Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 14. července 2010 v 0:12® Scanix
- Datum lovu: 13.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni koupacka na piskovne byla super, jen pokus o lov rybek pres poledne na tamni vode prinesl jen par pidi okysu a kolegovi 2 kudly. Po pozdnim obede presun na reku, kde se situace opakovala, ale v jednom miste jsem zacal lovit lipany, sice nebyli monstrozni, ale i tak potesili. Vecer po 21h pokus o bolena, jenze voda v rece byla nejak hrozne dole, povedli se jen 2 a pak jsem setrval na sumika, ale do 23h neprisel zaber. Cestou domu jsem se odhodlal zkusit jeste jeden opomijeny flek a to byl masox, nejprve 5 sumcich miminek do 80 tener na hod a asi stejny pocet mi popadal ci jsem nesekl, pote chvilku pauza a az do pulnoci jsem zehlil tlouste cca 10ks od 40 do cca 55, skoda, ze ten nej se nechtel nechat vyfotit, dle meho mel bezmala 2,5kg. Dnes se mi bude pekne usinat

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. července 2010 v 17:43® hering
- Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: na severu | Způsob lovu: Klasická položená
Jeden širokohlavec 85cm/1,4kg a jeden úzkohlavec 65cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. července 2010 v 17:12® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Plavaná
Včera se kapříkům vůbec nechtělo, jediný záběr měl na svědomí candátek cca 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. července 2010 v 17:03® osprey
- Datum lovu: 11. a 12.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem po návratu z dovolené trochu zavláčel. Malé ryby mi jdou, něco jsem i chytil. Jedna kudla budiž dostatečným dokladem těchto skromných úspěchů.
Pokus o cokoli většího skončil dalším krásným zerem.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2010 18:03:37 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. července 2010 ve 13:11® Maty8
- Revír: Olešna | Způsob lovu: Kaprařina
Pamatu ji si jak jsem šel poprvé na Kapry ,nához nic moc
, potom jsem viděl jak mi policajt vyletěl do špony a jel po brzde, tak
jsem se na to díval docela dlouho a pak jsem to řek brachovi ,tak ho bracha
sekl a zdolaval jsem ho já ,byl to můj první kapr 41 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. července 2010 v 7:05® inspo
- Datum lovu: 13.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem se přinutil přivstat abych stihl ještě před prací zajít k vodě, ale kdybych věděl, že za cca 2 a půl hoďky lovu nezavadím o šupinu, tak bych raději zůstal v lužku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. července 2010 ve 22:48® Scanix
- Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
K odpoledni koupeli s dcerkou jsem pribalil i vlacak, byl to gerojsky vykon lovit mezi koupaci, ale stejne jsem mel zamackle protihroty. Malou jsem k lovu neprimel, ale me se povedli 2 pekni okouni okolo 30 a necekane duhak cca 45, ktery ve fazi rozhodovani, zda fotit, zmasit, ci pustit zvolil sam variantu za c)
Vecer jsem si odbehl prozmenu s woblery za barak a
par ryb premluvil ve slozeni tloust, bolen a pripletl se i candatek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. července 2010 ve 21:39® matx
- Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si dnes udělal čas a vyrazil pln očekávání na Jordán trochu to tam proházet. Ale hodinu házení ve dnou nepřineslo ani šupinu tak jsme se s kámošem přesunuli na Lužnici a tak se to trochu vylepšilo.Já tlouště cca 47 cm a kámoš kudlu kolem míry, Foták jsme bohužel ani jeden neměl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 ve 23:26® HaD
- Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Po parném dnu jsem pln očekávání vyrazil na sumcovláčku. Do vody jsem dvě hodiny metal monstr nástrahy aby se mi miminka vyhnuly a záběr stál za to. Stál. Kuriózně mi woblera asi 17 cm sebral sumec. Sumeček. Asi 30 cm
