Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.131 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. března 2007 v 11:59 ® breca reakce na …
-
Já jsem viděl o víkendu mladší sestru Vydry u nás na Sázavě. Cpala se plnou hubou, tak se ani nedivím, že nikdo z rodiny nepíše…
reagovat - Středa 21. března 2007 v 1:34 ® cercer reakce na …
-
je fakt ale,že po hladové zimě by nějaký ten pstroužek,či candátek bodl..mám nějaké hnojáky z minula,asi mrknu na náš potok..nedávno se nasazovalo..mňam..
reagovat - Středa 21. března 2007 v 1:32 ® cercer reakce na …
-
Alivio:Vydrain se ted soustředila na veletrh…a hlavně v pátek jí to šlo náramně!!
reagovatproto asi nemá žádný příspěvek..hele..já na Tebe čekal u HaDa..a Ty jsi pak zmizel..ani jsem Ti nepotřásl pravicí!!
To se dělá??!!??
- Úterý 20. března 2007 ve 22:35 ® Sander
-
Alivio > to se asi jentak neujme. Když jsem ještě ani já nezkřivil rybě jedinou ploutvičku…bída, bída…ale zanedlouho na pstruhovce se budou dít věci
reagovat - Úterý 20. března 2007 v 15:09 ® Shrek
-
Oživuji toto téma: spousta vás už chodí na ryby,to nemáte nějaký příspěvek do tohoto fóra.Ani naše známá,všemi oblíbená Vydrain,známá to požíráním bříšek kapříků a ploutviček pstroužků???
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 18:08 ® cercer reakce na …
-
Jóóóó!!!Za čistotu našich vod!!!Na ně!!
reagovat - Sobota 3. února 2007 v 15:46 ® Shrek reakce na …
-
cercer1: nevzdám,tssss,když děda vypráví jak v dětství pili z potoků,dneska…pij z toho,když tam šu.aj ryby…Musíme je všechny zlikvidovat.
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 13:03 ® cercer reakce na …
-
Alivio:Kuňa..doufám že to nechceš vzdát!!!!!je nás málo..ale je to naše čestná povinost…zbavovat naše krásné toky těch studenejch,slizkejch neušlechtilejch potvor…
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 13:43 ® Shrek reakce na …
-
já jsem to taky vzal za jednoho zbabělce.No jo,ale kdyo to má na ten břeh furt házet.Vyhodim tam rybku,ona sebou mrskne a je zpět ve vodě.Ty ryby nechtěj spolupracovat.Přemejšlel jsem,že ochočim pelikána a budu ho vodit s sebou na ryby.
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 13:18 ® cercer reakce na …
-
lucioperce69:V poho,kamaráde..tu jsou opravdu jeň drsňáci..co zachraňují denně svět..nic si z toho nedělej,nezvládne to každej…a neboj,budeme bojovat i za Tebe..dobrovolně si beru na letošek 15kgryb za Tebe..uf..to bude makačka..no..jednou jsme se na to dali,hoši..není cesty zpět..
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 13:14 ® cercer reakce na …
-
Alivio:Jasan!!!Po zimě,a před třením..jdou jako blázen po všem..ať se Ti zoufalci nedivěj,že jich člověk nechtěně chytne 19 z 10 jinak než za hubu..taky proč by to bral..jen Trojhák s olovem..jóóó,přívlač…miluji to!!Určitě pojedu..Třeba se mi povede úlovek nad těch 160…ale..když ne..jsem sportovní rybář…spokojím se i pětačtyřicítkou…nejsem náročnej.Únor,březen..jak to pujde,dej vědět…ať si zachytáme..
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:50 ® lucioperce69
-
tak po dlouhém rozmýšlení sem se rozhodl. nechci patřit mezi vás je mi líto že to musím říct ale dnes sem četl v černy kronice že se cela rodina otravila rybama. odedneška všechno pouštim, ja se mam rad.
reagovat:D:D:D:D:D:D:D
- Pátek 2. února 2007 ve 12:39 ® Shrek reakce na …
-
CePíno Ti bohužel neodpoví,lanařil mě dnes na na lososy,že prej ví,kde se daj chytat trojhákama,takže tu dneska nebude.
cercer1: nedávno se tu omílalo podsekávání sumců na Lužnici.Vyrazíme???Ať ochutnáš.......
