Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. července 2010 ve 20:43® BigMike
Datum lovu: 16.7. | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

2 malé jsem uhnal, už jsou v mrazáku u tresek, štik, candátů a malých sumečků – na horší časy. Doba je zlá!!!

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36022.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 16. července 2010 ve 20:33® Řízek
    Řízek
    Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera po bource jsem vyrazil na chvilku k vode na privlac a chytil jasem jen malou sticku.I ta potesila :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36021.jpg
      Čtvrtek 15. července 2010 ve 22:35® mekvak
      mekvak
      Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní krátká vycházka na Ohři přinesla potočáka kolem 25. Mohlo jich být třeba i více, ale předčasně jsem ukončil lov, protože jsem si po chvilce začinal připadat jako na koupališti.

Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:29® hecht
        hecht
        Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Cestou zpět k domovu po práci jsem neodolal a stavil se na jednom z jezů, který je pro mě jedním z těch nej. Vody málo, koupáčů dost a vedro jako prase. Za tu hoďku jsem byl s jednou kudlou na woba jakž takž spokojen. Než jsem opustil vodu, prohodil jsem woba, který tam dle mého nefungoval. Když už jsem ho měl vedle sebe tak metr a viděl jsem že je ověšen řasou, nechal jsem ho vyplavat na hladinu. V tom závar a těsně vedle mého stehna na něj vystartovala štika cca 7O.Špatně jsem ji přisekl, tak se jenom popovezla a byla fuč. Málem jsem si z ní krůpnul :-))

Čtvrtek 15. července 2010 v 17:45® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes me kolega Xycht vytahl k vode, nebo snad ja jeho ;-) Kazdopadne jsme se brodili mezi vodaky a koupaci a bylo to chvilemi dost adrenalinova vyhybacka a spousta cholerickych vystupu :-) Pochytal jsem i dost ryb, spousty okounu do 25, pekneho potocaka 35+ a par tloustu, nej mel 48 a bojoval paradne. Nejaci duhaci mi popadali. Kolega na mouchu lapil spousty oukleji a mikro-lipanku a 2 duhaky. Na nektere osadky lodi se dalo i koukat, takze to bylo celkem pohodove…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36005.jpg
            Čtvrtek 15. července 2010 v 16:30® osprey
            osprey
            Datum lovu: 15.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem uvázl s Rapalou Jointed 13 cm barva B. A protože je červenec, bylo mi líto peněz a doplaval jsem si pro ni. Vytáhl jsem ji z vody i s kusem armovacího drátu a…

Na tom drátu visel další urvaný wobbler asi od loňska. A pointa? Byla to Rapala Jointed 13 cm barva B.

Ryby u mě nehrozí, dal jsem další zero. Asi budu muset vyndat smáčky:-)

Čtvrtek 15. července 2010 v 5:38® Petula
              Petula

první dravci letoška

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35999.jpg
                Čtvrtek 15. července 2010 v 1:15® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 14.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na navstevu zavital kolega Vodar, zajeli jsme na „sumiky“, ale prvni flek, dle meho tutovy, zklamal. Kolega tam lapil kudlu a za tmy pak bolena, ja 6 candatku, ktere nastrahu doslova polykali. Ve 23h jsem se rozhodl to zabalit a zkusit vcerejsi flek, ackoliv nerad chodim na stejne misto hned, navsteve jsem chtel doprat touzenou rybku a povedlo se, kolega si lapil mensiho sumika, me se povedlo dost tloustu i 50+ a pekny jesen. Limitoval nas cas, ale i tak jsme si to uzili…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35995.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35996.jpg
                  Středa 14. července 2010 ve 20:41® skwor
                  skwor
                  Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač

55cm, jediná ryba dne.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35992.jpg
                    Středa 14. července 2010 v 16:02® zazatec
                    zazatec
                    Datum lovu: 14. 7. | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl vláčet na Křetínce. Štiky byly docela aktivní, ale podařila se mi chytit jen štička okolo 40 cm.

