Vyhledávání
Ryby a manželství
24.11.2005 | | 9.450 zobrazení | 79 odpovědí
Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. listopadu 2009 v 19:07 ® Mary
-
Jiricek: ještě pro tebe. Diskuse o tom, co si můžeš doma dovolit, je rozdíl v tom, jestli jsou děti malé, nebo studující, nebo soběstačné. A to je hodně znát. Pak zbydou finance i na nářadí.
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 19:00 ® Mary reakce na …
-
LuboO> Ale to bylo samou láskou k Tobě
ketyvydra: podívej se na co jsem reagovala. A když už jsi se ozval, holky si rady pospí a ty šup na ryby. Co takhle uvařit místo ryb a manželka bude mít více času a třeba s tebou půjde k vodě po obědě a zkus ji učit nahodit. Třeba to přijde dříve, než to bylo u mne.
Piranha: Proč bys nepředělal? V tuto dobu, pokud máš malé děti, musím souhlasit s Tvou manželkou, jelikož má naprostou pravdu. Chlap si sedí u prutu a děti couraj podle svého a je to pak na matce. Sama jsem to zažila. Ale velký fakt je, že jsem se k tomu dostala přes rodinu, když jsem se za nima přišla podívat, tak mě půjčili nářadí, ovšem dětem už bylo 12–15 let.
jiricek: Tys, tak jednoduchej. Pokud někdo miluje a má rád, proč by to měl takto řešit, jak radíš?????
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 17:15 ® jiricek reakce na …
-
Piranha> Jo taky jsem s holkama jezdil,mělo to velkou výhodu,že jim maminka napakovala na dvoudenní výpravu tolik žrádla,že by to stačilo na týden.Dnes je jim už přes dvacet a rádi na to vzpomínají.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 16:32 ® chosebaits
-
Zajímavá otázka a také tedy odpovím.V tomto máme doma úplně jasno od začátku.Může mě omezovat,týrat ,mlátit atd. za vše,ale jen na ryby nesmí říkat nic.Né,vážně.Rybařina je můj koníček od mala a nikdy se ho nevzdám a ani ho neomezím,na to jsem jí upozornil už před devíti lety.U vody trávím opravdu hodně času,buď s udicí a nebo bez udice na našem rybochovném zařízení.Chápe můj koníček,i když je náročný na čas a na finance.Pokud jedu k vodě na několik dní,tak i zavolá jestli něco nepotřebuji a klidně mi to tam doveze.Má paní domácí je opravdu tolerantní.To to vše funguje,ale nesmí to být přehnané na úkor rodiny.Mám už čtyřletýho špunta,tak se mu musím trochu věnovat.Rybářskou dovolenou neznám,nebo pokud jedu na dovolenou s rodinou,tak trávím volný čas s RODINOU.Neříkám,jeden prut se vždy v autě najde,ale letos mi byl jen překážkou.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 16:19 ® kety.vydra reakce na …
-
Mary> A ještě něco.Nemám nejmenší potřebu chodit do hospody,je to ztráta času a je tam nahulíno.To jedno nebo dvě piva si dám vklidu doma…Když už se v hospě objevím,je to jen kvůli tomu,že mě známí vytáhnou na sipky,a to nebývá zrovna pravidelně.Manželka mi říká,ať jdu radši k vodě než do hospody.V mém případě,finance co bych nechal v hospodě,dám radši do ryb…Tvůj příměr může platit tak maximálně pro ty,co chodí do hospody i k vodě.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 16:10 ® kety.vydra reakce na …
-
LuboO> Vítej v klubu!
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 16:09 ® kety.vydra reakce na …
-
Mary> Chceš říct,že jsem špatný otec? Vůbec nevíš,jak to máme doma skloubené…Nebo si myslíš,že doma nehnu ani prstem a všechno nechám na manželce? Povím ti to ještě jinak.Když vím,že si holky ráno rády pospí déle,nevidím důvod proč dřepět doma a nepřivstat si ráno na ryby a na 3 – 4 hodinky vyrazit k vodě.To platí i o večerní rybařině.Pokud jdou brzo spát tak taky nemám potřebu čučet na stupidity v televizi…Líbí se mi že manželka sama příjde s tím,že až malá povyroste,budem k vodě chodit společně.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 ve 13:23 ® Piranha reakce na …
-
jiricek> neboj, az se budou deti vracet a vpravet jaka to byla sranda s tatou a treba jinyma detma tak jeste rada vyrazi.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 11:03 ® jiricek reakce na …
-
Piranha> Tak se na ní vyser a jeď,neboj ona změkne a zvykne si,nic jinýho ji nezbyde.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 9:27 ® Piranha
-
U mne v rodine to nejde dohromady, rybarna a manzelstvi proste NE.Kolikrat jsem chtel udelat rybarskou dovolenou nekde pod stanem treba na dva nebo tri dny.To bylo kecu ,,ty si budes drepet u prutu a chytat rybicky a ja budu litat kolem deti a budu mit z toho hovno,, neni to tak a kdyby to moje draha polovina pouze zkusila tak by vedela ze nema pravdu.Ale pockam si az deti povyrostou a budu jezdit s nima sam a bude sranda, vymyslim jim program a samozrejme je chci obe vest k rybarine a k prirorede a bude sranda.Manzelku uz nepredelam ale s detma by se dalo pracovat.
reagovat - Neděle 1. listopadu 2009 v 1:24 ® LuboO reakce na …
-
Beer.Beda, kety.vydra> chlapi, hlasim sa k vam do klubu vlastnikov uzasnych manzeliek, aj ked Mary bude oponovat, ze ta moja zlata zienka mi chcela na rybach spalit chrbat kavou…:DDD
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 23:04 ® Mary
-
to je ale výrok. Proč by měl být táta v hospodě, když nebude, nebo není, na rybách . V tom případě to není žádný táta, ani manžel. Ten si jen vrznul, něco zplodil a nestará se o to. Jde si po svém, hospoda, nebo ryby a vytahuje se, že má rodinu o kterou se stará manželka. Co takhle obráceně. Manželka buďto na drbech (chlapi drbou v hospodě) nebo také v hospodě a manžel bude hlídat a starat se o dítě aspoň o víkendu. No, ještě že se nebavíme naživo, To by jste pánové slyšeli.....
