Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.080 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. října 2006 ve 20:07 ® Shrek reakce na …
-
Sander:tak to máš štěstí,tady je ty zas..ný masaři už skoro vychytali.
reagovat)))
- Neděle 1. října 2006 ve 20:05 ® Sander
-
Alivio > nekecej?? Já su kokot, že mě to už dávno nenapadlo. Tož štika to veme dycky, pstruhovi prostě neodolá. Nevadí. Není problém nachytat je na štiku, i pro vlastní potřebu.
reagovat - Neděle 1. října 2006 ve 20:05 ® kkarlos
-
Hh, bejt Karibuuuuuuuuu je jeste horsi pomalu.....
reagovatJako ty maly potocaci jsou proste vyborni a lipanci… to je teprv basta, ale moc bych to tu nezverejnoval nebo nam to vychytaj…
- Neděle 1. října 2006 ve 20:02 ® Shrek reakce na …
-
Sander:no a když to štika nevzme,tak těch malejch šmejdů nataháš do čeřenu víc a spražíš to ve friťáku jako chipsy.Delikatesa!!!
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 19:58 ® Sander
-
kkarlos > když ti de o tak velké pstruhy, lepší je čeřen. Při lovu nástražek na pstruhovce do čeřenu je to běžná ryba. Samozřejmě ji v zápalu boje zabiju a večer hodím na těžko. Je dobrej i s kačenou. Na štiky nejlepší nástraha.
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 19:58 ® Shrek reakce na …
-
kkarlos: HDU nejsem,jen si tak občas připadám a to je rozdíl,jinak jsem členem Sokolovského Karibů spolku a my žerem i kočky,takže ta rada od kolegy cercer1 neni až tak od věci
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 19:51 ® kkarlos
-
Alivio, doporucuju ty hnojacky… mensi a mlinky hacky na ty pstrouzky okolo 10cm je to delikateeeesa… ale jsi preci HDU tak to musis znat…;)
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 18:53 ® cercer reakce na …
-
hm..vždyť říkám..když se daří,tak se daří!!Gratuluji k úspěchu!A malá rada na konec..kdyby Ti bejval zbyl i ten pstroužek,mohl jsi ho upéct spolu s tím úhořem..s ním by se Ti tam vešel akorád!Teda ale až uděláš tu štičí obludu..a kdybys to už nemohl sníst..což je vzhledem k její velikosti pravděpodobné..neva..vyhoď zbytek..noci jsou ještě teplé a když dáš noční šňůru..určitě tam na snídani zase něco bude…pak dej vědět,jak jsi dopadl!
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 18:45 ® Shrek reakce na …
-
cercer1: no byl jsem si na hoďku skočit k nám na rybník a to bys nevěřil.Přišel jsem k potoku a vzpomněl jsem si na Tvé hnojáčky.Šup a byl tam potočák kolem 20 cm.Tak jsem ho vzal,u rybníka píchl za hřbíte,švihnul jsem ho tam s kačenou za zádama,20 minut pracoval,pak mi to vzala štika odhadem 40 cm.Máme malý pekáče,takže jsem jí vzal,protože velká by se mi tam nevešla.No a jak jsem tahal trojhákovej kartáč po dně,jestli náhodou nechytnu za hřbítek ještě nějakou rybičku,tak jsem bafl úhoříka cca 40 cm – odhadem tak 2,5 kg.No teď je srovnávám s tou štikou na pekáč.Mňaam.
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 18:06 ® cercer reakce na …
-
Alivio: Jooo,tak to jooo!Takových dnů je jen pár do roku!Upřímně gratuluji a závidím…věřím,že potočáci jdou..je dobré počasí..navnadil jsi mě..asi nakopu hnojáčky a vyrazím na ně taky!!
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 16:10 ® Shrek reakce na …
-
cercer1: neeee,já pak šel ještě na potočáky na pstruhovku,když už jsem byl v tom vláčení.....
