Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.079 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. září 2006 ve 13:47 ® Prichy reakce na …
-
Sander: ted jsem ho mel v ruce v kramu.....moc bych ho chtel. Co mi sere je kovova klicka, ale prej to nam neoprenovy navlek
reagovat - Sobota 30. září 2006 v 11:20 ® Sander
-
skwor > na velikosti mi nezáleží, to se rozhodne až v krámu, popř. až v Brně na výstavě, až ho budu mít v ruce. Ale bojím se, že jen jedna sezona nic nenapoví. Jednu sezonu jsem před šesti lety odchytal i s neznačkovým bezložiskáčem za 350
reagovatNicméně tvé doporučení beru v úvahu, tento navijáček začíná mít převahu. Ale času dost. Nejspíš až do té Brněnské výstavy…
- Sobota 30. září 2006 v 10:51 ® skwor
-
Sander: Já používám red arca od začátku roku. Zkraje sezóny na feeder a plavanou a od června na vláčku. Naviják zatím šlape jak hodinky. Jo a mám velikost 20.
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 22:42 ® Sander
-
Prutos > ale jó, také ti patří pochvala!
Mimochodem, ten navi je ten Red Arc? Sice to nespěchá, ale už přemýšlím, co koupím k mé budoucí mačce a tento navi snad prý má chvíli vydržet. Prostě potřebuji nářadí uzpůsobené na intenzivní lov a zdolávání ryb o průměrné hmotnosti okolo 2kg, což po roce lovu na většině navijáků nechá známky „únavy“. Je to ten pravý? Co myslíš?
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 22:28 ® Prutos
-
Tak jsem se dnes taky převelice snažil, ale jak koukám, výsledek stojí za prd… Když oni se mi před focením jaksi umyli…
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 22:02 ® Sander
-
Alivio > neboj, tehle klacek má do trofejního ještě daleko. Ale je fakt, že jsem jich pár okolo 19–20cm pustil, páč by mi byli k ničemu. Jo a toho bolínka jsem teď měl 2 hodiny na položenou a ani pink. Asi ho tam hodim i zejtra
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 21:19 ® kkarlos
-
jo jo krasny… gratulace… ale ty fotky by mohli byt vice akci, krvave, neco pro poteseni oka…
reagovatkolik ty rybky tak meli…?
- Pátek 29. září 2006 ve 20:32 ® Shrek reakce na …
-
Sandere Sandere,nic proti Tobě,brachu,ale trofejního řezana bys pustit mohl.To by se Ti snad nic nestalo,ne?Jinak zbytek rybiček schvaluji.
reagovat - Pátek 29. září 2006 v 19:52 ® CeP reakce na …
-
Sander> kraasna prace. jsem s tebou chlapce spokojen..
reagovat))
- Pátek 29. září 2006 v 19:29 ® Sander
-
Tož s dnešním masakrem jsem nadmíru spokojen. Takhle jsem si už dlouho nezazabíjel. Sice jsem v zápalu boje zabil i jednoho bolena, ale vem ho čert! A o tom to je kura!
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 ve 12:18 ® Petas
-
Masaři tak jsem v pátek na Berounce zapřáhnul kapra 80+, těšil se jak ho zmasím ( salát filety, karbánátky atd. ) a ten macek se mi 20cm od podběráku vyháknul. No to jsem byl nas****j.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:32 ® MiK
-
nepotřebuju agregát. Kámoš mi půjčuje polní telefon. Přimontuju ho na starý teleskop, nahodím drát a pak jen kličkou „přitahuju“ ha ?
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 11:25 ® Robur
-
Miku, zde děláš chybu, na pstruhovce tě povolenka jen omezuje, nemůžeš např. chytat na červy…, za ušetřené peníze bych osobně koupil agragát
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 10:54 ® MiK
-
kucí>nikomu to nříkejte, ale já včera zmasil 16 ouklejek. Budeme je s mámou prodávat jako olejovky a tím si vydělám na pstruhovku. To potom uvidíte !
reagovat)
- Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:44 ® Robur
-
MiKu, vyber si mrazák.....a začni se otužovat, seš na řadě
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 14:06 ® kkarlos reakce na …
-
naprosto, ac to nekdy a nekde nevypada, vazne to myslime…
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 13:57 ® Shrek reakce na …
-
MiK:my to myslíme vážně,že jo kucííí?
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 12:29 ® MiK
-
kosmik> nerad kazím klukům legraci, ale ty jsi vážně nepoznal, že si z tebe dělají pr… ?
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 10:40 ® Hrouzek003
-
TO JE TRIKO CHYŤ A PUSŤÍM?
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 8:39 ® kkarlos
-
Konecne tady nekdo napsal recept jak skvele zpracovat ryby- ten lipan 12cm mnamka, mohu doporucit i takove pstruhy… ci sumecky, je to fakt namka a dobre se to kucha…
CeP: Zedus mel nejake vidle ci trojzubec ne? na ne? Tak at nezapomene vzit na srazik…
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 8:38 ® qwerty
-
CeP, kelt: vy pacholci..... můžete mě leda závidět, dneska budu mít dodělanej mrazáček
reagovatTam se toho vejde.........
- Pondělí 28. srpna 2006 v 1:18 ® CeP reakce na …
-
kelt> wole a co se divis dyz na to chodis elektrikou. dyby si bral alespon vsechno, ale ty maly cudly co hazes do krovi mi rvou srdce. dovedes si predstavit jaky bozsky zavinace by z toho musely bejt?
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 0:26 ® kelt reakce na …
-
Přichy ani nemluv..Já včera to stejný…Sedm kapříků a všechno šupináči přes sedmdedát- prostě pakec a plno bordelu navíc tři úhoře a candáta. Už mne to přestává letos bavit ta rybačka.Kdykoliv přijedu na celý den k vodě tak táhnu plný pytel ryb a celý večer strávím kucháním a čištěním zatím co ostatní jdou na
reagovat…
- Neděle 27. srpna 2006 ve 23:34 ® Prichy reakce na …
-
Kosmik:tak to asi neumis…prave jsem dokuchal 7 kapriku…ze prej nejdou
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:48 ® Kosmik reakce na …
-
Takové pěkné ryby raději pustím. Víte proč rybáři říkají,že ryby neberou, protože tam žádny nezbyly.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:22 ® Shrek reakce na …
-
tak to jsi houby masařka
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:22 ® CeP reakce na …
-
Kosmik> a co bys to poustel. az pujdes zasejc nekam na rybacku tak dej vedit. my si rozepisem sluzby a dycinky dojde nekdo z nas s pojizdnym mrazakem… a budem se pakovat.. a pakovat.. jupijupijupijou…
reagovat)
- Neděle 27. srpna 2006 ve 22:11 ® Kosmik
-
Letos už jsem jich pustil, kdo by se s tím pořád dělal.
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:09 ® Shrek reakce na …
-
ale no tak,všichni jsme normální,jen někteří víc,někteří míň
reagovat - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:07 ® Kosmik
-
Gagi: Konečně normální rybář.
reagovat