Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. září 2016 v 16:56® spike
- Datum lovu: 8.8.2016 | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Kaprařina
Povedli se dva pěkní šupíci na novou techniku lovu, větší 95cm 14,5kg menší 85cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. září 2016 v 7:53® manysCZ
- Datum lovu: 27.8.2016 | Revír: Ohře 10 | Způsob lovu: Přívlač
Tuto krásku se mi podařilo uvláčet. Neskutečná radost a nový osobní rekord u Parmy.
72cm 3,5 kg.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2016 07:54:33 uživatelem manysCZ.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 10. září 2016 v 0:06
Klobasa: Moc pěkná ryba, ty parmy jsou neskutečný bojovnice a daj do toho všechno, trvá pár minut než to holky rozplavou a rozdejchaj. Mám zatím 62cm. největší, ale bojovala skoro víc než velká štika, gratulačka jaxviňa:-)
- Sobota 10. září 2016 v 0:06
- Středa 7. září 2016 ve 20:22® bruny
- Datum lovu: 30.8. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená
Několik dnů po línech opět na stejném místě, tentokrát to byl jeden krásný kapřík 45, a několik malých parem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. září 2016 ve 20:17® bruny
- Datum lovu: 19.8. | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená
Pár fotek z rybaření z prázdnin, dva nádherní líni za krásného podvečeru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. září 2016 v 15:36® koala
- Datum lovu: 3/9/16 | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač
Vikendovy kajak fishing a prvni ryba z asi 8m na privlac. Zbastil smacka skoro stejne velkeho jako on sam. Mimochodem, MRS je pomerne striktni v pravidlech chytani z lodi a reviru, kde se smi takto rybarit je jako safranu, coz je podle mne trochu skoda, ale co se da delat je treba to respektovat. Na ostatnich revirech tedy pouze projizdky a foceni.
Tento příspěvek byl editován 5.9.2016 15:38:19 uživatelem koala.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 6. září 2016 ve 14:23
koala: Presne, ale mam pocit, ze to je tak trosku Sysifoske a neprustrelne. Zejmena v MRS (kde jsem vzdy jako clen CRS pouze host). Jakmile mistni zjisti, ze nejaky „privandrovalec“ tam chyta hned se vetsina z nich do me pusti co vsechno porusuju, kam a co se nesmi. Ti sami „kolegove“ potom zmasakruji vsechno co chyti:-(. Ale jinak mam Moravu rad:-).
- Úterý 6. září 2016 v 9:57
Siven Polní: Krása… Jinak jeden z argumentů jednoho nejmenovaného brněnského MRS činovníka, který mi sdělil, zněl, že on nemá problém na většině toků kamkoli dohodit ze břehu, tak k čemu lov z plavidel… Nevím, čemu by vadil kajak nebo Belly třeba na některých úsecích Svratky, Dyje, (na Moravě pár je, to zase jo…). Vadí to víc, než sumcařské bóje, nebo když zabrodím po prsa? Druhý argument byl, že by chtěli lovit z plavidel všichni a nebylo by pro něr ve vodě místo… Lol, vidím bobkaře, jak se tahají s belly nebo člunem víc jak 100m od auta… Na oněch ČRS řekách a říčkách (necelý rok jsem tam žil a obrážel revíry) jsem taky žádné zástupy plaváčků neviděl – vlastně ani jednoho, a počasím to jistě nebylo…
- Úterý 6. září 2016 v 8:27
revoke: No, a na severní Moravě jsou jen dva – Harta a nějaké 4ha plivátko na hranicích s Polskem. Jak ale říkal David – musíme chodit na schůze a prosazovat tam změnu. Samo od sebe se nejspíš nic nestane.
- Úterý 6. září 2016 ve 14:23
- Pondělí 5. září 2016 v 6:32® Petula
- Datum lovu: 4.9.2016 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dočkal slušného záběru a o to větší dravec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. září 2016 ve 22:13® superweb
- Datum lovu: 4.9.2016 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Prekvapeni mezi dnesni hromadou tloustu, podoustvi a par mensich parmicek. 62cm krasavice
Tento příspěvek byl editován 4.9.2016 22:14:12 uživatelem superweb.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 31. srpna 2016 ve 23:58® Scanix
- Datum lovu: 31.8.2016 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Poslední prázdninový den jsem s kolegou vyrazil opět poškadlit nějakou tu šupinu a kupodivu se nám to podařilo lépe jak jindy. Každý jsme si vytáhli pěkného sumíka, já přidal ještě jednu kudlu a k tomu do součtu přišlo ještě trocha droboti jako okyš, candátci, tloušť a další pár kudliček. Dobré to bylo, šel bych hned zase
Tento příspěvek byl editován 31.8.2016 23:59:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 2. září 2016 v 9:33
kubas: Sethy: Tak to si tady rychle zvyknes :-).
