Vyhledávání
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | 151.066 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 8. července 2006 ve 21:41 ® pif
-
pánové,kolegové,masaři.děkuji za podporu a pochopení jádra pudla.po včerejším zasedání rady mordýřů ryb jsme jsme zaslali zaslali na MRS,potažmo ČRS otevřený dopis. ad)1.za zabití 100 ks ryb a více povolenka zdarma ad)2.za pouštění ryb nevydání povolenky na jeden rok a měsíc praxe v rybárně. máme zprávy,že naše jednání podporují světové organizace,jako je chovatel včel pan Jarabík z Babolek,filantrop světového formátu Fidel Castro a oskarová superstár Dolly Buster!!!!!!!!! takže držte palce a s pozdravem filetovacímu noži zdar!!!!!!!!!
reagovat - Sobota 8. července 2006 ve 20:26 ® regulus reakce na …
-
No Alivio škoda, v tom je právě ten ftip. Sem se těšil, že konečně bude zase trochu pr.el. Ne že bych se rád hádal, ale průměrně inteligentní jedinec to musí prokouknout jen když si přečte zadání tématu a nemusí nikoho znát.
Strécu, asi seš moc outlocitnej, když na to nemáš nervy. -:)))
reagovat - Sobota 8. července 2006 v 19:36 ® Tomash
-
Alivio : právě v tom mohl být celej fór. Jeden novic si tu přečte dva řádky a ještě na konci hrdě napíše „Je mi na blití pánové..“ To mě odrovnalo
reagovat - Sobota 8. července 2006 v 19:35 ® Shrek reakce na …
-
Tomash: sorry,ale na to jsem neměl nervy.Kdyby si to dotyčnej alespoň zběžžně pročetl,zjistil by „vo co gou“,kdyby znal lépa Pifíka,tak mu to docvaklo ještě rychleji,hold jsou tací,co reagují hned „od oka“.Ach jo.
reagovat - Sobota 8. července 2006 v 15:58 ® Tomash reakce na …
-
Alivio : TAKY SI TO MOHL JEŠTĚ CHVÍLI NECHAT – VYVINULO BY SE TO MOŽNÁ JEŠTĚ ZAJÍMAVĚJI
reagovat - Sobota 8. července 2006 ve 14:59 ® Shrek reakce na …
-
Feederista: Ty jsi ale kus vola,viď? V 17ti letech bys už mohl poznat,co je ironie a co realita.Zamysli se nad tím.
Regulus: k tobě taky nemám slov,naštěstí vim,že ty to nemyslíš vážně.
reagovat - Sobota 8. července 2006 ve 12:30 ® regulus reakce na …
-
Fedderista – no vidíš a v tom je právě ten fór. Ty ses snažil dvě hodiny abys chytil těžce pánvičkovýho bolena a nakonec jsi ho pustil. Mohl sis ho udělat třeba takhle www.klatryb.cz . Příští rybář, kterej ho bude chtít ulovit pak u vody stráví ne 2, ale 3 nebo 4 hodiny, než se mu podaří takto vyškolenou rybu chytit. Nemyslíš, že je ta časová refundace přinejmenším spravedlivá??? Jak k tomu přijdeme my, co berem ryby ve velkým. Ber to takhle, buď chyť a sežer nebo pusť a zaplať.
reagovat - Sobota 8. července 2006 v 11:49 ® Fedderista
-
PIF>Jsi nalitej nebo to myslis vazně? Kdyz umis hovno, tak si holt za chvili nezachytas…ty ryby jsou fakt opatrnejsi… To jako kdyz jsem na Berounce v pondeli chyt bolena 64 a pustil ho, to bych jako mel zaplatit 10 kc za dve hodiny snazeni…?Je mi na bliti panove…
reagovat - Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:14 ® skwor
-
Zapomněl jsem napsat, že to je ze Slovenska. Naše vody jsou už asi bez ryb
reagovat - Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:12 ® Chose reakce na …
-
třeba to je na soukromáku,nebo více lidí za více dní…
reagovat
a hlavně je to více než 2ks ušlechtilé ryby… - Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:09 ® Lukas
-
skwor:to uz je fakt hodne pres 7kg!!RS!RS!RS!
reagovat - Čtvrtek 6. července 2006 v 0:11 ® Kouba
-
To si delate prdel asi sem zase vozralej to je fakt maso:)
reagovat - Středa 5. července 2006 v 18:27 ® Shrek reakce na …
-
MMMAAASSSOOOOOOO!!!!!!!To budou jatka!!!!
