Vyhledávání
Ryby a manželství
24.11.2005 | | 9.245 zobrazení | 79 odpovědí
Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 17. listopadu 2011 v 11:32 ® ladamaj reakce na …
-
stump>ta moje taky šetřila no a pak ty následky.Tak raději vzala čápa no utekla no už to má spočítané.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 19:27 ® stump
-
Já jsem s tou mojí už 35 let. Dokud jsem jezdil na ryby na kole, nebo veřejným dopravním prostředkem, přibalovala mi do ruksaku láhvičku tekutého ohřívače. Od té doby co jezdím autem to nedělá. Tvrdí,že musí šetřit, abych měl na bezin.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 18:34 ® ladamaj reakce na …
-
jajco>no já se snažil a teď čekám na rozvod v pondělí sem měl soud o syna 1 výhra no taky rybaří ale i závodně,budu držet palce aby ti vše vyšlo.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 16:31 ® jajco reakce na …
-
ladamaj> Díky,budu se snažit manželku dovést zpátky k rybařině.Máme dva kluky a ty už to celkem baví.To je moje přání,aby sme měli k té přírodě všichni blíž.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 16:14 ® ladamaj reakce na …
-
jajco>přeju ti aby ti to manželství klapalo a né abys dopad jako já.Máme totiž dost podobný sňatek i měsíc.
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 7:47 ® Mates(původní)
-
No u mě to je momentálně tak, že já mám něco přes 30 vycházek a moje přítelkyně něco přes 70 vycházek. Zatím jí to toleruju
reagovat - Středa 16. listopadu 2011 v 7:15 ® nnnap
-
s tou přípravou manželky na červy to chlapi neblbněte!
reagovat
Už minimálně posledních 20 let se manželky automaticky nepohřbívají s manželem. Za živa. Abyste někdo pak neměl problém. I když… - Úterý 15. listopadu 2011 ve 23:33 ® ladamaj
-
No tak to máte dobré semnou to vydržela 22let a pak foukla s mím kamarádem no a sem se synem také rybářem.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2011 v 8:32 ® Bigpista
-
No, s tím, že chodím na ryby žena až takový problém nemá. Jen jsme chvilku válčili o červy v lednici. Ale nakonec zvládla i tohle, dokonce je i ochotná mi je občas dojet koupit
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:27 ® jajco
-
Svojí drahou sem si vzal letos v červnu,po osmi letech a dvou společných dětech.Už nevěděla jak na mě,tak zkoušela něco jako sňatek 16.června u řeky a podobně.Nakonec to proběhlo 18.června.Když byla malá,tak taky chytala ryby,teď jen brble něco o úchylce.Takže koukám,že spoustu žen má stejný pohled na věc.
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:13 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> Ano vyměnil jsem manželku za jinou a ta rybaří semnou
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:00 ® Robur
-
já jsem si prosadil psa, teď jsou rádi, že jdu se psem ven a mohu vzít udice
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:58 ® sus1 reakce na …
-
Robur> A jak si na tom ty???
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 v 19:32 ® Robur
-
máte někdo nějakou novou taktiku?
reagovat - Středa 4. listopadu 2009 ve 13:34 ® Mary reakce na …
-
Tommy> po 27 letech v pohodě. Pak jsou konflikty o nedůležitých věcech.
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 16:50 ® 1Mara reakce na …
-
Tommy> Moje mně zná už 8 let , ale že jsem uchylák na fišky to zjistila hned třetí den když jsme se seznámili
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 16:04 ® Tommy reakce na …
-
Mr.Hyde> Počkej tak za 12 let
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 15:59 ® kety.vydra reakce na …
-
Mr.Hyde> jj
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 8:23 ® Mr.Hyde
-
Jak pravil Kraus, žij s ní, nebo s ním, 20 – 25 – 30 let a pokud budeš v pohodě je to ten pravý protějšek. Já mám za sebou teprve 9 let, ale nemám si nač stěžovat klape to, uvidíme po nějaké té dekádě. Pochopila, že rybařina není koníček, ale úchylka…, no tak si holt holka (ne)šťasná vzala úchyláka.
