Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. června 2014 v 0:42® jepice-zruseno
- Datum lovu: 20.6.2014 | Revír: pískárna | Způsob lovu: Přívlač
V pátek v poledne mi na jednom super místečku zabrala štika, ale spadla. Tak jsem to tam houpnul znova a dva metry od břehu mi to vzal tenhleten sumeček. Dneska jsem tam chtěl jít znovu, ale a na tom fleku se koupalo a opaloval asi deset nahatejch pánů, tak jsem to zkoušel jinde, ale bez úspěchu. Všude lovili boleni jak vzteklý, ale rybiček je tolik, že se jenom točej kolem břehu s otevřenou držkou a nasávaj je. Tahla jsem kolem nich kde co a jenom jeden menší padesátník se na to uráčil alespoň podívat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2014 v 19:56® Buráák
- Datum lovu: 20.6 | Revír: Mimopstruhovka J.C | Způsob lovu: Přívlač
Letošní rok je zatím na dravce nejlepší, nachytal jsem candátů… i velikostně jsou to pro me nadherne ryby, ale bohužel nejvetši se vyháknul
PS : Na kradeny nastrahy to opravdu neni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 29. června 2014 v 17:45
revoke: Nádhera!
- Neděle 29. června 2014 v 17:45
- Pondělí 23. června 2014 ve 14:52® bruny
- Datum lovu: 21.6.2014 | Revír: ohře 11 | Způsob lovu: Přívlač
Tak o víkendu jsem se dotal poprvé k dravcům, sice jsem čekal nějakou štiku, ale i tato ryba potěšila a ještě potěší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. června 2014 v 1:35® Buráák
- Datum lovu: 22.6 | Revír: J.c | Způsob lovu: Feeder
Raduška opet bodovala s feedrem první parma v živote 65 cm a jedna ji spadla, k tomu par ryb, ja čistej prustřel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. června 2014 v 19:39
Buráák: Skwor : Tak to je jasný že to jsou odlišne zaležitosti, ale ja jsem nikoho nepodelal, nemam to zapotřeby ale jak řikam hadat se na mrku nema cenu :-)
- Pondělí 23. června 2014 v 19:29
skwor: Buráák: Nechci rýpat, ale štika a woblery budou dvě velmi diametrálně odlišné záležitosti. Pochybuju, že by to psal kvůli tomu.
- Pondělí 23. června 2014 v 18:31
Buráák: Kubas: klidne ti vypišu všechny nicky z mrku a mužes se zeptat, nemam zapotřeby delat takovy prasarný ale jestli si to mysliš tak to mam nekde viš kde :-)
- Pondělí 23. června 2014 v 18:29
Buráák: Kubas : musim se ti smát, když nejakej zoufalec se do mně pustil po tom co nemohl rozdejchat když jsem dal tu štiku na mrk, takže si řikejte co chcete ale ja jsem na mrku udelal třeba 25 obchodu a žadnej problem :-)
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pondělí 23. června 2014 v 19:39
- Neděle 22. června 2014 ve 23:00® mirek66
- Datum lovu: 19.6.2014 | Revír: Štrambád(Jirský potok) | Způsob lovu: Kaprařina
Zdar rybáři,úlovek ze svazovky,čtvrtek 19.6.2014.Kapr 52cm,2,5kg.Vrácen vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2014 ve 21:44® pemalda
- Datum lovu: 20.6.-21.6.2014 | Revír: řeka a říčka | Způsob lovu: Přívlač
Po několika dnech marné snahy o sumejše,sem se v pátek šel odreagovat s malejma voblírkama do hodně mělké proudné vody.Po několika tlouštích mě překvapila slušnější štika,která se po vyháčkování tvářila,že se nechá v klidu vyfotit,ale byla to herečka a po jedné nepovedené fotce mě ohodila a byla pryč.V sobotu sem vyrazil za rodiči a zkusil místní říčku,kde se povedlo několik kudel a na večer jeden candoš.Candáta sem tam naposled chytil před povodněma 2002.Tak že příjemné překvápko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. června 2014 ve 22:03
pemalda: Scanix:Tak u tebe nemam obavy,že nějakého candáta brzo nepotkáš.Mě se zas nedaří okouni a i s bolenama je to slabý.Jinak ta štika měla odhadem tak k 80 číslům.