Středa 14. července 2010 ve 12:39® sethy
                      sethy
                      Způsob lovu: Přívlač

Dabl 28 a 30, pak 37. Nakonec utekla kudla 90–100, ale ten vyskok nad hladinu byl luxusni…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35982.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35983.jpg
                        Středa 14. července 2010 v 10:52® Libor
                        Libor
                        Datum lovu: 10.07.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Ve 20.hod se konečně trochu ochladilo, vstupuji do řeky s nadějí ulovit rybu na přívlač, krásný večer. Pojednou zjišťuji 15m pod sebou rybáře s manželkou a dětmi. Nademnou stanaři rozbalují věci z auta. Za mými zády na trávníků prochází skupina chlapů. Následuje: manželka od rybáře – děti zakřičte pořádně a ukažte jakou umíte udělat ozvěnu – hrozný řev :-) , pán od stanu nastartoval motorovou kosu a jal se sekat vlez do vody – hrozný řev :-) . Chlapi za mnou začali hlasitě hrát fotbal, kousek naproti začal chlapec „ladit“ simsona. Po pěti náhozech utíkám domů dát si studenépivo :-)

Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 10:54:01 uživatelem Libor.
                          Středa 14. července 2010 v 6:55® Stanik
                          Stanik
                          Datum lovu: 12.7. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Můj první pokus o sumcovláčku dopadl krásným zerem. Sumci zřejmě nebyly aktivní, nicméně jsem svoji blbostí a nezkušeností přišelo o candáta cca 60. Zjistil jsem že pletenka opravdu není monofil:-)

Středa 14. července 2010 v 1:14® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 13.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Jeste fotka lipanka a kolegovo kudly ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35980.jpg
                              Středa 14. července 2010 v 1:12® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 13.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni koupacka na piskovne byla super, jen pokus o lov rybek pres poledne na tamni vode prinesl jen par pidi okysu a kolegovi 2 kudly. Po pozdnim obede presun na reku, kde se situace opakovala, ale v jednom miste jsem zacal lovit lipany, sice nebyli monstrozni, ale i tak potesili. Vecer po 21h pokus o bolena, jenze voda v rece byla nejak hrozne dole, povedli se jen 2 a pak jsem setrval na sumika, ale do 23h neprisel zaber. Cestou domu jsem se odhodlal zkusit jeste jeden opomijeny flek a to byl masox, nejprve 5 sumcich miminek do 80 tener na hod a asi stejny pocet mi popadal ci jsem nesekl, pote chvilku pauza a az do pulnoci jsem zehlil tlouste cca 10ks od 40 do cca 55, skoda, ze ten nej se nechtel nechat vyfotit, dle meho mel bezmala 2,5kg. Dnes se mi bude pekne usinat ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35975.jpg
                                Úterý 13. července 2010 v 18:43® hering
                                hering
                                Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: na severu | Způsob lovu: Klasická položená

Jeden širokohlavec 85cm/1,4kg a jeden úzkohlavec 65cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35971.jpg
                                  Úterý 13. července 2010 v 18:12® Holajz2
                                  Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Plavaná

Včera se kapříkům vůbec nechtělo, jediný záběr měl na svědomí candátek cca 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35967.jpg
                                    Úterý 13. července 2010 v 18:03® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 11. a 12.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po návratu z dovolené trochu zavláčel. Malé ryby mi jdou, něco jsem i chytil. Jedna kudla budiž dostatečným dokladem těchto skromných úspěchů.

Pokus o cokoli většího skončil dalším krásným zerem.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2010 18:03:37 uživatelem osprey.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35966.jpg
                                      Úterý 13. července 2010 ve 14:11® Maty8
                                      Maty8
                                      Revír: Olešna | Způsob lovu: Kaprařina

Pamatu ji si jak jsem šel poprvé na Kapry ,nához nic moc :-) , potom jsem viděl jak mi policajt vyletěl do špony a jel po brzde, tak jsem se na to díval docela dlouho a pak jsem to řek brachovi ,tak ho bracha sekl a zdolaval jsem ho já ,byl to můj první kapr 41 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35965.jpg
                                        Úterý 13. července 2010 v 8:05® inspo
                                        Datum lovu: 13.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem se přinutil přivstat abych stihl ještě před prací zajít k vodě, ale kdybych věděl, že za cca 2 a půl hoďky lovu nezavadím o šupinu, tak bych raději zůstal v lužku.