Po změně místa mi zbývalo jen 15 minut lovu a to jsem jen
dvakrát slyšel zálov od pěkné ryby ve vzdálenosti „mimo dostřel“. Tak
snad jindy…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 ve 21:29® Scanix
- Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po horkem dni jsem se zajel zchladit do proudu na pstruhovku, polapal jsem nekolik pozapomenutych duhaku, 3 jsem zapytloval, povedly se i ryby pres 40cm, vecer uz nejezdili ani moc vodaci a koupaly se tu a tam i pekne devy
Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 22:30:19 uživatelem Scanix.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 ve 20:59® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes po několika letech jsem dostal kapříka na tekoucí vodě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 19:17® HaD
-
Pokud máte zájem o informace o 7. velkém rybářském srazu CHYTEJ.cz, klikněte zde: http://www.chytej.cz/…ovem-reviru/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 18:29® Noodling
- Datum lovu: 10.7. 2010 | Revír: rybník Renčín | Způsob lovu: Klasická položená
V sobotu 10. 7. 2010 se na rybníce Renčín ve Slatině konaly tradiční rybářské závody. V obrovském horku přišel jen jeden záběr, ale stál za to. Kapr o délce rovných 70 cm a hmotnosti lehce přes 8 kg mi dopomohl ke konečnému 7. místu a stal se rovněž nejdelší i nejtěžší rybou celého závodu. Dopřál mi při lovu na jemné náčiní s vlascem o průměru pouze 0,17 mm opravdu neskutečný souboj a nedal mi ani metr vlasce zadarmo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 16:40® Řízek
- Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Vcera se mi povedl po dlouhy dobe krasny okoun na rybku.Plave dal
Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 17:44:38 uživatelem Řízek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 16:26® Raf
- Datum lovu: 9.-11.7.2010 | Revír: přehrada východní Čechy | Způsob lovu: Přívlač
Na víkend jsem se byl podívat u vody narvané velkýma bolenama. V průzračné vodě jak zrcadlo, ale byli lepší než já. Povedly se jen 3 štiky a k desítce okounů. Jinak v místním „Krakonošovu“ tu mají na hladině vyvalené ryby jako hovado, které zodpovědně šlukovaly pečivo z hladiny. Zahlédl jsem mezi nimy i kapry a amury k 20 kg a cejny 70+.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 15:37® olda
- Datum lovu: tento týden | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 ve 13:30® Scanix
- Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes udelal jednu vec, proste jsem sel z diskarny celkem v nalade a domu dorazil tak tesne pred 4, pak mi ruplo v bedne a rikam si, ze pujdu na ryby, ranni lov by mohl byt to prave…zenska sice nechapave kroutila hlavou, ale sel jsem…a hle, byl to mazec…postupne se rozednivalo, vubec to ale nebralo, nikde ani zalov, rikam si, to je v prdeli, tak tam cvicne hodim popa a prask, masakr…asi 10 bolenu a vse 65–70, k tomu 1 tloustik tak 40

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 ve 12:03® Tomik
- Datum lovu: Včera | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera bylo krásně, akorát by mohlo být ještě trošku větší teplo… Dneska pujdu zase…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 10:30® Bigpista
- Datum lovu: 11.07.2010 | Revír: Rokytka 1 - Kyjský rybník | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes mám poprvé úspěch s feederem. No, žádný obr to nebyl, měl sotva 35, ale radost mi udělal obrovskou. Doufám, že ho znovu potkám, až povyroste
Jinak u vody bylo jako v ráji…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 8:01® Prutos
- Datum lovu: 11.7.2010 | Způsob lovu: Feeder
Jen máloco mě dokáže v přívlačové sezóně přimět odložit vláčák. Tato ryba to umí.
