Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 16. července 2010 ve 20:33® Řízek
Řízek
Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera po bource jsem vyrazil na chvilku k vode na privlac a chytil jasem jen malou sticku.I ta potesila :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36020.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36021.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 15. července 2010 ve 22:35® mekvak
    mekvak
    Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní krátká vycházka na Ohři přinesla potočáka kolem 25. Mohlo jich být třeba i více, ale předčasně jsem ukončil lov, protože jsem si po chvilce začinal připadat jako na koupališti.

Čtvrtek 15. července 2010 ve 21:29® hecht
      hecht
      Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Cestou zpět k domovu po práci jsem neodolal a stavil se na jednom z jezů, který je pro mě jedním z těch nej. Vody málo, koupáčů dost a vedro jako prase. Za tu hoďku jsem byl s jednou kudlou na woba jakž takž spokojen. Než jsem opustil vodu, prohodil jsem woba, který tam dle mého nefungoval. Když už jsem ho měl vedle sebe tak metr a viděl jsem že je ověšen řasou, nechal jsem ho vyplavat na hladinu. V tom závar a těsně vedle mého stehna na něj vystartovala štika cca 7O.Špatně jsem ji přisekl, tak se jenom popovezla a byla fuč. Málem jsem si z ní krůpnul :-))

Čtvrtek 15. července 2010 v 17:45® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 15.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes me kolega Xycht vytahl k vode, nebo snad ja jeho ;-) Kazdopadne jsme se brodili mezi vodaky a koupaci a bylo to chvilemi dost adrenalinova vyhybacka a spousta cholerickych vystupu :-) Pochytal jsem i dost ryb, spousty okounu do 25, pekneho potocaka 35+ a par tloustu, nej mel 48 a bojoval paradne. Nejaci duhaci mi popadali. Kolega na mouchu lapil spousty oukleji a mikro-lipanku a 2 duhaky. Na nektere osadky lodi se dalo i koukat, takze to bylo celkem pohodove…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36005.jpg
          Čtvrtek 15. července 2010 v 16:30® osprey
          osprey
          Datum lovu: 15.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem uvázl s Rapalou Jointed 13 cm barva B. A protože je červenec, bylo mi líto peněz a doplaval jsem si pro ni. Vytáhl jsem ji z vody i s kusem armovacího drátu a…

Na tom drátu visel další urvaný wobbler asi od loňska. A pointa? Byla to Rapala Jointed 13 cm barva B.

Ryby u mě nehrozí, dal jsem další zero. Asi budu muset vyndat smáčky:-)

Čtvrtek 15. července 2010 v 5:38® Petula
            Petula

první dravci letoška

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35997.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35998.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35999.jpg
              Čtvrtek 15. července 2010 v 1:15® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 14.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na navstevu zavital kolega Vodar, zajeli jsme na „sumiky“, ale prvni flek, dle meho tutovy, zklamal. Kolega tam lapil kudlu a za tmy pak bolena, ja 6 candatku, ktere nastrahu doslova polykali. Ve 23h jsem se rozhodl to zabalit a zkusit vcerejsi flek, ackoliv nerad chodim na stejne misto hned, navsteve jsem chtel doprat touzenou rybku a povedlo se, kolega si lapil mensiho sumika, me se povedlo dost tloustu i 50+ a pekny jesen. Limitoval nas cas, ale i tak jsme si to uzili…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35993.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35995.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35996.jpg
                Středa 14. července 2010 ve 20:41® skwor
                skwor
                Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač

55cm, jediná ryba dne.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35992.jpg
                  Středa 14. července 2010 v 16:02® zazatec
                  zazatec
                  Datum lovu: 14. 7. | Revír: Křetínka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl vláčet na Křetínce. Štiky byly docela aktivní, ale podařila se mi chytit jen štička okolo 40 cm.

Středa 14. července 2010 ve 12:39® sethy
                    sethy
                    Způsob lovu: Přívlač

Dabl 28 a 30, pak 37. Nakonec utekla kudla 90–100, ale ten vyskok nad hladinu byl luxusni…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35982.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35983.jpg
                      Středa 14. července 2010 v 10:52® Libor
                      Libor
                      Datum lovu: 10.07.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Ve 20.hod se konečně trochu ochladilo, vstupuji do řeky s nadějí ulovit rybu na přívlač, krásný večer. Pojednou zjišťuji 15m pod sebou rybáře s manželkou a dětmi. Nademnou stanaři rozbalují věci z auta. Za mými zády na trávníků prochází skupina chlapů. Následuje: manželka od rybáře – děti zakřičte pořádně a ukažte jakou umíte udělat ozvěnu – hrozný řev :-) , pán od stanu nastartoval motorovou kosu a jal se sekat vlez do vody – hrozný řev :-) . Chlapi za mnou začali hlasitě hrát fotbal, kousek naproti začal chlapec „ladit“ simsona. Po pěti náhozech utíkám domů dát si studenépivo :-)

Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 10:54:01 uživatelem Libor.
                        Středa 14. července 2010 v 6:55® Stanik
                        Stanik
                        Datum lovu: 12.7. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Můj první pokus o sumcovláčku dopadl krásným zerem. Sumci zřejmě nebyly aktivní, nicméně jsem svoji blbostí a nezkušeností přišelo o candáta cca 60. Zjistil jsem že pletenka opravdu není monofil:-)

Středa 14. července 2010 v 1:14® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 13.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Jeste fotka lipanka a kolegovo kudly ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35980.jpg
                            Středa 14. července 2010 v 1:12® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 13.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni koupacka na piskovne byla super, jen pokus o lov rybek pres poledne na tamni vode prinesl jen par pidi okysu a kolegovi 2 kudly. Po pozdnim obede presun na reku, kde se situace opakovala, ale v jednom miste jsem zacal lovit lipany, sice nebyli monstrozni, ale i tak potesili. Vecer po 21h pokus o bolena, jenze voda v rece byla nejak hrozne dole, povedli se jen 2 a pak jsem setrval na sumika, ale do 23h neprisel zaber. Cestou domu jsem se odhodlal zkusit jeste jeden opomijeny flek a to byl masox, nejprve 5 sumcich miminek do 80 tener na hod a asi stejny pocet mi popadal ci jsem nesekl, pote chvilku pauza a az do pulnoci jsem zehlil tlouste cca 10ks od 40 do cca 55, skoda, ze ten nej se nechtel nechat vyfotit, dle meho mel bezmala 2,5kg. Dnes se mi bude pekne usinat ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35978.jpg
                              Úterý 13. července 2010 v 18:43® hering
                              hering
                              Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: na severu | Způsob lovu: Klasická položená

Jeden širokohlavec 85cm/1,4kg a jeden úzkohlavec 65cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35970.jpg
                                Úterý 13. července 2010 v 18:12® Holajz2
                                Datum lovu: včera | Revír: Brasák | Způsob lovu: Plavaná

Včera se kapříkům vůbec nechtělo, jediný záběr měl na svědomí candátek cca 35cm.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35967.jpg
                                  Úterý 13. července 2010 v 18:03® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 11. a 12.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po návratu z dovolené trochu zavláčel. Malé ryby mi jdou, něco jsem i chytil. Jedna kudla budiž dostatečným dokladem těchto skromných úspěchů.

Pokus o cokoli většího skončil dalším krásným zerem.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2010 18:03:37 uživatelem osprey.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35966.jpg
                                    Úterý 13. července 2010 ve 14:11® Maty8
                                    Maty8
                                    Revír: Olešna | Způsob lovu: Kaprařina

Pamatu ji si jak jsem šel poprvé na Kapry ,nához nic moc :-) , potom jsem viděl jak mi policajt vyletěl do špony a jel po brzde, tak jsem se na to díval docela dlouho a pak jsem to řek brachovi ,tak ho bracha sekl a zdolaval jsem ho já ,byl to můj první kapr 41 cm

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35965.jpg
                                      Úterý 13. července 2010 v 8:05® inspo
                                      Datum lovu: 13.7.2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem se přinutil přivstat abych stihl ještě před prací zajít k vodě, ale kdybych věděl, že za cca 2 a půl hoďky lovu nezavadím o šupinu, tak bych raději zůstal v lužku.

Pondělí 12. července 2010 ve 23:48® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

K odpoledni koupeli s dcerkou jsem pribalil i vlacak, byl to gerojsky vykon lovit mezi koupaci, ale stejne jsem mel zamackle protihroty. Malou jsem k lovu neprimel, ale me se povedli 2 pekni okouni okolo 30 a necekane duhak cca 45, ktery ve fazi rozhodovani, zda fotit, zmasit, ci pustit zvolil sam variantu za c) ;-) Vecer jsem si odbehl prozmenu s woblery za barak a par ryb premluvil ve slozeni tloust, bolen a pripletl se i candatek.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35961.jpg
                                          Pondělí 12. července 2010 ve 22:39® matx
                                          matx
                                          Datum lovu: 12.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si dnes udělal čas a vyrazil pln očekávání na Jordán trochu to tam proházet. Ale hodinu házení ve dnou nepřineslo ani šupinu tak jsme se s kámošem přesunuli na Lužnici a tak se to trochu vylepšilo.Já tlouště cca 47 cm a kámoš kudlu kolem míry, Foták jsme bohužel ani jeden neměl.