Pondělí 12. července 2010 ve 23:48® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

K odpoledni koupeli s dcerkou jsem pribalil i vlacak, byl to gerojsky vykon lovit mezi koupaci, ale stejne jsem mel zamackle protihroty. Malou jsem k lovu neprimel, ale me se povedli 2 pekni okouni okolo 30 a necekane duhak cca 45, ktery ve fazi rozhodovani, zda fotit, zmasit, ci pustit zvolil sam variantu za c) ;-) Vecer jsem si odbehl prozmenu s woblery za barak a par ryb premluvil ve slozeni tloust, bolen a pripletl se i candatek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35961.jpg
                                            Pondělí 12. července 2010 ve 22:39® matx
                                            matx
                                            Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si dnes udělal čas a vyrazil pln očekávání na Jordán trochu to tam proházet. Ale hodinu házení ve dnou nepřineslo ani šupinu tak jsme se s kámošem přesunuli na Lužnici a tak se to trochu vylepšilo.Já tlouště cca 47 cm a kámoš kudlu kolem míry, Foták jsme bohužel ani jeden neměl.

Pondělí 12. července 2010 v 0:26® HaD
                                              HaD
                                              Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Po parném dnu jsem pln očekávání vyrazil na sumcovláčku. Do vody jsem dvě hodiny metal monstr nástrahy aby se mi miminka vyhnuly a záběr stál za to. Stál. Kuriózně mi woblera asi 17 cm sebral sumec. Sumeček. Asi 30 cm :-D Po změně místa mi zbývalo jen 15 minut lovu a to jsem jen dvakrát slyšel zálov od pěkné ryby ve vzdálenosti „mimo dostřel“. Tak snad jindy…

Neděle 11. července 2010 ve 22:29® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po horkem dni jsem se zajel zchladit do proudu na pstruhovku, polapal jsem nekolik pozapomenutych duhaku, 3 jsem zapytloval, povedly se i ryby pres 40cm, vecer uz nejezdili ani moc vodaci a koupaly se tu a tam i pekne devy ;-)

Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 22:30:19 uživatelem Scanix.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35936.jpg
                                                  Neděle 11. července 2010 ve 21:59® Holajz2
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes po několika letech jsem dostal kapříka na tekoucí vodě…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35935.jpg
                                                    Neděle 11. července 2010 ve 20:17® HaD
                                                    HaD

Pokud máte zájem o informace o 7. velkém rybářském srazu CHYTEJ.cz, klikněte zde: http://www.chytej.cz/…ovem-reviru/

Neděle 11. července 2010 v 19:29® Noodling
                                                      Noodling
                                                      Datum lovu: 10.7. 2010 | Revír: rybník Renčín | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu 10. 7. 2010 se na rybníce Renčín ve Slatině konaly tradiční rybářské závody. V obrovském horku přišel jen jeden záběr, ale stál za to. Kapr o délce rovných 70 cm a hmotnosti lehce přes 8 kg mi dopomohl ke konečnému 7. místu a stal se rovněž nejdelší i nejtěžší rybou celého závodu. Dopřál mi při lovu na jemné náčiní s vlascem o průměru pouze 0,17 mm opravdu neskutečný souboj a nedal mi ani metr vlasce zadarmo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35934.jpg
                                                        Neděle 11. července 2010 v 17:40® Řízek
                                                        Řízek
                                                        Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Vcera se mi povedl po dlouhy dobe krasny okoun na rybku.Plave dal :-)

Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 17:44:38 uživatelem Řízek.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35933.jpg
                                                          Neděle 11. července 2010 v 17:26® Raf
                                                          Raf
                                                          Datum lovu: 9.-11.7.2010 | Revír: přehrada východní Čechy | Způsob lovu: Přívlač

Na víkend jsem se byl podívat u vody narvané velkýma bolenama. V průzračné vodě jak zrcadlo, ale byli lepší než já. Povedly se jen 3 štiky a k desítce okounů. Jinak v místním „Krakonošovu“ tu mají na hladině vyvalené ryby jako hovado, které zodpovědně šlukovaly pečivo z hladiny. Zahlédl jsem mezi nimy i kapry a amury k 20 kg a cejny 70+.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35931.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35932.jpg
                                                            Neděle 11. července 2010 v 16:37® olda
                                                            olda
                                                            Datum lovu: tento týden | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
                                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35928.jpg