Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 4. prosince 2012 ve 12:31® hraji
hraji

BoBo-Falknow> rozhodně nejsi puntičkář, prostě jsi to pořádně poskládal. Takových lidí dneska moc není. Vysoce to oceňuji.

Úterý 4. prosince 2012 ve 12:30® hraji
hraji

Scanix> naše MO dostala tuto knihu jen jednu. Poraď, komu ji mám dát? Jak stanovit klíč pro výběr z téměř tří tisíc členů? (Já si ji neponechám, protože jsem za práci na té knize dostal svůj vlastní výtisk).

Úterý 4. prosince 2012 ve 12:27® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Včera jsem byl Aliviem nařčen, že jsem puntíčkář. Přikládám foto své práce. NORMÁLNĚ to skládáme, žádný puntíčkáři! :-D

Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 11:28:10 uživatelem BoBo-Falknow.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img90096.jpg
Úterý 4. prosince 2012 ve 12:23® HaD
HaD

Scanix> zjistím.

Úterý 4. prosince 2012 ve 12:13® Scanix
Scanix

David Havlíček> to je sila clovece, taky pridam troskou do mlyna, nastesti teda z mirnejsiho soudku, ale CRS vydala rozsahlou publikaci financovanou EU, samozrojme o tom vis, vsak jste do ni ty i Osprey slusne prispeli obrazky. No a ja patral, zda se teda tahle publikace necha sehnat, protoze by udajne mela byt zcela zdarma pro cleny CRS. No nejprve jsem pred mesicem oslovil vlastni MO 1 v CB s tim, ze jsem se o tomhle projektu dozvedel a mel bych o publikaci zajem. Rekli mi, ze zatim nic neobdrzeli, at se obratim na JCuS v Borsove, coz jsem ucil a na sekretariatu jsem se dozvedel, ze prave publikace distribuuji na jednotlive MO. Pockal jsem tedy a po mesici se ozval znovu na MO, jak je to tedy s temi publikacemi a dnes mi prisel velmi vtipny email, cituji: „Dobrý den, publikace ČRS jsme již dostali, ale vzhledem k tomu že je jich pouze malé možství, rozhodl výbor MO č.1, že nebudou rozdávány členům MO,protože by je obdrželo pouze pár členů a na ostatní by se nedostalo. Za kancelář MO M.Luxová“ No nezbyva mi, nez se tomu z vesela zasmat :-)) )

Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 11:15:31 uživatelem Scanix.
Úterý 4. prosince 2012 ve 12:08® Scanix
Scanix

nnnap> jinak jsi tu mozna nasel tohle, tak projistotu: http://www.chytej.cz/…aji-zavarit/

Úterý 4. prosince 2012 v 11:38® HaD
HaD

Tady je ta „Horká“ věc, o které jsem mluvil včera. Je to celkem síla :-(( http://www.chytej.cz/…vubec-mozne/

Úterý 4. prosince 2012 v 11:27® Tomik
Tomik

nnnap> zkus zavináče

Úterý 4. prosince 2012 v 11:10® Scanix
Scanix

nnnap> venku je celkem kosa, pri trose dobre vule, kdyz budes jist rybu denne, tak to zpracujes prirozenou cestou…ale chapu, ze je to riskatni

Úterý 4. prosince 2012 v 10:51® nnnap
nnnap

HELP MI, PLEASE

Koupil jsem si asi půl kutru mořských ryb, můj ledový oceán má asi jenom 400 litrů a potřebuju nějak zpracovat ještě asi 10 kg sleďů, co mi tam nevlezou. 2 kg půjdou na salát a teď co s tím zbytkem. Dá se to nějak zavařit. Udělat nějaké pečenáče, či co? Doporučte oblíbené recepty, způsob co s tím. Děkuji

Úterý 4. prosince 2012 v 10:30® HaD
HaD

Kazan: příště dej echo, tedy jestli máš chuť, šel bych s Tebou.