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 16:08 ® cercer reakce na …
-
Alivio:A to jsi šel domu,když štiky takhle jdou??proboha..jaké mrhání masem!
reagovat - Neděle 1. října 2006 v 16:02 ® Shrek
-
Kucí,dnes v 5 hodin ráno jsem měl už odchytáno.Tři štiky – 8,6 kg masa doma.No neni to nádhera?
reagovat - Neděle 1. října 2006 ve 13:39 ® kkarlos
-
kel: guut
reagovat - Neděle 1. října 2006 ve 13:34 ® kelt reakce na …
-
Ty to ber to smrtelně vážně…neše hesla Chyď a kilni, chyť a uď včetně Chyť a sežer, nás již předem předurčují k zabíjení ryb – především těch trofejních. V případě Tvé dojemné potřeby inzultovat Pifa „po palici“ byl bych velmi rád, kdybych se této groteskní sci-fi scény mohl zůčastnit jakožto nezávislý pozorovatel a kameraman. Pokud samozřejmě nejsi jedním z těch tlučhubů a klávesnicových drsňáků, kteří schouleni za svým PC virtuálně vymlátní celý maňáskový divadlo…
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:18 ® Sander
-
skwor > omyl, tohle je sakra extrémní případ. Kdyby mě někdo chytil, byl bych ve zprávách na Nově, se vsaď! Jo a ten batoh má 53l, ne 50, jsem se sekl.
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:16 ® skwor
-
Sander: Musíš se připravit i na extrénmí případy
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:13 ® Sander
-
skwor > voe, si to představuješ moc jednoduše
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:13 ® Sander
-
skwor > no a jak to mam asi udělat, když už mam narvanej padesátilitrovej batoh a oni pořád berou!!!
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:11 ® skwor
-
Sander: No to si děláš pr…!!! Mrtvýho zpět do vody? Škoda masa!!
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:09 ® Sander
-
Skwor > já vím, co to je. Třeba duháka pustím vždycky. Buď do batohu nebo mrtvýho zpět do vody. Pleveláka jednoho!! Tfujjjjjj!
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 21:05 ® skwor
-
Pouštět???? Co to je?????
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 20:15 ® Prichy
-
prema: no nerikej, ze jsi precetl vsechny prispevky z toho threadu aby jsi byl v obraze?
Ted celkem vazne......zadne pousteni trofejnich ryb nam nepomuze…alespon tady u nas ne.
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 19:37 ® pif
-
prema:žert?ne
vážně?ano
posral?ano,nesčetněkrát
selskej rozum?jsem kulak duší
pouštět?nikdy
trofejní?na zeď snima
po palici?ano ,prosil bychdoufám,že odpověď je duchaplná,výstižná a dostačující.
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 18:54 ® kkarlos
-
pro ty ktery nevi jak nalozit s rabama… doporucuji peclive precist vsechny prispevky v tomhle foru, je tam mnoho rad a vychyavek…
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 18:02 ® Gagi
-
prema: Jasně že to máš brát vážně, pouštět ryby je blbost! Od toho se přece nasazujou aby si na nich jeden mohl pochutnat. A když jich chytím víc, tak je daruju a udělám tak někomu radost. A hlavně, NIKOMU NEVYHROŽUJ!!!
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 17:56 ® prema
-
To mam brat jako zert?? nebo to fakt myslis vazne?? ses asi posral ne ??? je ydet ze mas opravdu selskej rozum!!!! nauc se ryby poustet!!!aspon ty trofejni !!!! nemo ti dam taky jednu po palici
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 16:35 ® Prichy reakce na …
-
Prutos: no musel bych prodat Ticu…jinak se mi libi, ale jeste to asi nejakej rok vydrzim…kurna driv jsem mel roena deset let a byl klid
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 15:04 ® skwor
-
Prutos: Já ten návlek ztratil
reagovat - Sobota 30. září 2006 ve 14:35 ® Prutos
-
Sander: Doporučuju
reagovatPřichy:Ten návlek není neopren, ale obyčejná guma. Vypadá to příšerně. Nedávam ho tam ani v zimě.