Jak se přihlásit a seznam přihlášených

Přihlášky a seznam přihlášených: zde >>>

Místo srazu a popis lokality

Zvětšit mapu

Dobře zarybněný rybník s příjemným okolím ve Vrchoticích nedaleko Sedlec Prčice s rozlohou cca 6-8 ha. Lokalita má vynikající zázemí s venkovní terasou a hospůdkou. K dispozici jsou čtyři chatička pro 2-4 rybáře cca 50 m od vody a čtyři srubová mola přímo na vodě pro 2-3 rybáře (velmi zajímavé!!!). Rybník je velmi dobře zarybněn kaprem, amurem, štikou a candátem. Dále jeseter, lín, okoun, tolstolobik apod.

Stránky revíru naleznete zde: http://www.forestfish.com

Pravidla rybolovu

Loví se od 5:00 do 24:00 hod. (Kdo chce chytat NONSTOP, může za příplatek 150,- Kč/osoba/noc). Povinná je podložka pod rybu (alespoň gumová či ze silného igelitu). Lov je povolen na dva pruty. Loďky a jiná plavidla nejsou povolena. Při lovu na přívlač jsou povinné háčky bez protihrotu.

Termín

3.9. - 5.9.2010. Odjezd předpokládám v průběhu neděle dle libosti. Příjezd dřív není vyloučen, je potřeba se dohodnout se správcem rybníka. Kontakt na provozovatele revíru: http://www.forestfish.com/kontakt.htm

Program akce

Tradiční rybolov, přátelská setkání, bohaté gurmánské zážitky, pití piva, limonády či kořalky. Prostě pohoda jak má být.

Ubytování

Bydlet se bude ve stanech, bivacích či pod deštníkem. Rovněž je možno spát v autech, nebo v chatkách či ve srubech přímo na vodě. Chatičky a sruby jsou za příplatek. Chatička stojí na jednu noc (bez ohledu na počet nocležníků - 2-4 osoby) 200,- Kč. Srub s moly na vodě stojí pro účastníky srazu 500,- Kč za osobu a noc (do srubu se vejdou 2-3 rybáři). Rybář lovící ze srubu má v ceně lov 24 hodin. Máte-li zájem o ubytování v chatičce či srubu, kontaktujte správce revíru - pana Franka, tel.: 606 684 131.

Chatičky jsou čtyři a sruby na vodě také čtyři. Proto neváhejte dlouho - platí: KDO DŘÍV PŘIJDE (ZAVOLÁ), TEN DŘÍV MELE! :-) Nezapomeňte nahlásit, že jste účastníci srazu. Jinak budete platit plnou cenu.

Cena akce

1090,- Kč pro registrované uživatele Chytej.cz, (1150,- pro neregistrované). V ceně je povolenka na celý víkend, veškeré jídlo a pivo. Pivo (přepokládám na každých 10-15 lidí soudek) na oba dny. V ceně je i malý dárek pro každého účastníka srazu. Samozřejmostí je možnost nákupu našich DVD či oblečení se slevou 33%.

Každý účastník srazu navíc obdrží dvě vstupenky na rybářský festival FOR FISHING 2011!!!

Fishbony

Za 5000 fishbonů můžete získat slevu na sraz 100,- Kč. Za 10000 pak 200,- Kč.

Sleva

Cena pro nerybařící doprovod (přítelkyně, manželka apod.) 700,- Kč, cena pro děti do 12 let 400,-.

Děti

Někteří rodičové sebou určitě vezmou děti, takže se nebojte a vezměte je také. Já určitě syna beru a asi i dceru + manželku, paní HaDovou:-)

Strava

Letos pro Vás tradičně se "serverovým šéfkuchařem" Zdendou (účast předběžně přislíbili další rybáři a mistři kuchaři Míra Mužík a Petr Navrátil) připravíme tradičně gumánský zážitek!!! V průběhu srazu budeme konzumovat tradiční dobroty!

- ÚŽASNÁ grilovaná živáňská

- grilované steaky a špízy (kotlety, krkovice, kuřecí)

- katův šleh na ohni příp. gulášek s marmeládkou

- česnečka na ohni

- klobásy

- a... grilované prasátko příp. grilované krůty :-)

+ vynikající omáčky k masu a pivu:-)

Seznam dobrot je orientační a může být částečně modifikován. Každopádně se můžete tradičně těšit na nezapomenutelnou ŽRANICI :-D

Záloha

Každý účastník zašle na účet č. 7201000818/8040 zálohu ve výši 600,-. Jako variabilní symbol uvedete číslo, které Vám v seznamu přihlášených systém přidělí. Zbytek bude hrazen na místě v hotovosti. Pokud chcete, můžete zaslat platbu na náš účet celou.

Jak se přihlásit a seznam přihlášených

Přihlášky a seznam přihlášených: zde >>>

Případné dotazy na tel. 776160519

Dotazy

případné dotazy směřujte do tohoto fóra: Sraz - Anketa

Předchozí srazy

rok 2009: http://www.chytej.cz/clanky/768/chytejsraz-2009/

rok 2008: http://www.chytej.cz/clanky/696/legenda-mezi-akcemi-5-sraz-chytej-cz/

rok 2007: http://www.chytej.cz/clanky.php?clanek=617 + video: díl 1. a díl 2.

rok 2006: http://www.chytej.cz/clanky.php?clanek=540

rok 2005: http://www.chytej.cz/clanky.php?clanek=455

rok 2004: http://www.chytej.cz/clanky.php?clanek=345