Úterý 4. prosince 2012 v 10:15® ladamaj
ladamaj

Krásné dobré ráno přeji.

Úterý 4. prosince 2012 v 10:11® HaD
HaD

dobré ránko,

bobo, prichy: hoši, nechcete zřídit vnitropodnikovou diskuzi? :-)) )

Úterý 4. prosince 2012 v 9:56® Prichy
Prichy

BoBo-Falknow> život je o napětí :-P

Úterý 4. prosince 2012 v 8:34® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

toro> Máš kliku, že jsi se opravil! ;-)

Prichy> Tak koukej mazat, ať nejsem moc netrpělivý :-)

Úterý 4. prosince 2012 v 8:33® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Úterý 4. prosince 2012 v 1:37® Prichy
Prichy

BoBo-Falknow> jen inveturuj :-) . Pec je opravená, zítra jdu na leštění dalších forem a pozor, dost možná donesu rotajdy na zkoušku, nechť to vybrousíme k dokonalosti ;-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:47® toro
toro

BoBo-Falknow> Neurážej se, zapomněl jsem tam rubnout smajlíka. Koneckonců Hong Kong už skoro ani není Čína.:-|

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:43® toro
toro

BoBo-Falknow> Patří ti to, nemáš český gumy vyvážet do Číny!

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:42® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Alivio> Já Ti dám pan dokonalý :-D

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:41® toro
toro

David Havlíček> To bude mít Hadička pěkně promaštěná zádíčka. Myslím od těch smáčků. A jestli pak víš, kde končí záda?Ne? Tak se ani neptej… :o)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:38® Shrek
Shrek

David Havlíček> OK, jsem zvědav na zítřejší diskuzi. GN Tobě i HaDové

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:38® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

toro> Ty voe, já jsem ve 2/3 skladu :-D

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:36@ Přezdívka

Zdravím. Mám dotaz. Tenhle server žije asi převážně z reklamy. Já je mám v opeře vypnuté (kliknutím na ‚blokovat obsah‘ a reklamu samotnou). Má to vliv na váš výdělek nebo záleží jen na počtu přístupů na stránky? Jestli ano, klidně si je zase zapnu. Tu na kalendář určitě :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:34® HaD
HaD

Alivio> no je to dost VOSTRÝ a velmi aktuální. Dnes To už ale nedám…

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:33® Shrek
Shrek

toro> dnes jsem byl u Boba na dílně – neboj, nejste sami, kdo inventuje. S tim rozdílem, že ten blázen s milimetrovou přesností ukládá smáčky do krabičky jednoho vedle druhýho. Prostě pan dokonalý a pečlivý :-D

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:32® Shrek
Shrek

David Havlíček> nenapínej nás :-D

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
HaD

to all: zítra sledujte CHYTEJ. Budete zírat, co se u nás může stát. Je to fakt „horké“.

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
HaD

toro> grrr., už jsme to vzdali. Jdu Pavle namasírovat záda, takže zřejmě BROU :-)

Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:28® HaD
HaD

SURF> hele víš jak mě kdysi TR šoknul? Tehdy jsem ještě vůbec nic nikam nepsal a byl jsem rád, že trefím k vodě :-) A chtěl jsem radu od prodavače, jak na Moravě se sumci. A on mě poslal za TR. Já byl úplně roztřesenej a nervózní. Vlezl jsem do redakce a říkám roztřeseným hlasem: „dobrý den, mě za Vámi poslal pan Štarman a chtěl jsem poprosit…“ No domluvit mě nenechal. Že jsme prý rybáři a ti že si tykají. Z rady se hned vyklubala nabídka společné rybačky a že můžeme být u něj na chatě. No a pak, o pár týdnů později nám skutečně dal klíče od chaty, ať si klidně půjčujeme i nástrahy s tím, že co utrháme, zaplatíme :-D . O pár dní jsme dali jako budíček litrovou flašku vizoura a bylo :-) Takhle nějak jsem s TR kdysi začal tykání :-)