reagovat - Středa 5. července 2006 v 18:12 ® regulus reakce na …
-
SKWOR – budou udit, bo co??? Dofám, že dají ochutnat. -:)))
reagovat - Středa 5. července 2006 v 17:47 ® skwor
-
all: Toto se objevilo u sousedů…
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 17:37 ® Pep@
-
Ani výlov ani odstřel. To jsou rybky co prošli turbínama na Orlíku. Je to jen zlomek množství který se pak odvezlo do lesa prasatům. Jinak by byla z Kamýka smradlavá stoka. Fakt jsem to nesežral. Vždyť měl každej okolo 20 ti kil. Naši vodohospodáři jsou největší masajové.
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 11:13 ® breca reakce na …
-
Pep@ – vždyť to je krásný – na jedný pánvi uděláš rybu, párek i ovoce. Já bych nad tím výskal, protože nerad meju nádobí!!
reagovat - Čtvrtek 29. června 2006 v 11:10 ® breca reakce na …
-
kulin – to byl výlov nebo odstřel? ):o))
reagovat - Středa 28. června 2006 ve 22:50 ® mana01 reakce na …
-
Ja měl dnes po půl roce uzenou makrelu a když to vidim, tak to zase aspoň rok vydržim!
reagovat - Středa 28. června 2006 v 0:06 ® Pep@
-
Chci taky do klubu. To jsem dneska sežral. Bylo toho něco málo přes metrák. Jen ta chuť byla divná. Ty čudly vypásly bojlí po nějakejch chyť a pusťákách. Dvě chutnaly po kiwi a zbylý tři po kořeněným frankfurtským párku. Ať si kupujou nějaký jiný příchutě.
reagovat - Úterý 27. června 2006 ve 22:20 ® Shrek reakce na …
-
hmm,právě jsem sežral lipana 31 cm a to ryby běžně nejim,ale když vdim tohle,tak se mi lipan obrací v břiše.
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 18:59 ® kulin
-
Tohle sem našel u sousedů,mám pocit,že proti tomuhle sme sračky masařky.
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 23:54 ® kkarlos reakce na …
-
prasule…
reagovatdyt jsem rikal ze jsem nenachytal a nevidelal…
este se mi skoro ani nezaplatila povolena s letosni vybavou… :/
- Pátek 16. června 2006 ve 23:46 ® CeP reakce na …
-
kkarlos> woe a co te v tom brani?? jenom vlastni pohodlnost a lenost, tak se nevymlouvej. vlakem to mas jenom kousicek!
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 23:35 ® kkarlos reakce na …
-
sel bych do toho, jen nemam jak se tam dostat…:( letos jsem toho jeste moc nenachytal a tak nemam prachy…:( ale jinak bych sel rad… mohla by bejt fakt sranda a pjekne by sme se najedli…
reagovat - Pátek 16. června 2006 ve 22:15 ® Sander
-
Kua, zase nasasdili u nás na pstruhovku duháky. Nenašel by se někdo, kdo by mi je pomohl do jednoho zabít a ulehčit tak řece???
reagovat - Pátek 16. června 2006 v 17:28 ® kkarlos
-
tak doufam ze ste vsechny dneska chycene dravecky radne zmerili do jaky panvickyy je dat a mali u vody kolecko aby jste to vubec uvezli… proste vse sezrat…
reagovat)))
- Pátek 16. června 2006 v 9:41 ® breca reakce na …
-
Heslo dne: CO PUSTÍM, STEJNĚ SEŽERE DRUHÝ, TAK PROČ TO DĚLAT!!!
reagovat - Čtvrtek 15. června 2006 v 16:00 ® Kecalka
-
pif: a co by si z tolika penezi delal čeče? pak bys byl ztoho nemocny na jatra! to nemuzeme pripustit aby si ochorel v knaipě,trosku se zadumej, ha ha ha chyběl by člen HDU,na to mysli cus P.S. doufam ze se rozdelis a nebo me pozves na
reagovat.
- Čtvrtek 15. června 2006 v 10:09 ® breca
-
Toulovec – musíš jasně stanovit priority – buď náčelník u Masajů nebo práce… Ale tak náročná funkce se nedá odbývat!! ):o))
reagovat