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:28 ® dudu
-
CeP- pokud jsi to rozchodil, tak se omlouvám. Ona je to fakt lahůdka, jak jednou začneš, skončíš až na dně plechovky. Letos to budu pro jistotu dávat do 1kg zavařovaček. Jinak jestli ještě máš ještě ty uzený parmy, 50kg bych jich zase vzal. Slepice se po tom můžou utlouct.
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 11:54 ® lucioperce69
-
že ja jsem sem lez. sam za sebe se stydim když čtu ty očka s těch pstroužků chce se mi brečet ale ochutnal bych a fotky dodam
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 0:05 ® CeP reakce na …
-
dudu> voe.. tos nemoh rict driv.. sem prave na jeden zatah sezral tu pjetikilovou pixlu co si mne poslal…
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:18 ® dudu
-
Já nevím jak vám, ale mě strašně chutná lipaní kaviár. Ale pozor víc jak kilo na posezení nedoporučuji(pěkně prohání).
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 23:05 ® cercer reakce na …
-
Alivio:no..souhlasím…ale podtvrdit to mohu jen napůl..těch sumců nad 160 jsem tolik nechytl..ikdyž těch 60 a míň dost..a jsou taky dobrý…ale ty očka z ročků a dvojročků…hm…už zase slintám…jdu si pro něco do lednice!!!
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 21:47 ® Shrek reakce na …
-
cercer1: pravda,pravda.Pouze bych doplnil: malé rybičky,dobré rybičky,Staré ryby,dobré ryby.Ono taková očka z potočáčků,či škvarková pomazánka ze sumce 160+ , tsssss-delikatesy,i Vydruše po těchto laskominkách dělá její pověstné pf pf pf
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 20:06 ® cercer reakce na …
-
no…aspoň se to tu probudilo…je hezké vidět zájem kolegů o rozšíření naší rodiny… lucioperce69:ale dokud budeš dělat rozdíli mezi candoši a potočáky…nevím nevím..tu je to dost radikální..bud bereš všechno..nebo jdeš..jo..a nějaký doklad..foto,recept,atd.aby bylo vidět,že to s členstvím myslíš vážně.. Co říkáte,Alivio:Sander:mám pravdu??
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 19:32 ® breca reakce na …
-
Sander – zase nemůžou být velké, to jsou pak tučné a nezdravé…
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 18:16 ® Sander
-
Alivio > neblázni, málokterá překročí 50cm, ať je to jakýkoliv druh, už i mne samotného to začíná štvát. Budu letos více jezdit, snad se něco konečně povede.
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 16:47 ® Shrek reakce na …
-
Sander: Ano,přesně tak.Ty Tvoje ryby ze „Z lovu“.
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 15:34 ® Sander
-
Alivio > na jaký ryby? Myslíš ty mé rybičky ve Z lovu?
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 8:29 ® Shrek reakce na …
-
ješišmáááárja,uctivá omluva pán Prutos,to je tim,že furt myslim na Sandera a ty jeho ryby.Ještě jednou sorráč.
reagovat - Středa 31. ledna 2007 ve 23:48 ® Prutos reakce na …
-
Já ti dám delikatesu…Pokud se řídíš Pupákovým doporučení tak jako já,tak mi laskavě příště nepřeměřuj průměr talíře
reagovatJo a neříkej mi Sander, to je někdo jinej…
- Středa 31. ledna 2007 ve 23:22 ® Shrek reakce na …
-
to jo,ale malej potočák do 15 cm je gurmánská delikatesa
reagovat - Středa 31. ledna 2007 ve 22:27 ® breca reakce na …
-
Alivio – já myslel, že tady se sežere úplně všechno!!
reagovat - Středa 31. ledna 2007 ve 21:00 ® Shrek reakce na …
-
no tak to sem vůbec nechoď,tady jsme jenom my,co žerem karbanátky z parem a potočáčky alá sardinky.
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 17:25 ® lucioperce69
-
jo zajímavá debata. Sem masař ela jenom candátů a duhaků. sem prostě gurman ale to by nemělo vadit v členství( mimochodem potočaka, lipana a parmu bych nezabil), ale nebijte mě ja to tak plostě cejtim
reagovat