Vyhledávání
Ryby a manželství
24.11.2005 | | 9.449 zobrazení | 79 odpovědí
Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. listopadu 2005 v 0:58 ® Tomucha
-
R3F13X – tak to ji raději obchodák s nákupem za svý. i když některý – podotýkám NĚKTERÝ!!! holky s prutem jsou jak chlapy. tak si vyber…
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:48 ® BigMike
-
Myslím, že se rodina smířila s tím, že radši táta na rybách, než v hospodě!!!
reagovatDá se říci, že nemám problémy, pokud je doma teplo, neteče jim na hlavy a pod
Do zahájení na dravce makám jak šroub, na rybky jen ráno a večer o víkendu a po zahájení jsem více méně „libero“
Akorát srazy Chytej jsou brány s nevolí
Buď ztratím klíčky od auta, nebo jedu se 40tkama, nebo si natrhnu lejtko a přijde buřina s tornády
)
- Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:23 ® R3F13X
-
Tomucha. hele kdyz to tak vezmes,ze vetsine zenskejch prijde jako chytani ryb zbytecnost,tak mas dve volby,muzes ji po ceste vyklopit v nejakym obchodaku a cestou z5 ji o zaviracce vzit zpatky a nebo musis prijit proc v Americe povolujou homosexualni manzelstvi. rybar najde rybare…
Mno jinak ja jsem jeste jako Tomucha svobodnej a doufam ze dlouho budu. Sice mam pritelkyni,ktera o rybach vi,ale jelikoz jsem si na fotbale zkurvil koleno tak me v nich podporuje. mno teda,jsme spolu kratce a jeste nezazila co to znamena kdyz se chosdi na ryby,protoze si stezovala ze kdyz mam kazdej den odpo trenink a jeden den o vikendu zapas nemam cas. mno pristi rok budu o5 po rocni pauze chytat,bude to ma 10. sezona a jestli to s ni preziju,tak to zalezi jen na ni,jestli bude tolerovat ryby.
TIP:Vylety do obchodaku mame vyreseny,kazdy vylet stoji min. jednu RAPALU,za me utrpeni(A slusi mi tohle a slusi mi tamhleto)ale vesele vyletujem. a doufam ze jeste budem… Zatim zdarek
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 ve 21:59 ® Tomucha
-
no jak to vidím u ostaních je to asi 100:1 si ryby vybojovat. takže z toho vyplývá : nežetit se s nerybářkou, bez dětí se ušeří na leší výbavu a čas na fišle takže já se preventivně změne stavu vzdávám HOWK !!!
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 ve 20:55 ® carlosplzen
-
FABI:Jsem na dom skoro uplne stejne. mas moje pochopeni..
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 v 9:54 ® jake
-
Když jsem si loni v lednu udělal papíry, řekl jsem mé drahé polovičce, že budu tzv. umírněný rybář – tzn. že budu chodit na ryby tak max. 2× do měsíce. Když jsem v dubnu poprvé vyrazil a hned chytil kapra, okamžitě jsem pochopil, že tento blbý slib nebudu moct dodržet, tak jsem začal fabulovat – jako že jsem se přeřekl, že jsem myslel 2× do týdne… Byl okamžitě oheň na střeše, ale nakonec to teda vsákla. Jak šel čas, frekvence mých vycházek se začala nenápadně (no… spíš nápadně ) zvyšovat… V současné době je to tak, že kdybych byl na rybách jenom dvakrát v týdnu, tak si pomyslí, jestli náhodou nejsem nemocný? . Přiznám se, že těm, kteří chodí na ryby s manželkou, vůbec nezávidím. Miluji sice svou ženu nade vše, ale na rybách chci mít svůj klid . Ale je to pochopitelně věcí názoru
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 20:37 ® Kecalka
-
manžel nechyta ale je v pohode co se tyce rybariny je tolerantni,asi mam stesti ,jsem u vody jak jen to jde . A ted uz se nepta v kolik prijdu domu jenom skym jdu abych tam nebyla sama do noci tot vse .
