Vyhledávání
Co jsem ještě nechytl.
29.1.2006 | Robur | 6.020 zobrazení | 43 odpovědí
Tak jsem si kladl otázku, kterou rybu jsem ještě nechytl, a tak nějak jsem zjistil, že co se týče druhové pestrosti českých vod, tak už mně toho moc nezbývá. Tak se pochlubte Vy, která rybka Vám nedá spát. Nejde o trofeje, můj nej sumec měl cca 50 cm, ale byl to sumec. Takže při použití této logiky mně ještě chybí losos, mník, síh a snad jeseter, ale ten je hlavně v Dunaji /neberu soukromé vody/ a po vrankach, koljuškách a piskořích nějak neprahnu, takže je nejmenuji. Ještě bych rád viděl střevli.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. září 2009 v 17:02 ® stupy
-
no nechytla jsem ještě botu,sumce,hrnec......
reagovat - Sobota 5. září 2009 ve 23:57 ® -zruseno
-
Je toho víc, co jsem ještě nechytil
reagovat.
- Sobota 5. září 2009 ve 23:21 ® Jak.novi reakce na …
-
hovadoz> To jsme na tom bohužel stejně
reagovat - Sobota 5. září 2009 ve 20:45 ® hovadoz reakce na …
-
Ja ani nevim jestli tady nekde je. Kamos rikal ,ze jsou na berounce v okoli Berouna. Ale nerucim za to. U plzne nevim o nicem.
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 9:07 ® kamos007
-
parma,ostroretka,podoustev,sumec
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 9:06 ® dedacek
-
150 cm hlavatku.
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 8:55 ® MP-E65mm
-
Když bych měl napsat co jsem nechytl a rád bych aby se mi pověsila na prut tak by to byla rozhodně parma, ostroretka a sumec
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 0:45 ® Jak.novi reakce na …
-
hovadoz> máme stejný problém. Ostrou nemůžu v plzni né a né ulovit
reagovat - Pátek 4. září 2009 ve 13:52 ® Filip00
-
pohlavní nemoc a z ryb o které bych stál, tak mníka,
reagovat - Pátek 4. září 2009 ve 12:57 ® hovadoz
-
ostroretku,mnika,slunecnici a tolstolobika. Nevite kde je ostroretka v okoli Plzne?
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 10:01 ® Libor reakce na …
-
Mr.Hyde> je to docela běžné, děje se to i v čechách, zejména když si sandoš hlídá jikry atd. V novinách jsem to viděl několikrát.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 9:06 ® Mr.Hyde reakce na …
-
někde jsečm četl, že ve 3výcarsku do lidí kousal 12 Kg candát, prej ho museli umravňovat potápěči, ale kde to bylo zveřejněné si už nepamatuju.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 9:04 ® Mr.Hyde
-
Co se týká druhové pestrosti našich vod, mám posit, že jsem toho víc nechytl, než chytl. Sem tam se mi povedou nějaké ty raritky, hlavně na menších vodách, osobně bych chtěl na vlastní oči vidět Slunečnici pestrou.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 6:36 ® Zakin
-
Z toho, co je reálná šance u mě v okolí chytit je to sumík a parma. Oni se ale jednou spletou
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 15:34 ® mig61
-
nechytil jsem toho ještě dost jednak proto, že u nás ty ryby nejsou (potočák, lipan, hlavatka, síh,) nebo, že se mi ještě nezadařilo (z těch větších amur, tolstolobik, úhoř, mník). Ale otázku bych otočil: jsou nějaké ryby, kterým se vyhýbáte chytat? Osobně nejsem moc nadšenej, když se mi na udici pověsí truman nebo cejn.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 14:17 ® Libor
-
Robur> a co ten českej podnikatel co zmizel na 12let? Teď ho ten sumec vyplivnul a policie ho ihned chudáka zatkla.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:54 ® Robur
-
no já teď ujíždím na arapaimě a lidožravém sumci, ale tady mám teda problém, že se u nás furt nechcou ztrácet ve vodě lidi, takže čekám, až začnou ryby trošku žrát
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:50 ® LuboO
-
no ja by som strasne rad kvoli fotke lapil sablu (ostruchu) a kolkov (drskov). Ale to sa mi asi nepodari. Inak, nelapenych druhov je viac, ale nie je pre mna zivotne dolezite ich chytit.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 11:42 ® tomashr
-
Jedna věc je co jsem nechytil obecně (jako výpis druhů), druhá věc je co jsem nechytil a rád bych to napravil (a vidím to jako reálné)
reagovatKdyž budu u té druhé oblasti, tak bych rád amura, mníka a pstruha potočáka (chytám zatím pouze na MP – duháků dost, ale potočáky tam nikde nemáme). Jo a vlastně ještě úhoře – toho jsem sice už chytil, ale je to děsně dávno, ještě když jsem rybařil za mlada, teď po mém novém návratu k rybařině mě ale zatím tato ryba nějak míjí.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 11:41 ® osprey
-
Libor: Tak to mi chybí trumen a slunečnice. Koljušku mám napůl – vyhákla se mi…
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 10:30 ® Libor
-
Nikdy jsem nechtl pstruha obecného ani duhového, lipana, mníka, trumena, ostroretku, slunku, slunečnici, koljušku, sivena, hlavatku, vranku atd.. Nejraději bych asi toho mníka a ostrou.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:54 ® regulus
-
Quote: On 2006–01–30 16:45, kubas napsal: ..... ,ale příští rok se posnažím ......
Kubas, zkus to i letos
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 20:40 ®
-
Robur to by šlo. Co tu střevli šoupnout do toho chlastu. Viděl jsem už alkohol s hadem,trávou,tak proč né se střevlí. Poslední frťan ji pak sežere.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 19:43 ® Robur
-
Quote: On 2006–01–30 18:08, Flip napsal: robur-škoda,že termín vazačského svazu není později. Podle seznamu jsem zjistil,že nás přidělili na stejnou ubikaci. Kdyby to bylo později vzal bych ti jí v okurkáči ukázat. U nás jich je relativně ještě dost. Revír Lužnice u Českých Velenic.
Tak vem flašku s něčím jiným. Možná založím rubriku: Co jsem ještě nepil
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 18:08 ®
-
robur-škoda,že termín vazačského svazu není později. Podle seznamu jsem zjistil,že nás přidělili na stejnou ubikaci. Kdyby to bylo později vzal bych ti jí v okurkáči ukázat. U nás jich je relativně ještě dost. Revír Lužnice u Českých Velenic.
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 16:46 ® kubas
-
ještě jeseter a hlavatka
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 16:45 ® kubas
-
já toho ještě nechytl hodně,protože je mi 14 let:lipan,pstruh,proudník,siven,mník ,ale příští rok se posnažím
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 v 15:49 ® Mlady_Rybar
-
plotice a okoun, když jdu na plotici tak chytím většinou kapříka(nebo nic) a když jdu na okouna tak chytnu ho*no
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 14:57 ® SS
-
Už mě zbývá chytit jen AIDS
reagovat - Pondělí 30. ledna 2006 ve 14:38 ® Cudla
-
pifovi:zapomněl jsem dodat rybník je PR(Chomutovka-3,Hamerský ryb.)Rybařím víc než 40let rybky jsme tam dávali tak 1975–80 to tu ještě střevlička východní neboli hrouzkovec nebyla rozšířená. Můžu ti říc že jsem ji na revírech okolí Chomutova neviděl,jinde ano.
reagovat