Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 151.172 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 12. května 2007 ve 13:05 ® cercer reakce na …
cercer

neboj se,a masti je!!

reagovat
Sobota 12. května 2007 ve 13:05 ® cercer reakce na …
cercer

pamatuj…težký kovy se dostanou přírodním způsobem opět do vody a zase jich to pár odnese…uvažuj!

reagovat
Sobota 12. května 2007 ve 13:04 ® cercer reakce na …
cercer

jiris:ach jo…takhle se sem nikdy nedostaneš!!

reagovat
Pátek 11. května 2007 ve 12:42 ® jiris
jiris

breca – ale myslenku chapu, jen nechci zasirat tezkymi kovy pudu a jiny substrat, to to radej zblajznu :-)

reagovat
Pátek 11. května 2007 v 9:16 ® breca reakce na …

Jiris – ty nechápeš základní myšlenku, která pramení z tohoto fóra – „Jednou vytažená ryba už se do vody nesmí vrátit!“ Snad to přeci nesežereš všechno, to by jeden žil jenom z ryb a jistě víš, jak jsou z našich vod nezdravý. My tím dokonce pomáháme zbavovat naše toky těžkých kovů, protože s jednou rybou vytáhneš z vody i hromadu rtuti, olova, kadmia a podobných sraček… Tak se chovejme ekologicky, ne… )"o))

reagovat
Pátek 11. května 2007 ve 2:18 ® CeP reakce na …
CeP

jiris> tfuuuuj. ty to zeres? ja je hazu do koprif a tam je fuck esli sou obaleny piskem nebo hlinou… :-)) )

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 ve 23:08 ® jiris
jiris

cercer – blato a pisek nejim, zustanu u čistoty :-)

reagovat
Čtvrtek 10. května 2007 ve 21:36 ® cercer reakce na …
cercer

jiris:pokud je nafotíš pěkně,,přírod­ně"obalený trávou,pískem a hlínou..a nejlépe zadělaný od krve..a v kopřivách…jsi náš­!!

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 1:14 ® jiris
jiris

hmmm, polepsim se.

reagovat
Úterý 8. května 2007 v 1:12 ® CeP reakce na …
CeP

nejses! porad je este videt prkynko.

reagovat
Pondělí 7. května 2007 ve 22:47 ® jiris
jiris

Jsem v klubu?

reagovat
foto/forum/2007/th-img2046.jpg
Pondělí 7. května 2007 ve 21:16 ® cercer reakce na …
cercer

Týýýý brrrrďo!!!!

reagovat
Sobota 5. května 2007 v 15:34 ® skwor
skwor

Prutos: Tak to jsem si o Tobě nemyslel. Když jsem to přečetl, tak jsem si poprskal monitor salátem z plotic :-))

reagovat
Sobota 5. května 2007 v 15:20 ® Prutos reakce na …
Prutos

Cepe, ty opeřenče strakoniceké…počké se až dojedeš. Sejmu tě koulí a upeču místo ryby!

reagovat
Sobota 5. května 2007 v 15:12 ® CeP
CeP

noo… to se jeden muze prethnout za cistotu nasich vod a vono howno platny dyz nam to nekery takhle bojkotujou… pre je nehodil ani do kopriv… :-(

reagovat
foto/forum/2007/th-img2028.jpg
Středa 2. května 2007 ve 22:04 ® Sander
Sander

Alivio > bylo to smutný. Tyhle ryby jsme nasbírali zhruba na 10m čtverečních, cestou jsme jich viděli ještě asi jednou tolik.

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:43 ® njesek

ale minulej týden jsem měl záběr od kačeny,přiřítil se majitel a musel sem ji pustit

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:39 ® njesek

tak ať chutná:-))

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:37 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

breca: Přesně tak! Zrovinka před chvilkou jsem jednoho duhoně zblajznul a abychom měli s Tašou (to je ta moje tasemnice) dost, tak se vrhneme ještě na kapra :P

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:35 ® njesek

aha,tak aby jich konzumoval co nejvíc,pořídil si tasemnici,už chápu,to je chválihodné

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:31 ® breca reakce na …

Já nevím, proč se sem pořád montujou ti, co jim ryby nechutnají… Sakra nezáviďte. BoBo je má moc rád a udělá všechno pro to, aby jich mohl konzumovat co nejvíc. A není jistě sám… Toto je sekce masařů, pro notorické pouštěče jsou jiné servery… ):o))

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:26 ® njesek

o kom se mluví,za chvíli se ozve

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:23 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

KUA chlapi, holt jsem všechny ty ryby nestíhal konzumovat sám a rozdávat, tak jsem si holt pořídil tasemnici a jsme na to dva :-) VŠE PRO NOSNOU MYŠLENKU KLUBU!

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:12 ® njesek

ale víš,o kom je řeč

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 21:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

njesek: No o BoBovi to řekl někdo jinej,ne já.

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 20:53 ® njesek

ale aspoň neživíme tasemnice,jak jsi naznačil na postavu tvého kamaráda,ale už si nemůžu vzpomenout,jak se jmenuje,že by začínal na B?:-))

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 20:50 ® njesek

Alivio:no postavu na těhotenství máme oba:-)

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 20:39 ® Shrek reakce na …
Shrek

njesek: dvakrát za rok když se překonám.Normálně ryby nejim.Dneska mi však chutnalo.Kupodivu mi nechutná ani vínoa k té rybě bych si ho dnes dal.Asi jsem těhotnej :-D

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 20:20 ® njesek

alivio:a jak často máš ty vyjímky?:-))

reagovat
Středa 2. května 2007 ve 20:18 ® Shrek
Shrek

skwor: už i ty?Ryba je kámoš,ne žrádlo!!!Teda až na vyjímky.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2014.jpg