Pondělí 12. července 2010 v 0:26® HaD
                                            HaD
                                            Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Po parném dnu jsem pln očekávání vyrazil na sumcovláčku. Do vody jsem dvě hodiny metal monstr nástrahy aby se mi miminka vyhnuly a záběr stál za to. Stál. Kuriózně mi woblera asi 17 cm sebral sumec. Sumeček. Asi 30 cm :-D Po změně místa mi zbývalo jen 15 minut lovu a to jsem jen dvakrát slyšel zálov od pěkné ryby ve vzdálenosti „mimo dostřel“. Tak snad jindy…

Neděle 11. července 2010 ve 22:29® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Po horkem dni jsem se zajel zchladit do proudu na pstruhovku, polapal jsem nekolik pozapomenutych duhaku, 3 jsem zapytloval, povedly se i ryby pres 40cm, vecer uz nejezdili ani moc vodaci a koupaly se tu a tam i pekne devy ;-)

Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 22:30:19 uživatelem Scanix.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35936.jpg
                                                Neděle 11. července 2010 ve 21:59® Holajz2
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes po několika letech jsem dostal kapříka na tekoucí vodě…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35935.jpg
                                                  Neděle 11. července 2010 ve 20:17® HaD
                                                  HaD

Pokud máte zájem o informace o 7. velkém rybářském srazu CHYTEJ.cz, klikněte zde: http://www.chytej.cz/…ovem-reviru/

Neděle 11. července 2010 v 19:29® Noodling
                                                    Noodling
                                                    Datum lovu: 10.7. 2010 | Revír: rybník Renčín | Způsob lovu: Klasická položená

V sobotu 10. 7. 2010 se na rybníce Renčín ve Slatině konaly tradiční rybářské závody. V obrovském horku přišel jen jeden záběr, ale stál za to. Kapr o délce rovných 70 cm a hmotnosti lehce přes 8 kg mi dopomohl ke konečnému 7. místu a stal se rovněž nejdelší i nejtěžší rybou celého závodu. Dopřál mi při lovu na jemné náčiní s vlascem o průměru pouze 0,17 mm opravdu neskutečný souboj a nedal mi ani metr vlasce zadarmo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35934.jpg
                                                      Neděle 11. července 2010 v 17:40® Řízek
                                                      Řízek
                                                      Datum lovu: 10.7.2010 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Vcera se mi povedl po dlouhy dobe krasny okoun na rybku.Plave dal :-)

Tento příspěvek byl editován 11.7.2010 17:44:38 uživatelem Řízek.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35933.jpg
                                                        Neděle 11. července 2010 v 17:26® Raf
                                                        Raf
                                                        Datum lovu: 9.-11.7.2010 | Revír: přehrada východní Čechy | Způsob lovu: Přívlač

Na víkend jsem se byl podívat u vody narvané velkýma bolenama. V průzračné vodě jak zrcadlo, ale byli lepší než já. Povedly se jen 3 štiky a k desítce okounů. Jinak v místním „Krakonošovu“ tu mají na hladině vyvalené ryby jako hovado, které zodpovědně šlukovaly pečivo z hladiny. Zahlédl jsem mezi nimy i kapry a amury k 20 kg a cejny 70+.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35931.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35932.jpg
                                                          Neděle 11. července 2010 v 16:37® olda
                                                          olda
                                                          Datum lovu: tento týden | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
                                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35927.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35928.jpg
                                                            Neděle 11. července 2010 ve 14:30® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 11.7.2010 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes udelal jednu vec, proste jsem sel z diskarny celkem v nalade a domu dorazil tak tesne pred 4, pak mi ruplo v bedne a rikam si, ze pujdu na ryby, ranni lov by mohl byt to prave…zenska sice nechapave kroutila hlavou, ale sel jsem…a hle, byl to mazec…postupne se rozednivalo, vubec to ale nebralo, nikde ani zalov, rikam si, to je v prdeli, tak tam cvicne hodim popa a prask, masakr…asi 10 bolenu a vse 65–70, k tomu 1 tloustik tak 40 :-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35914.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35915.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35916.jpg