A my co máme děti odrostlé, také si jen tak nemohu koupit rybářskou výbavu, po jaké bych toužila, také musím z něčeho zaplatit bydlení a vše co stím souvisí. Takže pánové kteří tady píšou, že žena remcá, když si něco koupí do výbavy ryb., Zřejmě nezbývá na něco, co je více potřeba v domácnosti.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:49 ® Beer.Beda reakce na …
-
kety.vydra> Nevěděl jsem jak to mám napsat, děkuji, že jsi mi pomohl.Mám to úplně stejné jako ty.Ty naše jsou prostě úžasné.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 22:47 ® kety.vydra
-
Moje manželka je naprosto skvělá,tolerantní,pro toho mého „koně“ má pochopení,taky se mnou byla párkrát u vody-bylo to v pohodě.Taky jsme měli debaty typu hospoda nebo ryby…Taky dobře ví,že už vůbec nemá smysl byť jen pomyslet na ultimátum „Já nebo ryby…“ hádejte,kdo by prohrál na celé čáře…Tady bych se opravdu nerozmýšlel ani vteřinu.Přeju všem,kteří to doma nemají s „drahýma polovičkama“ jednoduché,pevné nervy.Lovu zdar.
reagovat - Sobota 31. října 2009 ve 20:32 ® jersey reakce na …
-
Absolutně bez problémů,Ženatej jsem 21 let a celou dobu chodím na ryby,jak mám chuť.Žena si jen občas rýpne,jestli něco přinesu,nebo má uvařit škubánky…(škubánky máme fakt často
reagovat)
- Sobota 31. října 2009 v 9:32 ® Tomáš-Tom
-
Ženatý jsem a manželka s tímto koníčkem nemá problém jdu na ryby kdy chci a pokud může jde i ona.Momentálně je to trošku problém,protože máme roční mimčo,ale až trošku odroste tak budem vyrážet všichni spolu.
reagovat - Pátek 30. října 2009 v 0:15 ® Libor reakce na …
-
Robur> toho bych nechtěl, je pořád na rybách
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:47 ® Robur
-
Libore, Prutos je pořád volnej
reagovat - Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:41 ® Libor
-
Mám se tedy ženit?
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 23:47 ® Prutos
-
kulin: Mě je o sedm apůl míň naž tobě. Já mám ještě času…
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 23:41 ® kulin
-
Prutos:a kolik ti je, že seš na ženění mladej?mě je 28 a říkám to samý
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 23:32 ® Prutos
-
kulin: Já su eště na ženění mladej, ale najit takou jakou máš ty… . no, porozmýšlal bych
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 23:25 ® kulin
-
Prutos:hledej šmudlo,taky najdeš
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 v 15:50 ® Vara
-
No žena bývalá rybářka od příštího roku chce znovu začít. Ryby snáší víc než fotbal, hokej kuželky, volejbal a restauraci. Jo a kolikrát mě na ně i vyhání. Proč asi???
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 12:51 ® Prutos
-
Kulin: Ó,šťastný to muž!
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 12:19 ® kulin
-
ženatej nejsem,ale se svoji přítelkyní sem už 10 let,a za tu dobu mi jedinkrát neřekla,že nepojedu na ryby. Ani nemám problém si cokoliv koupit v rybařině aniž by mě to vytkla,takže pohodička,dokonce nedávno mi koupila echolot. Jo a jinak na ryby se mnou jezdí velmi ráda a to i na 14ti denní výpravy.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 12:01 ® paccco
-
Ženatý zatím nejsem(ale za chvíli budu),ale problém v tomto nemám,protože moje přítelkyně chodí k vodě se mnou. Takhle alespoň nemusím poslouchat kde jsem,kdy příjdu apod. Zatím má o ryby zájem,tak uvidím jak to bude pokračovat........
reagovat - Úterý 29. listopadu 2005 v 17:28 ® nurse02
-
Jako nekteri z pisatelu jsem take nastesti svobodny. Pracuju na smeny a tak jsou moje uteky hned ze smeny tolerovany hure. Zvlast peklo byva jak me chytne candatova a kazdy volny den sedim az do konce. Resenim byva casto to, ze prohlasim jestli mam zacit chlastat a pak je chvilku klid. Asi tak do dalsi vypravy k vode.
reagovat - Úterý 29. listopadu 2005 v 1:50 ® regulus
-
Po 22 letech manželství, to už ani není žádnej boj, vymínil jsem si dvě věci, ryby a lyže a je mi to ve své podtatě jedno. Je mi to s více či méně kecy (dle momentální nálady) tolerováno. Nejspíš ve stylu jak už se někdo zmínil, lépe jít na ryby než do hospody.
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 v 19:33 ® Enzo
-
Mám to skoro jako Filip prve bylo kdy se vrátíš a zle když jsem se opozdil,no a teď je to bez ptaní je do kolika se chytá.......
reagovat