Vyhledávání
NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ
31.12.2005 | Cudla | 2.129 zobrazení | 10 odpovědí
Nikdy jsem ho nedodržel,až na malé vyjímky. Ted když mám částečnou možnost dostat se na tyto stránky,chtěl bych se sem vracet i v novém roce. Jiný bych asi nedodržel. Jaký máte vy? PŘEJI VSEM chytejákům hodně zdraví štěstí a vše co by si přáli do Nového roku, tvůrcům hodně inspirace v psaní,debatérům samá kladná témata atd… PS. jdu chvilku relaxovat, v 17h. mi začíná šichta ,dobře se všici bavte!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. ledna 2006 ve 13:48 ® Pytel
-
Učit se učit se ale když mi se tak nechce ((
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 ve 13:42 ® Tomash
-
Odmaturovat a dostat se na VŠ
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 ve 12:59 ® Mlady_Rybar
-
Když někdo zabije velkouz rybu nebudu mu říkat VRAHUUUUUUUUUUUU!!!!! ale asi to nedodržím
reagovat - Pondělí 2. ledna 2006 v 11:23 ® hraji
-
Již před několika lety jsem si dal jedno hodně tvrdé: Žádná novoroční předsevzetí!!!! a plním to dokonale.
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 20:27 ® Hora
-
Chtěl bych strávit co nejvíce času u vody, dobře si zachytat a potkat co nejméně prasat u vody(myslím tím rybáře co po sobě nechávaj binec).
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 v 17:17 ® chleba
-
Já MUSÍM chytit velk0ho kapra, n2jakou ŠTIKU a taky SUMÍKA!
reagovat - Neděle 1. ledna 2006 ve 2:16 ® jake
-
. být hodný…
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 ve 14:09 ® Dusik
-
Není to ani tak předsevzetí jak přání! Chci strávit na rybách více času než letos , chytit svého životního kapra, a víc nahlédnout do tajů přívlače
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 ve 12:33 ® Ciffik
-
nemam ani tak predsevzeti spis jako prani. pral bych si aby mi nic nezkrizilo cestu k rybarine a mohl i nadale chytat rybicky…
reagovat - Sobota 31. prosince 2005 ve 12:33 ® skwor
-
Předsevzetí si nedávám, protože vím, že bych ho nedodržel
reagovat