO PUSTÍM JÁ, TAK DRUHÝ HO SEŽERE“, jsi zařazen v soutěži o nejvystižnější heslo našeho klubu. Hlavní cena je K 15kg, ŽP, OK, čus.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 12:58 ® pif
-
drahý valdíku.ano,uvažujeme o založení klubu masařů.pokud chceš a prokážeš se zamordováním určeného počtu ryb,klidně můžeš vstoupit a prozřeš.tvoje invektivy nejsou na místě,řídíme se heslem"myslíme to úpřimě"!!!jsem hrdý,když dokonale gurmánsky rybu připravím a spapám.a pajšl se neobrátí,ale jen přede. PS:čti mezi řádky a nežer to tak.
reagovat - Středa 31. května 2006 ve 12:49 ® Valda
-
Pánové a dámy jak to tady čtu dělá se mi s toho pěkně špatně a soudruh „Pif“ by se měl vrátit do středověku ,ano taky si vezmu rybu ale abych tahal domu profesora a nadělal s něj karbenátky to teda ne co pak není ve vás ani trochu hrdosti takovou rybu pustit zpátky?To by jste rovnou mohli založit klub masařů a potom si skoro celoročně ztěžovat že ryby neberou a hlavně povolenka není zaplacená ,čím více bude velkých ryb v českých vodách tím líp každý z nás čeká přece na ten svůj osobák nebo ne a proto držte se heslem :KDYŹ HO PUSTÍM JÁ TAK DRUHÝ HO SEŽERE dobrou chuť ať vás bolí žaludky a nezapomeňte si tam přimíchat jedu na krysy
reagovat - Středa 31. května 2006 v 11:52 ® breca reakce na …
-
Pif – Z toho se mi vyplývá krásné volébní heslo pro Zelené:
ZACHRAŇME NAŠE RYBY, NENECHÁVEJME JE V NAŠICH OTRÁVENÝCH A ZAMOŘENÝCH ŘEKÁCH!!!
reagovat - Středa 31. května 2006 v 11:41 ® pif reakce na …
-
breča.máš recht.já si osobně myslím,že ryba přímo prosí o ranu do palice.žije ve špinavé vodě,furt má natrženó hubu,votravujó ju žaby,pijavice…sužujó nemoci…není nad to,když je gurmánsky připravená-.))))
reagovat - Středa 31. května 2006 v 11:19 ® breca reakce na …
-
To All: Přátelé rybáři – nechal bych ještě pro jistotu lékařsky zkontrolovat všechny C&R od lékaře, zda netrpí zažívacími potížemi, nemají problémy se žlučníkem či neměli zabodlou kost v krku. Stálo by za to vědět, kolik jich vyznává tuto metodu ze zdravotních důvodů. Ze zkušeností vím, že nejhorší odpůrci kouření jsou odnaučení kuřáci!!! My, co jsme OK, si prostě budeme masařit, filetovat, smažit a udit dál, ne? ):o))
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 22:25 ® kkarlos
-
muhehehe, chudak Zeduska svetluska…
reagovat))
- Úterý 30. května 2006 ve 21:54 ® Vydrain reakce na …
-
prdel si dělej z plastelíny a šťórat se můžeš klacíkem víš v čom hehehehe neprovokuj a nevymlóvé se, dej sem fotky zmasařených potočáků a lipanů ty jidáši
reagovat)
- Úterý 30. května 2006 ve 21:29 ® zedus reakce na …
-
Nespletl jsem se pryncezno jenom sem si dělal prdel.
reagovatChtěl jsem si šťournout.
- Úterý 30. května 2006 ve 20:53 ® kkarlos
-
CeP: a jaky je masarsky desatero…? hh, preci jen nepatrim mezi HDU tak se nevyznam…
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 20:13 ® Vydrain
-
tak ale nechápu, proč navrhuješ udělat z masařů černochy, že ty si se zede spletl? có?
reagovat)