- Čtvrtek 1. září 2016 ve 21:29
sethy: Dobře ty :)
Sumca jsem neviděl ani nepamatuju :-D - Čtvrtek 1. září 2016 v 10:09
Scanix: Ti se najdou vsude, clovek nemuze pomalu vytahnout mirovou rybu, aby se nesebehli nejaci zvedavci, o to hur, kdyz ji pak pustis, to je pak lamentovani :)
- Čtvrtek 1. září 2016 v 7:14
jepice-zruseno: Prej jste během focení měli dost fanoušků :-D
- Pátek 2. září 2016 v 9:33
- Středa 31. srpna 2016 ve 22:58® Klobasa
- Datum lovu: Asi na dovolené | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Kdybych nefotil každou čudlu, tak bych toho měl víc a větší radost. Zvednul jsem si osobáček u jesena a u sumce, jenže padina parmička mi to nedopřála a utopila mi foťák, tak mám jen její dvě momentky
Moje vážená paní mě cvakla alespoň s padesátkou tlouštěm
Ano chápete správně, jsem velmi smutný, jinak perfektní dovolená s rodinou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. srpna 2016 v 19:09® JohnyBe
- Datum lovu: 28.8 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. srpna 2016 ve 14:55® corrvete
- Datum lovu: 26.8.2016 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač
Ranní pokus o Candáta nevyšel tak gumu vystřídal pop a byly z toho 3 kudly okolo 50 jeden pidi okoun a asi deset parádních sice neuspěšnejch štičích ataku na popa takže parádní podívaná a ráno u vody . Petruv zdar!
Tento příspěvek byl editován 27.8.2016 14:56:00 uživatelem corrvete.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. srpna 2016 v 17:50® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Když jdu se sumčákem a větší nástrahou, tak se toho nebojí jen ti dorostenci a občas se mezi tlouště a candátky připlete také nějaký ten slimejš, co si zobne gumku či menší wobler, už by to chtělo rybu, co pořádně prověří celou sestavu
Tento příspěvek byl editován 26.8.2016 17:53:23 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2016 ve 13:20® MichalCelta
- Datum lovu: 24.8 | Revír: Odra7 | Způsob lovu: Muškaření
na suchou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2016 v 11:49® HaD
- Datum lovu: srpen 2016 | Revír: jižní Laponsko | Způsob lovu: Přívlač
Přesun na jiné místo, bez štik a lov na nenápadné nymfy slavil úspěch. V čisté vodě a za plného slunce vodě má přírodní barva často velký úspěch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. srpna 2016 v 16:09® toro
- Datum lovu: 24. 8. 2016 | Revír: Dolní tok Moravy | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si na řece Moravě u Veselí/Mor. chytil (a vzal) metrového sumíka. Při pitvě mu z „bachoru“ vypadli hned dva asi 15 cm dlouzí raci. Neměl jsem ani tucha, že se tam vůbec vyskytují a ani nevím, o jaký druh korýšů se jedná. Není mezi vámi nějaký „rakolog“?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 25. srpna 2016 v 10:40
Scanix: Pripada mi to na raka signalniho, ale mrknete tady http://www.chytej.cz/…4/nasi-raci/
- Středa 24. srpna 2016 ve 21:27
toro: Až teď podle fotky jsem zjistil, že tam museli být minimálně tři. Pokud by tedy jeden z raků nebyl dvouocasý. :-)
- Středa 24. srpna 2016 v 19:37
spike: Tome není tomu dávno co jsem jednomu v břiše našel taky raka, reakce stejná jako tvoje. Jo a jedná se o stejný druh jako měl ten můj sumík.