Po včerejší (pro mě marné – kolega na tom byl o něco lépe, chytil candoška a pěkný sumík mu srovnal háček)sumcovláče byl kumšt u jen vstát z postele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 ve 21:50® osprey
- Datum lovu: 3. - 9.7. 2010 | Revír: porůznu
Na dovolenou pruty nevozím, takže se pochlubím jen tím, co jsem ulovil objektivem fotoaparátu.
Bazénky, rybníky, tůně, plesa – všude něco plave a člověk nemusí hned tahat prut.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 v 19:32® Scanix
- Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se snazil si najit nejake stinne a proudne misto, evidetne se to same libilo i rybkam, po prichodu k rece se voda doslova varila, na to, ze Slunce bylo jeste vysoko to bylo prijemne, cca na prvnich 20 hodu asi 15 ryb, prevazoval bolen, tloust a jesen, pak uz byly rybky dost vyplasene, velikost klesala a nakonec zabery uplne ustaly. I kdyz rybky byly spise mensi, potesil jejich pocet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 v 17:36® adam
-
tak jeste ziju,jen nemam uz ani fotak ani pocitac,vse se rozbilo,ale za to na ryby jsem chodit neprestal,dva takovy hezci ulovky poslednich dnu… tlusta Parma 74cm- Hron c1,a tlustej sumec 93cm- vazsky dunaj..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 v 16:31® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: Brčálník | Způsob lovu: Plavaná
Po dopoledním sekání plantáží jsem měl pocit že zdechnu vedrem, tak jsem se vydal schladit procházkou na náš Brčálník. Rozkaz zněl jasně: kapr na nedělní oběd ala řízek se salátem.Amur to vcucnul jen jednou ale bohužel minul hrot háčku. Pak jsem trochu pozměnil montáž a jeden kaproň 54 to odskákal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 v 10:17® BlueShark
- Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: 41023 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes jsem se vydal od rána nad zdymadla. Stojatá voda a úplně jiné braní než pod v proudu
Ryby prostě po 8 vyply a bylo, i když
jsem ještě jednoho cejna přemluvil. Povedlo se 7 cejnů a jeden kapřík
kolem 40cm. Nej cejn 57cm, můj nej letos a kdo ví jestli vůbec. Všichni
cejni nad 50, super. V ruce 52cm 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. července 2010 v 10:07® plescarp
- Datum lovu: 9.8 | Revír: stonavka 3A | Způsob lovu: Klasická položená
notak te zase pekne darilo miliony plotic a kaprik 48 tak sem si ho vzal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. července 2010 v 19:25® Dejwík2504
- Způsob lovu: Přívlač
a ještě něco.....

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. července 2010 v 19:24® Dejwík2504
- Způsob lovu: Přívlač
Pěkně strávený rybářský týden v Podhradí n. Dyjí.
Tento příspěvek byl editován 9.7.2010 20:27:08 uživatelem Dejwík2504.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. července 2010 v 18:19® Scanix
- Datum lovu: 9.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem stravil lovem peknych tloustu, marnym prelstivanim vyucenych bolenu a spalenim si zad a ramen. Za tu neprijemnost se zady a mirnym uzehem to stalo, polapal jsem pomerne dost tloustu od malych az po ty lepsi okolo 50cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. července 2010 ve 21:33® hecht
- Datum lovu: čtvrtek | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes večer po práci prvně letos chvilka u Lužnice. Prubnul jsem si jeden jezík kde to bylo jak na Václaváku. Vláčkař vedle, rybyčkář přede mnou, dva na lodi s kačenama těsně vedle. K tomu na zádech nekončící proud vodáků přetahujících lodě pod jez. V téhle tlačenici a vedru byla štika cca 58 skoro zázrak. Chuděra měla od někoho přede mnou přetržený žaberní oblouk, což jí ovšem nezabránilo mi sebrat voba a ukázat několik výskoků. Nedělám si iluze, že tam vydrží nějak dlouho. Po té, co jsem viděl vedle, jak kudla co sebrala kačenu, putovala hned do vezírku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.