- Pondělí 23. června 2014 ve 14:44
HaD: Parádní „kudla“ :-)
- Pondělí 23. června 2014 v 8:19
skwor: A mě se celkem líbí i ta fotka. Netradiční a je vidět, že to bylo pěkný poleno :-)
- Pondělí 23. června 2014 v 0:57
kubas: Hódně pěkná štika :-).
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pondělí 23. června 2014 ve 22:03
- Neděle 22. června 2014 ve 21:34® Padis
- Datum lovu: 22.6.14 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes s Kubou jen na chvilku u vody.Rybka chycená jen jedna.Ale potěšila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2014 ve 20:52® revoke
- Datum lovu: 21.6.2014 | Revír: Olomoucké štěrkopísky
Celý večer a ráno nastraženo na candáta… Nula je taky číslo, ale přesto spokojenost s hezkým večerem, jen by nemusela být taková kosa.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2014 v 19:49® MAF
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 22. června 2014 v 18:47® Scanix
- Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Ta liduprázdná pstruhovka má něco do sebe, alespoň se člověk může místy nerušeně zchladit v proudech a nějaká ta šupina tam pořad je. Slunce, zurčící voda a ryba na prutě, to je to pravé pohodové odpoledne
Tento příspěvek byl editován 22.6.2014 18:49:32 uživatelem Scanix.Dnešní největší ryba měla 58cm, a svou vahou tařka otevřela jig a držela fakt na dobré slovo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. června 2014 v 17:52
Scanix: Slo, ale ja ve vsem vidim jen to pozitivum ;)
- Pondělí 23. června 2014 v 16:11
HaD: Někdy by to ale šlo vnímat negativně :)
- Pondělí 23. června 2014 v 15:52
Scanix: To si pis, no dobre slovo od manzelky, resp. tri, jsou „Jdi na ryby“ ;)
- Pondělí 23. června 2014 ve 14:45
HaD: Dobré slovo se někdy hodí :-D
- Pondělí 23. června 2014 v 17:52
- Neděle 22. června 2014 v 17:52® Draky
- Datum lovu: 21. 6. 2014 | Revír: Hněvkovice | Způsob lovu: Feeder
Včera jsme se jeli s bráchou podívat na Hněvky a docela slušně jsme si zachytali.
Chytlo se spousta cejnů, pár bolenů, nějaký kapřík a i hezká plotice se na nás přišla podívat. Ryby braly docela opatrně, ale přišel i okamžik, kdy jsem tahal 2 naráz.
Tento příspěvek byl editován 22.6.2014 17:52:21 uživatelem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. června 2014 v 9:52® Řízek
- Datum lovu: 21.6.2014 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi bolen na rotacku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2014 ve 22:56® Bass jr.
- Datum lovu: 21.6. | Revír: moře
Trošku jiné potvory
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 23. června 2014 ve 14:46
HaD: fuj, ale mě se to líbí :-)
- Pondělí 23. června 2014 ve 14:46
- Sobota 21. června 2014 ve 22:43® Bass jr.
- Datum lovu: 19.6. | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení proběhlo celkem cajk
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 22:47:08 uživatelem Bass jr..Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 25. června 2014 ve 12:08
HaD: Pak bych ovšem uvítal diskuzi ve stylu: „Hele tyhle kleště nejsou úplně ideální, měl jsem je a dost ryb to poškodilo. Teď mám model xxx a ten je mnohem šetrnější…“
- Středa 25. června 2014 v 7:45
sethy: Dejve používal jsem je cca rok, stačilo. Jsou lepší a šetrnější kleště.