- Středa 24. srpna 2016 v 16:47
casper: asi labužník, kolik jich tam měl? :)
- Čtvrtek 25. srpna 2016 v 10:40
- Středa 24. srpna 2016 ve 12:28® MichalCelta
- Datum lovu: 23.8 | Revír: Odra7 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 25. srpna 2016 ve 13:16
MichalCelta: A plave dál
- Čtvrtek 25. srpna 2016 ve 13:14
MichalCelta: ve vodě nezlobil velký breh
- Čtvrtek 25. srpna 2016 ve 12:14
Rosetau: Ten potocak se noveho roku urco nedozije
- Čtvrtek 25. srpna 2016 v 10:45
Scanix: Vyvaleni pidpotocaka v trave a brani do suche ruky, zvedani ryby jen za vlasec, proste vsechno spatne. Stacilo rybu odhaknout ve vode, jako na druhe fotce a vic nic :(
- Čtvrtek 25. srpna 2016 ve 13:16
- Úterý 23. srpna 2016 v 11:51® HaD
- Datum lovu: srpen 2016 | Revír: Jižní Laponsko | Způsob lovu: Přívlač
To jsem si tak jednou vyrazil na okouny a bylo mi divné, že nechtějí Swimmer Slima
Posléze se to vysvětlilo – na místě operovaly štiky. Měl jsem kliku, že to obě vzaly dobře a neukously mi ho
Nebyly velké rozměrově, ale krásou a bojovností to dohnaly
Pěkně jsem na nich prověřil novýho Instincta. Super to bylo!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. srpna 2016 v 10:13® HaD
- Datum lovu: 21.8.2016 | Způsob lovu: Přívlač
„Brigáda“ na pstruhovce
tihle fešáci tu pěkně pstruhy drtí, a tak jsme s bráchou byli stěhováci a odvezli je jinam. Nej cca 28 cm, celkem zatím 14 ks. Pstruzi: není zač!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 23. srpna 2016 ve 20:05
Nils Master: Neviděl…Ale vím že si tam sypal uz driv nějaký… Takže tohle bylo logicky :D
- Úterý 23. srpna 2016 v 15:50
kubas: No však jo, „zbytečná“ kovbojka :-)…
- Úterý 23. srpna 2016 v 10:56
HaD: Nils: si nás viděl? :-))) Kubas: tak riziko to určité je, to je pravda a přemýšlel jsem nad tím, nicméně třeba vodní ptáci při přeletu taky neprochází desinfekcí. Možná by bylo nejsprávnější je vozit jen v rámci povodí – tedy na řeku, kam se tento potok vlévá. Budu o tom přemýšlet :-)
- Pondělí 22. srpna 2016 ve 20:59
kubas: Paráda! A docela se divím, že se zatím nenašel nějakej idiot, kterej by psal o přenášených nemocích a podobně :-).
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Úterý 23. srpna 2016 ve 20:05
- Pondělí 22. srpna 2016 v 10:10® HaD
- Datum lovu: 20.8.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme se s bráchou vypravili na sumce s vábničkou. S nymfou a rousnicemi. Na rousnice byly 4 záběry, na nymfu jeden. Ani jeden nebyl proměněn
S kajaky jsme ale urazili dlouhou cestu a než jsme se vrátili, zkusili jsme chvilku vláčku pod jezem. První hod candát cca 55 cm – spadl, a další hod tenhle bolen. Tak se to snad prolomilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. srpna 2016 v 10:36® HaD
Hranice 1m+ jsem letos opět nedosáhl, nicméně i tahle zubatice z hladiny na nymfu mi udělala radost (cca 93 cm). Ovšem udělat fotku v tom slejváku na kajaku, když jste na vodě úplně sami a máte jen zrcadlovku – to bylo opravdu hodně náročný. Jakž takž to ale klaplo
Chvíli před tím se na Magneto povedl ještě pěknej harcovník, kterej už štičí zuby taky okusil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. srpna 2016 v 15:15
Venca Zelenka: ta štička má super barvu :-)
- Čtvrtek 18. srpna 2016 v 15:15
- Středa 17. srpna 2016 ve 21:20® Scanix
Tak jsem z nedostatku času a s vidinou toho, co asi zase chytím se sumcovláčkou, sáhl dnes opět po lehčím cajku. I tak to bylo o několika vydřených rybách, ale občas se naviják protočil až jsem se divil, co že se to děje
