Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.156 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. dubna 2007 v 17:48 ® breca reakce na …
-
Jihočeští masaři, není Vám trochu líto, že na jednu povolenku můžete sežrat jen 50 ušlechtilých ryb? Co takhle změnit působiště?
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 ve 20:16 ® breca reakce na …
-
nekritizujte Ondru – on plnil candošovo poslední přání, druhá fotka jde už na pánev.
reagovat - Sobota 31. března 2007 v 19:26 ® kulin
-
Tak jsem byl dnes u kámoše na rybníku probrat mu čerstvě nasazený duháčky a siveny.Prej že to mám pouštět,ale když sem ty chudinky viděl jak sou hladový,tak sem si řek,že jim asi nedá nažrat,tak je pobiju a nažeru se aspoň já.Všechny měli kolem 22 cm,to budou pečenáčky.Mllllláááááásssk.
reagovat - Sobota 31. března 2007 ve 13:19 ® cercer reakce na …
-
Ondra:hele..když budeš ryby jen pouštět,tak Ti IQ nenaroste..je vědecky dokázáno,že jsou prej zdravé!!Tak když už nemáš to srdce pomáhat nám s očistou našich vod..tak je aspoň žer!!!A jeden tip:když budeš brát všechno,jednou za tejden to na hrubo pomeleš,přidáš nějaké ingredience a následně nasušíš,můžeš to pak prodávat jako granule ke krmení domácího zvířectva..vyděláš a nám pomůžeš…zamysli se nad tím..a dej vědět..
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 23:59 ® pif
-
alivio:šak víme-.)))))
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 23:41 ® Shrek reakce na …
-
pif: ty jsi opravdu HDU,ale dokonalé
reagovatOndra: být Tebou,pročtu si všech 741 příspěvků,abys pochopil.Zatím IQ srážíš pouze sobě.
- Pátek 30. března 2007 ve 23:30 ® Cudla
-
Pif:ano reciklace to je to pravé slovo,proti tomu nemůže nikdo nic namítat,ani Ripka ani ekologové a různí ochránci.
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 23:25 ® pif
-
Cudla,ale 40 candát si zaslouží pustit…z pětimetrovýho stromu rovnou na šutry!!a pak s ním na pánev…škoda každé ryby,která neprojde reciklací lidským pajšlem…-.)))
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 23:19 ® Cudla
-
Kdo zabloudí do tohodle fora,a neví o co jde tak je z vás chlapci na větvi.Já se tu alespoň zasmněju,jak jsou někteří jedinci pohotový,jen tak dál.Znám jedince kteří když musí pustit 40-cítku candoše tak jsou na infarkt.Tohle je na kremaci.
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:55 ® Ondra_77
-
kubas: i,y koho to zajímá Robur: něco podobného už mě taky napadlo:o)
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:49 ® Robur
-
Mně toto fórum dost připomíná ten vtip o rybáři, co chytá a má na hlavě cihlu…
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:39 ® kubas
-
regulus:teď jsem se až zakašlal jak jsem se začal smát
reagovat)))))))). No když napíše kdybich s měkým i po b tak se nediv.
- Pátek 30. března 2007 ve 21:38 ® regulus reakce na …
-
Myslíš než 77 ????
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:37 ® Ondra_77
-
Tak sorry, kdybich věděl, že se zapletu do rozhovoru lídí s nižším IQ, vůbec bych příspěvek neposílal!
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:33 ® skwor
-
Ondro bacha, vždyť ti to maso uplave!
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:33 ® kubas reakce na …
-
a ještě má mokrý ruky
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:28 ® regulus reakce na …
-
Jasně a pak ten podběrák je zasranej od slizu a ještě se musí sušit.
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:26 ® Robur
-
Ježišmarja, co je to za maníka ten Ondra, on pustil takový dobrý maso…, a co machruje s podběrákem, rybu normálně kopnu na břeh a je vymalovaný.
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:19 ® Ondra_77
-
Opravdu kurozní otázka, nehodlám číst opovědi, ale zasmál jsem se:o))) Catch and Recover- životní styl který vyznávam, při šetrném zacházení rybě skoro nic nehrozí! A že jí vyškolím proti tobě je jen její plus:o)
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 19:27 ® qwerty
-
Alivio: tak po tom co jsi napsal nečekej, že tě pozvu na sumečky....... co tě to napadlo házet ryby do křoví. Dovedeš si představit ten smrad? To už bych asi u sousedů s konečnou platností zkončil. Takže buďto si dovezeš lopátku na zakopávání, nebo máš smůlu
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 17:06 ® cercer reakce na …
-
Merlin:doporučuji první Nechranice…tam už je krajina jak po výbuchu…Šumavu bych přeci jen chvíli ještě zachoval…ikdyž..však je to fuk..
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 9:09 ® Merlin reakce na …
-
Cha cha,prej nicky.Tak kamaráde teď jsem si stáhl z netu výrobu atomový bomby.tak uvidíme.Asi vyzkouším Lipno.Zvu všechny na hostinu.
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 ve 22:58 ® cercer reakce na …
-
Alivio:jo..náhodou se ho musím zastat..na jeden den a na začátek sezóny,to docela jde..aspon něco a nezapomeň,že kvuli počasí je mužeme midlit už od března..to loni nešlo…myslím,že si všichni odnosíme od vody osobáčky..a v sobotu máme ryb.kroužek..budu učit děcka,co maj dělat stim hnusnym slizem,když už ho chytnou..a vstanou nový bojovníci!!Letošní rok prorokuji jako velice nadějný…s pozdravem..za čistotu našich toků!!
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 ve 22:36 ® koy
-
Alivio-byl jsem tam jen na skok,10 nahozu a rychle pryc.A tak to ted bude kazdy den
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 ve 22:23 ® Shrek reakce na …
-
cercer1:opět chyba.Sakra co ho chválíš,žabaře?Přehrada velká jako kráva a on odnese jen 10 ks.Kdyby to takhle dělal každej,tak se ty slizouni přemnožej a nebudem mít čistou vodu.Bijte je ve velkým,ne pouze po 10.
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 19:53 ® drozďák reakce na …
-
Koy: a já také, máš vytříbený vkus. Jen houšť!!!!
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 19:45 ® cercer reakce na …
-
koy:udílím ti pochvalu!!
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 18:40 ® koy
-
drozdak, tak to se pletes,protoze ja sem uz zacal drancovat hnevkovice,takovych sem si dnes dotahnul domu 10.Krasny prasatka.
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 18:29 ® drozďák
-
15 nicků chce vydrancovat revíry v ČR, soukromý, svazový, z jedný vody načisto… Kluci, to je přece stejná nadsázka a fór jako ostatně celá tahle vaše diskuse
reagovatRyby můžou v klídku spát.
- Středa 28. března 2007 ve 12:12 ® cercer
-
no..a když se nalíčí nějaká ta noční šňůra..jako nástrahu bych doporučil malí pstroužky..ted je nasazovali u nás na potok..a na žížalku jich nachytám hafo,to není problém..to by v tom byl čert,aby nešel žádnej zažranej candoš z vody ven!!!
reagovat