- Úterý 24. června 2014 ve 12:55
toro: Určitě jsem viděl víc štik s modřinami na zátylku od týlního úchopu, než chuděrek s urvanými čelistmi. Z kleští se naprosto zbytečně dělá mučící nástroj…
- Pondělí 23. června 2014 ve 20:29
dam: Kluci, tady se vždycky rozjede diskuze, které nemá moc hluboký základ…Osobně jsem litoval, že jsem si do Švédů zapomněl kleště, neboť jsem při každém vyháčkování štiky ve vodě trnul strahy, kdy budu sešitej i já…a bylo jedno, jestli měla 50 nebo 80…kolegové je měli a byli docela vysmátí…žádná díra v rybě, žádný úraz, žádný pomatlaný ryby…nakonec jsem koupil velký pogumovaný podběrák, je to s ním rychlé, ale často jsem stejně vymotával zakroucenou štiku…velikost ryb bych vůbec neřešil
- zobrazit všechny komentáře (13)
- Středa 25. června 2014 ve 12:08
- Sobota 21. června 2014 v 18:25® Scanix
- Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak tedy ještě něco z rána s velkým R…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2014 v 18:23® Scanix
- Revír: svazovka | Způsob lovu: Přívlač
Od zahájení se snažím a je to dřina, ale tak úplně bezrybka nebývám, jen ta velikost není uplně ono. Tak jsem mrknul i na pstruhovku, nikde nikdo, tedy kromě vodáků a rybky spolupracovaly, udělal radost starší slušnej duhoň, co pěkně zamakal…
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 18:23:40 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2014 v 17:58® sethy
- Datum lovu: 21.6.2104 | Způsob lovu: Přívlač
Kdyby to tak viděl Lauri…
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 17:59:04 uživatelem sethy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 25. června 2014 v 7:46
sethy: cormoran: Ryba.
- Pondělí 23. června 2014 v 7:23
cormoran: Zrovna včera jsme se o tom bavili s kámošem. Občas na ně taky chytám. Další „úžasnou“ věcí na tomhle vobleru jsou ty origo sureset háčky. Ty zkroutí i céčko. Ryba nebo vázka?
- Sobota 21. června 2014 ve 22:25
sethy: skwor: Jo.
- Sobota 21. června 2014 ve 20:51
dam: Co to máš za dřeváky??? :-)
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Středa 25. června 2014 v 7:46
- Sobota 21. června 2014 ve 14:23® kubas
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Vzhledem k tomu, že na to ryby poslední dny háží totálního bobana, tak jsem se ráno v klidu vyspal a řekl, že to nebudu nějak výrazně hrotit a půjdu se k vodě pouze bavit. Vzal jsem tak s sebou pouze smáčky a lehčí proutek. Nejprve jsem pochytal pár okounů a až okouní aktivita opadla a omrzelo mě to, tak jsem tam dal velkého smáka a zkoušel různé kreace. Po náhozu, kdy smáka nechávám propadat ucítím klasické „ochutnávací“ drc, drc, drc a pak už jen bum. Po chvilce přetahování se z toho vyloupla tato krasavice
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 14:24:39 uživatelem kubas..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. června 2014 v 0:20® Dawee
- Datum lovu: 14-19.6.2014 | Revír: Otava
Včera jsem se vrátil z výpravy na Otavu která nebyla moc úspěšná
v sedmi lidech se povedli pouze dva amuři 70+, dva kapři 60+, několik jesenů a tloušťu a pár candátků. A cejnům 20+ nedělaly problém 20mm koule
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. června 2014 v 15:19® corrvete
- Datum lovu: 20.6.2014 | Revír: U vody | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sem byl s kolegou zkusit sumcovláčku a po 3 hodinách konečně přišla rána do prutu a zásek. Zdálo se že to sedí dobře.Ale sumík si vytočil cca 50m udělal pěknej kotrmelec na hladině a byl fuč
