Chytej.cz

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Pátek 2. srpna 2013 ve 22:16® pemalda
pemalda
Datum lovu: 2.8.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Poslední dny sem prostřídal sumco vláčku s lehčí vláčkou a kupodivu sem si víc zachytal z těžší výbavou.Povedlo se 5 sumíků,ale samí mimča do 80 čísel.Dnes sem však vyrazil odpoledne zkusit štěstí na místo kde jsem ještě sumce nedostal.Když mě soused v tom vedru viděl odcházet,klepal si na čelo a povídal,že jsem magor jít v tom parnu na ryby,ale já musel.Vybral sem místo kde sem věřil,že by mohlo něco být a plácal plandu za jeden balvan asi dvě hodiny a nic,tak sem šáhl po dlouhé době pro voba a poslal ho za balvan.Třikrát otočil kličkou a bum.Sumec nejspíš po večeři(měl docela bříško) se nechtěl vzdát a neustále se snažil dostat za balvany.Navíc se mi zamlžily polarizačky, musel sem je sundat a na neznámým místě sem sním těžce kličkoval ke břehu,ale nakonec pro mě vše dobře dopadlo a byla z toho má druhá největší uvláčená ryba.134cm.Takže radost ohromná.Sumík byl asi kamenům blízko,páč si z boje odnes šlic na hlavě,zřejmě od kamene.Myslim,že se mu to brzo zahojí a možná to pro mě bude poznávací znamení,kdybychom se ještě někdy potkali.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100656.jpg
(0) (12) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:04

pemalda: Díky kluci

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:50

HaD: Krásná, nabušená ryba! Gratuluju!

• Sobota 3. srpna 2013 ve 12:15

pemalda: Scanix:Jo prokouk si to,asi s tím máš zkušenosti.Jak sem při tom zavřel oči,tak se mi to nějak nepovedlo:))Já vím,že se mu to brzo zahojí a vím jak vypadaj sumci po tření.Už sem i nějaký pokousaný vytáhl a tohle je proti tomu nic.

• Sobota 3. srpna 2013 v 11:53

sidla: krásný kúsek

• Sobota 3. srpna 2013 ve 2:06

Scanix: Jen priznej barvu, chtel jsi jej klepnout a spad ti do vody :)

Jinak tohle se mu zahoji jak nic, po treni maji mnohdy mnohem horsi sramy…

• Pátek 2. srpna 2013 ve 22:33

kubas: Paráda, krásnej sumík :-).

• Pátek 2. srpna 2013 ve 22:30

pemalda: Toto bych tu rád nechal.Dík

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.