Chytej.cz

otázka selského rozumu necteno

29.5.2006 | pif | 151.094 zobrazení | 2.007 odpovědí

Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. října 2006 ve 21:56 ® Sander
Sander

cercer1 > no, s tou závistí radši opatrně!! Teď by se mi dvacítka pražených pstroužků hodila :-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:56 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) ale asi někdo,kdo sem skočí jen tak..namátkou..tak asi nebude ze začátku chápat..pořád čekám,až se do mě někdo pustí!:-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:56 ® kkarlos
kkarlos

heh, par pstrouzku, davej si bacha na chovani a vyjadrovani nebo te budem muset vzit na nejakej pobyt aby ses naucil poradne cistit vody od tech uploutvenejch slizaku.. ;-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:55 ® Sander
Sander

cercer1 > jo, v tomhle tématu se člověk uvolní, bez zábran napíše zážitky z lovu, které se do „Z lovu“ moc nehodí… :-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:54 ® cercer reakce na …
cercer

a nikdo mi nenadává pro pár pstroužků,které zamorduji…nikdo mi nezávidí..fakt skvělej pocit!Díky!

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:52 ® cercer reakce na …
cercer

Sander:stejně je mi tu s vámi fajn..to je porád samej sporcmen,samej chyť a zahoď..vy jste aspoň normální..dobrý klucí!:-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:51 ® Sander
Sander

cercer1 > moc se nesměj, čekám… :-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:50 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) )

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:50 ® cercer reakce na …
cercer

..a ty ryby většinou pouštím…rovnou do igelitky..to na vysvětlenou…sem byl asi sjetej..když jsem to psal!:-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:49 ® Sander
Sander

cercer1 > dobrá, to už se mi lépe čte. Ale tu kartu si přepiš :-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:49 ® cercer reakce na …
cercer

…a napsal jsem Tě dobře!!!(po opravě na posl.chvíli!:-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:48 ® cercer reakce na …
cercer

Sander:no jo,porád..to je z hladu!!jasně že to není jedno..čím víc,tím líp…vyhodit se to muže vždy…tak sorry..

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:47 ® Sander
Sander

cercer1 > už mi trklo, škoda, že jsem Ti nekoukl dříve do karty! „Většinu ryb pouštím“… Že se nestydíš, takhle argumentovat a přitom být CaR. Hamba Ti. :-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:46 ® Sander
Sander

cercer1 > čtu blbě?? „Je fuk co chytím, je fuk, co nakonec sežeru“ ??? To jsou fóry takhle pozdě večer… Zase neusnu. To k té vodě radši nechoď, když nic nezmasíš, postrádá to smysl. Před chvíli jsi napsal „Jdeme rabovat“, tak se podle toho řiťť :-)) ))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:40 ® cercer reakce na …
cercer

Sander:Prdele-proč furt píšu do Tveho nicku to blbé a!?!:-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:40 ® cercer reakce na …
cercer

Sandar:to je fuk..co chytím..mám rád rybařinu..proto je fuk,co nakonec sežeru!A náho­dou..potočáci jsou při chuti..za víkend jsem jich takhle chytl asi 20ks..tak jsem to naházel slepicím..bo bych to ani nesežral!

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

cercer1 : neee,štiku a úhoře jsem dal nakonec kočkám,kdo to má furt žrát. :-)

Kulin: ty woe neser.Teď abych myl display!!

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:28 ® Sander
Sander

cercer1 > co chceš v téhle chladné noci chytit na šňůry?? To jsi už zmeškal, jak říkám, je POZDĚ. Nejlépe týden před zahájením na P vodách až do konce srpna. Jindy je více úlovků najednou náhoda… Tedy jestli vám na ten potok zrovna nešoupli duháky. To jo, ti berou na mrtvé rybky i v zimě na dírkách.

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:22 ® Robur
Robur

fakt pěkný prase:-))

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:20 ® cercer reakce na …
cercer

Tak tomu rozumím!Řekl bych…foto dne!!:-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:18 ® kulin
kulin

To já si zas fčera pošmáknul na vepříkovi :-)

reagovat
foto/forum/2006/th-img1028.jpg
Neděle 1. října 2006 ve 21:12 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio:Hele..a to pečeš s tou štikou dohromady?

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:11 ® Shrek reakce na …
Shrek

mě bylo řečeno: žerte kuřata,jsou blbá.Takže se mi teď jedno peče v troubě.Už se ho nemůžu dočkat.

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 21:05 ® cercer reakce na …
cercer

pozdě?NIKDY není pozdě!Pojdte rabovat..dokud tam ještě něco jiní nechali…ted vás na hodinku opustím..jdu nastražit na potok šňůry!Alivio:Díky za recept..to zkusím!

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:59 ® Sander
Sander

Alivio > pozdě, ale přece…

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:58 ® kkarlos
kkarlos

Alivio, spravna rec, velice dobre si to vymyslel, jsem pro… jdem do tohoooooo

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:53 ® Shrek
Shrek

Jinak jsem dostal myšlenku století:

Češi jsou národ piva,pivo se vyrábí z vody a voda se nedá pít,protože v ní šu.aj ryby.Proto musíme vymlátit ryby,aby nešu.ali ve vodě,pak bude čistá voda a budepivo:-D

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:52 ® Shrek reakce na …
Shrek

cercer1: normálně vezmeš pstruhy 10–15 cm,nasolíš tak na hodinku,vyjmeš,o­pláchneš a flákneš to pěkně zprudka do friťáku nebo na pánev.Spražíš to do zlatova a dlabeš až máš boule za ušima.Nekuchat,ne­odřezávat ploutve,hlavu,nic­.Je to labůůžo.

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:30 ® cercer
cercer

Alivio:prosim Tě,nemáš náhodou recept na ty pstruzí chipsy?Zítra jdu na jednu tuň u nás na potoce a tak si myslím,že jich pár načeřínkuji!

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 20:30 ® kkarlos
kkarlos

nemam rad masare… ale my jen velice stylove prazdnime vody, pac nechcem aby je rybky znecistovaly, zrali drobny zivocichy z nich ani nic… ;-)

reagovat