Rozklepanej sem dal cigáro a pokračoval.A ani ne za 10 minut další záběr ale už šel z vody jako pomásle i když se snažil to se musí nechat
Měl metr tak se podíval do fotáku a šel se koupat dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. června 2014 ve 12:18® lunimus
- Datum lovu: 19.6.2014 | Revír: jazero | Způsob lovu: Přívlač
Dnes síce bez fotky, ale predsalen sa pochválim, že som konečne chytil šťuku. Pochytal som už kopec rýb na prívlač, vrátane pár sumcov, ale šťuku som ešte na palici nemal … až do včera
Bol som na jednom nemenovanom jazere a rozhodol som sa vyskúšať vlastnoručne vyrobené woblery, ktoré doteraz úspešne atakovali sumce i ostrieže a zubáče. Po pár hodoch som zrazu uviazol … wobler skrátka ostal stáť. Keďže som v tom mieste pred pár minútami uviazol a musel som si tam zabrodiť, aby som ho vyslobodil, tak som si myslel, že nohavice o5 pôjdu dole, ale vtom sa wobler rozbehol
O pár minút bola na brehu moja prvá šťuka. Keďže naozaj ešte nemám skúsenosti s krokodílom, tak som bol čo najopatrnejší … a vyplatilo sa
Keď som zistil, ako je potvora kúsavá, rozhodol som sa, že použijem dlhší pean a to mi zachránilo kožu
Keď som ju šiel oslobodiť, hodila sebou tak, že hryzla do polovice peánu, kde by som v prípade kratšieho mal ruku … Šťuku som nakoniec úspečne oslobodil a pustil do svojho živla
I keď do miery jej chýbalo cca 5cm, bola to moja prvá šťuka v živote
Pokračoval som v love a v tomto mieste som vytiahol 4 ďalšie kusy rovnako veľké, až som chvíľami mal pocit, že lovím stále tú istú dokola
Okrem toho som vytiahol ešte 3 menšie ostrieže, kde bola moja nástraha pomaly väčšia ako oni a podarila sa mi aj jedna slnečnica
No a v súvislosti so šťukou. Viete mi pls niekto prezradiť, ako mám správne chytať šťuku, aby som neublížil ani jej, ani sebe a aby som pri tom nemusel používať zváračské rukavice?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 21. června 2014 v 17:47
corrvete: Hele to tě naučí jenom čas strávenej na rybách poznáš to sám všechno . Jak myslíš že se to naučili ti co píšou rady jak na to ..... :)
- Pátek 20. června 2014 ve 21:36
BigMike: Takhle už jsem se dlouho nezasmál:) A nemyslím to zle. Wobler zůstal stát, asi jsem uvázl…Náhle se dal do pohybu… Byla to štika co jí do míry chybělo 5cm… Dle tohoto bych typoval, že máte na S. míru štiky aspoň 100cm.)) Já dnes to samé, jen jsem dostal trojhákem do dlaně, pak se cukla, trojhák na 13cm w. mi vyrvala z ruky, úplně ho narovnala a byl jsem volný! Brrr…
- Pátek 20. června 2014 ve 14:53
lunimus: Vďaka … presne toto som potreboval :)
- Pátek 20. června 2014 ve 14:35
: gratuluji k štice, pěkný článek napsal jako vždy osprey… http://www.chytej.cz/…a-zachazeni/
- Sobota 21. června 2014 v 17:47
- Pátek 20. června 2014 v 8:30® chosebaits
- Datum lovu: 18,6 | Revír: Tam za humny | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem letos jel prvně na dva dny bojkovat a vzal jsem si sebou pouze čtyři nástražní rybky pač jsem to považoval za dostačujcí. Po 24 hodinách u vody jsem naháněl motospojku, která mi doveze nástražní rybky, abych nemusel předčasně domu.Něco se povedlo a něco spadlo.Důležité je, že ta pohoda a klid u vody byl a k tomu jsem slyšel rachot rolniček,řev multíku a došlo i na cílenou rybu.Jen ten OWNER mě krapátek nas......!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. června 2014 ve 21:42® revoke
- Včera jsem si při potulce kolem řeky všiml ostroretek
Chytit je ale bylo obtížnější, než jsem čekal, takže jsem vytáhl nakonec jen dvě.
