Vyhledávání
Konopí
14.1.2006 | Gagi | 8.554 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. února 2020 ve 13:15 ® Kaya
-
Ano souhlasím a díky za tip
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 17:36 ® Tomik
-
I kdyby se ptal Gagi kde by mel sehnat konopí na vlastní spotřebu, tak by mu to bylo prd platný ptž rybáři používané konopí je tzv technické konopí, a co od kamarádů vim, tak to je tak leda na prujem..... JInak s tim nemam žadné zkušenosti…
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 17:25 ® Radim
-
jestli se chceš zhulit tak přijeď do okolí jedovnic nebo někam okolo Brna. jinak normální konopí na ryby by měl mít Václavík. jeď na jamaiku
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 16:04 ® SS
-
Antony, burzy už jsou zase povoleny, říkal mě to kámoš co kšeftuje se zvířaty.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 13:42 ® antony
-
Konopí (semenec)se dá opravdu koupit za 30 kč za kilo,ale pochybuju,že v rybářských potřebách. Mě ho kupuje kolega v práci,který jezdí po burzách s ptactvem,kde bývají i různí prodejci s krmivem. Mám ale dojem,že tyto burzy nejsou kvuli ptačí chřipce od podzimu povoleny.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 1:01 ® CeP
-
huh. tak to se asi nekdy stavim na vetsi nakup. takovejch 25 kilo…
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 0:24 ® Klon
-
koukal jsem poradne a je tam 900g a fakt cena 28 Kc,ale nevim kolik my markoval doopravdy,to je taky fakt
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 0:19 ® CeP
-
klon: to se mi ani nechce verit. neni ten pytlik nahodou pulkilovej?
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 0:16 ® Klon
-
no ja to nehulil tak nevim,a nakonec jsem to ani nespotreboval,mam to komplet baleni vew skrini,nechtelo se my to varit:)))
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:50 @
-
Klon:ale s malým obsahem THC,ne?My jedem na kvalitu
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 23:35 ® Klon
-
Cep,no nevim jak je u vas draho,ale ja ho kupoval normal v rybyrskych potrebach a za kilo jsem dal 28 KC,bylo to sice ted v lete,ale pochybuji ze by tak podrazilo. a prisaham ze nekecam,jsem se byl schvalne kouknoiu a na cenovce mam 28 KC.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 21:09 ® Gagi
-
Poperr: V pohodě. I když možná jepší někdo kdo si ,,piluje" mozkový závity THC než někdo kdo se napije a pak je agresivní. Ale uznávám že drogovou problematiku řeší spoustu jiných www stránek a sem ji tahat nebudu. Kecalka: Došla Ti ode mne osobka? Jsem přes pc děsná trubka. Jinak díky za tipy.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 21:03 @
-
Popper:ty seš teda kus ...... Ještě mě chytaj křeče do břicha,jak se tlemim
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:17 ® Poperr
-
tak to sorry
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:13 ® Kecalka
-
teda takhle jsem se dlouho nenatlemila fakt ,tema konopi je super , jinak k tematu ja ho kupuji take ve zveraku nebo jak pise cep da se sehnat na internetu skoro vsude pokud se jedna o navnadu na ryby ha ha ha
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:06 ® CeP
-
Gagi: jo a ve zveraku ho casto sezenes pod nazvem semenec
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:05 ® CeP
-
Gagi: v rybarine byva dosst drahe. poptej se ve zverimexech nebo jeste lepe v prodejnach semen nebo v hospodarskych prodejnach. treba ZZN. tam byva nejlevnejsi a sezenes i za 40kc kilo.
Poperr: jo! a ty bys ho mel v prvni rade prestat hulit a naucit se neco o rybarine! evidentne o ni moc nevis rouro…
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:03 ® kulin
-
Poperr:když nevíš oč se jedná,tak se zdrž komentářů,Gagi myslel (doufám) konopí,který se používá jako návnada na ryby,do krmítkových směsí a v neposlední řadě do směsí na výrobu boilie.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 ve 20:00 ® zedus
-
Poperr: ty si mě pobavil.
Konopné semínko se dá sehnat ve zverimexech, bývá tam i levnější než v obchodech s ryb. potřebama.
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 19:55 ® Poperr
-
ne co tu má dělat nejakej zhulenec když necita ryby
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 19:50 ® skwor
-
poperr:to byl pokus o vtip??
reagovat - Sobota 14. ledna 2006 v 19:36 ® Poperr
-
hele todle je rybářskej web ne pro nějaký zhulený debily a jesi chceš koupit konopí tak si zajed do BRAZÍLIE
reagovat