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 6:59 ® kety.vydra reakce na …
-
Mary> Nikdy jsem netvrdil,že to,že si zajdu ráno k vodě,je u mě pravidlem.Prut už manželka v ruce měla,neříká ani ano ani ne,posedět se mnou u vody ano,ale lovit spíš ne…A neměj strach,taky doma navařím atd…
reagovat - Úterý 3. listopadu 2009 v 6:51 ® kety.vydra reakce na …
-
1Mara> Ahoj,naprosto s tebou souhlasím – Když se dva domluvěj…
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:22 ® cercer reakce na …
-
1Mara> měl jsi být na srazu,tam bys viděl,že Mary rybaří…a u ohně se s ní prima kecalo
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:23 ® 1Mara reakce na …
-
Mary>
reagovatto ti závidím , tak nevař a rybař
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:21 ® Mary reakce na …
-
1Mara> Když jde jeden na ryby nebo do hospůdky, tak je na to stále jeden. Ale ten pocit, že už mne děti nepotřebují, nemám povinosti o ně, pánové, to je pocit. Cítím se jako svobodný člověk, jelikož mne nic nesvazuje. Pokud někam chci, tak se neptám, pouze oznamuji. No, ale přeci jenom, takový vnouče, bych brala, ovšem jen k vodě.
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:15 ® 1Mara reakce na …
-
cercer1> No dnes třeba kuře na paprice , dlouho jsem to nedělal , furt jen samý francouzký brambory na tři způsobi, svíčkovou,flíčky a atd.atd. furt dokola . vařím rád a proto mi moje nemůže nic vytknout když jsem furt na rybách
reagovat)
- Pondělí 2. listopadu 2009 ve 20:07 ® cercer reakce na …
-
1Mara> s dětmi je to horší…myslíš s tím,že odmítají sníst co uvaříš??
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 19:08 ® 1Mara reakce na …
-
Mary> ahoj , ale rybařina ženská není přeci jen o domácím vaření né ? Přeci když se dva domluvěj tak jde všechno , moje žena taky maká od nevidím do nevidím a tak já navečír uvařím a mám na dva dny vystaráno , máš pravdu že z dětma je to horší , ale na to jsou oba rodiče né ?
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:39 ® Mary reakce na …
-
cercer1> díky za podporu, máš to u mne. Vím o čem píšu.Je to podobné téma,jako: proč je tak málo rybářek. Manželka vaří stará se o děti, praní zašívání atd. Manžel přijde z ryb, má vařeno teplo atd. U nás se role obrátila, a to jsem si dovolila, až, když nemusím vařit, prát atd. pro děti. Protože mi to nedalo, abych dětem neuvařila. To jsem měla svědomí. Víš jak je to fajn? Když ráno jdu na ryby, přijdu odpoledne a mám vařeno? Když jdem ma ryby spolu, tak čestvě vařeno není.
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:29 ® jiricek
-
Tak ty tvoje reakce moc nechápu,ale to bude tím.že jsem jak píšeš jednoduchej.Zkrátka ryby si zakazovat nenechám.Co se týká dětí,tak jsem vychoval dva kluky prakticky sám,s druhou manželkou pro změnu tři dcery,dělám v nepřetržitém provozu,takže mám volno jeden někdy dva víkendy v měsíci.Jednou za měsíc jedu na dva dny na ryby,spíše si odpočinout,takže s žensskou,která by mě to zakazovala a dělala scény,bych nebyl.To není o lásce,ale taky o tolerantnosti atd.
reagovat - Pondělí 2. listopadu 2009 v 18:21 ® cercer
-
Mary>..jsi se ale rozjela,jen do nich,máš pravdu!
reagovat