Tento příspěvek byl editován 26.6.2014 21:26:55 uživatelem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 21. června 2014 ve 13:07
HaD: krásně blýskají :-)
- Sobota 21. června 2014 ve 13:07
- Čtvrtek 19. června 2014 v 18:37® Tom87
- Datum lovu: 18.6.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem také včera konečně zahájil a mimo dvou sumčích mláďat (cca 60 cm) hned osobák u tlouště a to rovných 56 cm. Ani se mi nevešel do podběráku. Samozřejmě putoval hned zpět do svého živlu. Omlouvám se za méně kvalitní foto, jsem rybář, ne fotograf:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. června 2014 v 8:01® Tommy
- Datum lovu: 10.6-15.6 | Revír: Poloske Maďarsko | Způsob lovu: Kaprařina
Osobní rekord 10,86kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 19. června 2014 v 0:04® HaD
- Datum lovu: 18.6.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se nechal zviklat bráchou a dal půlhodinku pod jezem. Mno, prostě jsem si došel pro pro úlovek pěkného bolena. Jen mě teda pěkně potrestal za neopatrnost při vylovení. Štěstí bylo, že mě trojhák jen líznul a neskončil pod kůží…
PS: foto tradičně profík brácha
Díky!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 25. června 2014 ve 13:15
havel: 1maslo1: Jsem zvyklej fotit i reportáže, takže foťák pořád nadosah za zády :-) vždycky jen odhodim prut, čapnu foťák a už to jede :-)když brácha zahlásí rybu, tak i s postavením na místo to většinou stíhám do 20 vteřin a u toho bolena to bylo zrovna až dost :-)
- Pátek 20. června 2014 ve 13:00
1maslo1: Já ti to věřím. Boleni jsou bestie nevyzpytatelný, jen jsem se zamyslel, protože trefit takovouhle je buď machrovina, nebo štětsí. A když to nebylo na první dobrou, tak mě jen napadlo jestli to stojí za to. Ale že byl pořád při síle a tudíž ne kus hadru na prutu je vidět jasně.
- Čtvrtek 19. června 2014 v 18:09
HaD: Vzhledem k tomu, že mi málem přeťal ruku, když jsem ho chtěl vylovit, tak jsem minutku navíc dát musel. A to brácha využil. Myslím že na fotce je jasně vidět, že jsem tu rybu v tu chvíli ještě unavoval…
- Čtvrtek 19. června 2014 v 16:27
1maslo1: Mysak1 – a nechybělo moc a mohl mu k foťáku přibýt i ten bolen. Fotky má parádní, o tom žádná. A navíc na rozdíl ode mě i má CO fotit. Tak já už do toho nebudu šťourat.
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Středa 25. června 2014 ve 13:15
- Středa 18. června 2014 ve 23:11® Padis
- Datum lovu: 18.6.14 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pokus chytit nějakou tu rybu.Vyrazil jsem chvíli po poledni.Tloušti se krásně vyhřívali u hladiny a veškeré nástrahy ignorovali.Občas se spletl malý bolínek.Poté jedna štička a po výměně nástrahy to přišlo.Konečně štička lehce přes 80 cm.
Kluci z vláčej já tu Máňu rád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 19. června 2014 v 0:30
kubas: Pěkná mamina…
- Čtvrtek 19. června 2014 v 0:30
- Středa 18. června 2014 ve 22:20® Nils Master
-
Dneska sem vyrazil až večer po půl devátý pod jez a byl to masakr… nejprve kapr za ocas, měřil rovných 80 cm… kroutil se jak sumec, ale i tak paráda. No a pak další dva hody o kus jinde a už skutečně přišel sumík… 110cm. S obojím mi pomohl brácha, kterej byl nedaleko a přijel s loďkou… Takže zdolání proběhlo v klidu, u obou ryb víc jak 15 minut určitě. Fireline 0,15 a candátovej proutek, guma 8cm… Dal jsem snad 20 náhozů max. za tuhle vycházku a 2× si povodil velkou rybu, no paráda…
Kapr šel zpět, sumec bude k jídlu…
Foceno mobilem a s bleskem, to foto s kaprem vypadá jak ve dne
.. ale bylo tak 21:15. Se sumíkem mi zas svítí oči, ale nevadí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. června 2014 ve 22:01® tenodvody
- Datum lovu: 18.6.2014 | Revír: profláklej | Způsob lovu: Přívlač
Dneska zase celý den u vody. 3 hodiny popování a pak UL, lapeno pár bolínků 45–70cm, nějací tloušti a jiná šepleť, byl to ale super den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 18. června 2014 v 16:16® Ftmči
- Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač
Já na zahájení ulovil tuhle věc. Docela jsem koukal, jak je to celé navázané – muselo to být celkem pracné. Pro představu ten vlasec byl cca 0,6mm a ta tmavá věc je pletenka podobného průměru. Tvůrce by každopádně zasloužil aplikaci své montáže do míst, kam Slunce nesvítí a pořádný zásek.
Tento příspěvek byl editován 18.6.2014 16:18:36 uživatelem Ftmči.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.