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 14:13 ® tucnak11
-
Ja nemam problemy, pokut ma jake přypominky tak na rovno žeknu vyber si anebo hospodu anebom ryby,hnet zmilkne a je pokoj bo vi o tom,jak bym šel do hospody tak dva litry včoudu a na ryby tak na autobus.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:56 ® pablo
-
FABi: mám doma úplne presne to isté, večne hubová polievka, len dieťa mám o jedno viac. Raz až 2× za mesiac si utrhnem na ryby trochu času (niekedy sa mi podarí mimo víkendu – z práce si zoberiem neplatené voľno). Keď idem cez víkend, tak to nie je pohoda ale zas len nahánačky a stres. Tiež sa teším až deti podrastú (dúfam že budú chcieť chodiť na ryby)
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:14 ® FABi
-
Docela pěkná otázka.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:13 ® FABi
-
Já to mám docela doma hustý. Jakmile chci jít na ryby, tak mě pronásleduje otázka, už zase. Celej tejden jses v práci a někdy i o víkendech a když máš konečně volno tak chceš jít na ryby, to nemyslíš vážně. Mám malou dceru a tak se jí snážím věnovat skoro všechen volný čas, na ryby se dostanu tak 2× do měsíce. Už aby byla větší, aby mohla chodit se mnou. Život je boj, ale ryb se nevzdám.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:08 ® M_Miki
-
Já to mám docela v pohodě. Až se někdy divím. Přes týden pracuji v Praze a na víkend jezdím domů. Žena, když nejde se mnou tak mi „toleruje“ jedno dopolední chytání s návratem max v 15.00
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 10:41 ® hraji
-
Občasný_piják: jestli to měl být pokus o vtip, tak nebyl. Co je změna stavu v manželství definuje zákon.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 9:39 ® fikus
-
hraji: změnou stavu?, to by jsi otěhotněl ty, nebo žena? …))
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 9:32 ® brundibar
-
já jsem taky v pohodě, manželka chytá taky, Než jsme to dali dohromady tak jsem jí řekl že buď začne taky nebo to nemá smysl. Začala a chytlo jí to. Spíš se ptá kdy zase PŮJDEME na ryby. letos tomu moc nedala, ale pár slušných ryb chytla a je moc spokojená. Taky se neptá kdy se končí.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:55 ® hraji
-
Jsem ženatý přes dvacet let a moji manželku ryby nebaví, kdysi se mnou občas zašla, ale bylo to trápení neviňátek, takže se každý věnujeme svým koníčkům. Na ryby chodím hodně a ještě daleko více času věnuji chodu naší MO, ale patří to ke mně. Kdybych měl mít spory, zda mám jít na ryby nebo ne, nebo dokonce zda vůbec smím jít na ryby, vyřešil bych je určitě změnou stavu.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:13 ® BoBo-Falknow
-
Těžká pohoda. Občas si vezme papíry+cajk a razí se mnou. Jinak s koncem denní doby lovu to mám taky tak Ani už se neptá, co plánuju na víkend, ale do kdy plánuju ryby
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 19:19 ® gadasnik
-
Se mnou zezačátku manželka chodila na ryby na čumendu,po roce si papíry udělala taky a dvanáct roků už chytáme spolu. Před sedmi roky jsme se seznámili s manžely-rybáři z brna a není víkendu,kdy by jsme společně nechytali. Prostě idylka. Mladej je rybářem tuším pět let a malou to začíná bavit taky.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 18:40 ® Milky
-
Už se pro jistotu nežením, ale s tou poslední jsem byl šest let. Kouřila a já jí to neustále vytýkal. Nakonec jsem řekl, že to bude šul nul a že ona má svoje cigára a já svoje ryby. Když končila minulý rok sezóna, tak mi vytkla, že jsem celý rok nebyl doma. Jen jsem lakonicky odpověděl, že ví, kde jsem by a proč. Bylo to zřejmě málo a tak ...... ale to je zase do jiné rubriky!
reagovat