Tento příspěvek byl editován 17.8.2016 21:23:22 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. srpna 2016 ve 12:30® HaD
To jsme se podvečer takhle jednou rozprchli po jezeře. Každý si to namířil někam jinam a jen Ondra si všiml, že se oblasti nedaleko tábořiště každý vyhnul. A tak si vyjel asi 20 metrů na vodu, mrsknul Swimmera k rákosí, udělala se vlna a už to jelo
Velké mávání a následoval opět slet všech do centra dění. Po cca 15 minutách na něj vykoukl z vody solidní krokodýl – štika měla 106 cm. Swimmer 14 cm v její tlamě působil komicky male. Nicméně ji k útoku vydráždil. Poučení? „Pod svícnem“, kde bývá tma, je mnohdy i ta vysněná ryba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 16. srpna 2016 v 16:02
Scanix: Peknej krokous ;)
- Úterý 16. srpna 2016 v 16:02
- Úterý 16. srpna 2016 v 0:35® Scanix
Dneska konečně zase chvilka večerního lovu a kromě nějakých jelců a boldů se povedl jeden sumík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. srpna 2016 v 19:27® HaD
- Datum lovu: srpen 2016 | Revír: jezera Jižního Laponska | Způsob lovu: Přívlač
Střípek z Laponska 1.: Tak tenhle okoun nám vykouzlil hoooodně široký úsměv!!! Nabito na štiku – Swimmer 14 cm, šlupka do prutu a za chvíli se nad jezerem neslo od Radim Měřička : „Velký okoun!!! Veeeeelkýýýýý okouuuuuuuun!!!“ Následoval sprint kajaků ze všech stran – slétli jsme se u něj jak vosy na bonbón
Přeměření ukázalo necelých 45 cm a bylo co oslavovat!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 16. srpna 2016 v 11:59
kubas: Luxusní ryba!
- Úterý 16. srpna 2016 v 11:59
- Pondělí 15. srpna 2016 v 19:26® HaD
- Datum lovu: srpen 2016 | Revír: jezera jižního Laponska | Způsob lovu: Přívlač
Posledních 14 dní jsme strávili v rybářském ráji na kajacích ve složení: Draky, Sethy, Revoke, já, můj syn a Petr z Gumotexu
Postupně budu dávat nějaké ty střípky z výpravy snů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. srpna 2016 ve 22:26® Matěj T.
- Datum lovu: 13.8.2016 | Revír: Harta 1a | Způsob lovu: Přívlač
Můj osobáček na twistra bez lanka
76cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. srpna 2016 v 11:45® Petula
- Datum lovu: 12.8.2016 | Revír: Rybník | Způsob lovu: Plavaná
Zdařilá výprava na amury
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. srpna 2016 v 6:31® Klobasa
- Datum lovu: 12.8 2016 | Revír: No, zase ten bez ryb | Způsob lovu: Přívlač
Radost až na kost, letos první a zase bez filátek. Pošeptal jsem mu všechno nejlepší k dnešním kulatým narozeninám, a příště ať pošle dědečka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. srpna 2016 ve 20:19® Matěj T.
- Datum lovu: 8.8 2016 | Revír: Odra 8 | Způsob lovu: Přívlač
Nedávno se mi podařil tento krásný potočák (45cm) takový se uz na odře 8 moc nevidi
vrácen voďě snad ho chytnu i příští rok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. srpna 2016 v 9:32® casper
- Datum lovu: 10.8.2016 | Způsob lovu: Přívlač
tak včera jsem prožíval u vody velkou radost, záběr pod nohama, jízda jak blázen a nakonec 37 cm!!!!! Žádný obr, ale na řeku super!!!
škoda, že nebyl nikdo se mnou, byla by lepší fotka, takhle nevynikne, jak byl vysoký
TOP nástraha, ořezaný swimmer
Tento příspěvek byl editován 11.8.2016 09:33:16 uživatelem casper.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. srpna 2016 v 9:01
Draky: Jojo, proč kupovat slima, když si ho můžu vyřezat :-D
- Pondělí 15. srpna 2016 v 9:01
spike: Lehký trénink na sraz no :-)
Klobasa: Trénuješ na sraz co:-))? Paráda
regulus: Koupačka s kapříkama a pusa taky byla??? :)))