Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 27. února 2012 v 16:36® RW
-
David Havlíček> To je fakt. Vlastne ani poriadne neviem, ako sa mi to podarilo nájsť. Len mi bolo divné, že to nie je v Top Charts.
- Pondělí 27. února 2012 v 16:35® osprey
-
olda> Má. Pošle ti smsku
- Pondělí 27. února 2012 v 16:31® HaD
-
RW> navíc jsi to ani nemohl tušit
- Pondělí 27. února 2012 v 16:30® RW
-
osprey> Svätá pravda
- Pondělí 27. února 2012 v 16:29® olda
-
David Havlíček> nemáš tam nějakou aplikaci pro blbé lidi a zaostalé telefony?
- Pondělí 27. února 2012 v 16:25® osprey
-
RW> Na mildase se nelze zlobit
- Pondělí 27. února 2012 v 16:15® HaD
-
RW> V pohodě
Vlastně jsem rád. Je to pro nás příjemné, že se vytvořilo něco, co má smysl vyzrazovat kamarádům
- Pondělí 27. února 2012 v 16:06® RW
-
David Havlíček> Mrzí ma, že som spôsobil nepríjemnosti a vyzradil som predčasne novú ( veľmi peknú ) aplikáciu. Prezradil som to len hŕstke kamarátov, ale mildas sa bohužiaľ neudržal a vykecal to. Ospravedlňujem sa a prosím o prepáčenie.
- Pondělí 27. února 2012 v 15:46® osprey
-
OBr> On by se s tím dal třeba i rozdělat oheň. A krom toho – třeba v tuhle roční dobu je to s lopuchama trochu na levačku
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:47® OBr
-
osprey> nevím tedy jak u vás, ale u nás jsem dostal takové mini vydání soupisu revírů a použití pro TEN účel rozhodně nechci riskovat, to radši lopuch, ten má větši manipulační prostor pro drobné nepřesnosti v zacílení.
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:37® osprey
-
mildas> Zvaž to ještě. Toto rozhodnutí z tebe činí člověka na baterky
Navíc papír má i prozaičtější využití…
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:37® nnnap
-
mildas>
jenom si cosi matně vzpomínám o nedílné součásti povolenky
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:33® mildas
-
OBr> Ja uz zahodil rad a soupis reviru. Moje postihy jdou na Vasi hlavu
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:09® OBr
-
mildas> MRS nemám překontrolovaný, pište mi to kdyžtak na maila, tady se to časem ztratí. Ale díky za postřeh, určitě se najde více chybek v popisech, ale společně to snad odladíme k dokonalosti…
- Pondělí 27. února 2012 ve 14:02® mildas
-
OBr> U pstruhove Jihlavy chybi rozdeleni na A,B, C, nelze ji najit v revirech MRS a ma spatne cislo. Nasel ZN. To anych nelizal cizi smetanu.
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:26® ssg.Jimmy Wild
-
David Havlíček> Tak nějakou takovou odpověď, jako jsi dal Ospreyovi čekám od šéfa taky
Navíc ani nechytá
Nebude to snadný
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:24® osprey
-
David Havlíček> Dávno ne… Fakt.
Ale budu se držet svého STUPIDfounu, dokud se nerozpadne, takže tě nehodlám otravovat
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:18® HaD
-
osprey>
DDD Ty nemusíš, Ty máš všechny ty informace v Tvé SmartHLAVĚ.COM
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:13® nnnap
-
osprey>
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:11® osprey
-
David Havlíček> Já bych taky měl?
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:08® HaD
-
ssg.Jimmy Wild> to bys měl
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:07® ssg.Jimmy Wild
-
David Havlíček> Parádní věc… A určitě je dobře, že jde Chytej.cz s dobou… Musím jen dokopat šéfa, aby mi koupil chytrý telefon
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:07® HaD
-
Každopádně velké, resp. obrovské díky patří Ondřejovi Brichtovi – http://www.chytej.cz/…e/vseobecna/#text. On má totiž celý tento skvost na svědomí!!!
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:49® OBr
-
lunimus> veškerý další vývoj aplikace je víceméně otevřený a bude se snažit naplnit veškeré (rozumné) požadavky uživatelů. Vlastní mapové podklady tam výhledově nevidím reálné, ovšem používáme svobodné mapy http://www.openstreetmap.org/ kde se každý může registrovat a „svojí“ mapku si upravit, pokud se mu stávající verze nezdá dostatečně přesná. Jinak je vše ve vývoji, takže záleží na konstruktivních připomínkách uživatelů, kam nám pomohou tu aplikaci dostat.
Edit: co se revírů na Slovensku týče, počítám s tím – pokud bude zájem ze strany uživatelů a poskytovatelů dat.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 12:52:48 uživatelem OBr. - Pondělí 27. února 2012 ve 12:48® lunimus
-
David Havlíček> tak sa mi aplikacia prave stahuje do iPhone
… druhy telefon s WM si este chvilu pocka
… a pojde sa testovat
… sice zoznam revirov asi moc nevyuzijem, ale ostatne drobnosti ako zacinajuci rybar budu pre mna urcite uzitocne
… dakujem :o)
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:44® osprey
-
lunimus> Tiež sa mi to páčí. Ale mojmu mobilu nie. Nevie, čo je to také iOS a Android.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:40® HaD
-
lunimus> to jsou technické věci, kterým moc nerozumím. Slovenské revíry možná v budoucnu přidáme. Operační program zatím iOS a Android.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:38® lunimus
-
David Havlíček> super … toto sa mi paci
… bude mozne v danom programe doplnat aj uzivatelske mapove podklady? … pripadne bude mozne (zrejme do buducnosti) vyhladat reviry aj v ramci SR? … a este jedna otazocka, aky operacny system je vyzadovany?
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:31® HaD
-
Ačkoliv jsme chtěli naši zbrusu BEZPLATNOU novou a unikátní aplikaci pro „chytré“ mobilní telefony představit na veletrhu v Brně, nepodařilo se nám jí udržet v tajnosti (dychtiví uživatelé chytrých telefonů ji nalezli sami), tak ji představujeme v předstihu. Na veletrhu pro Vás bude samozřejmě připravena prezentace a ukázka na tabletu.
Budeme vděčni za Vaše hodnocení, připomínky a náměty.
A co aplikace přináší?
V první řadě seznam všech revírů v České republice s dvěma mapovými podklady (interní a GOOGLE), možnost vyhledávání, filtrování a získání informací o revíru, o místních podmínkách, zaměření vlastní polohy pomocí GPS a vyhledávání okolních revírů apod. Takže si např. představte, že jedete na služební cestu, narazíte na říčku, rybník, zapnete SmartCHYTEJ.cz vyhledáte revíry v okolí Vaší polohy a hned víte, zda se jedná o svazový revír, jaké jsou zde podmínky, kde začíná a končí…
Aplikace SmartCHYTEJ.cz vám umožňuje ukládání mapových podkladů (mapa ČR, nikoliv google mapy), takže i bez datového připojení můžete využívat mapové podklady a zobrazovat v nich oblíbené revíry.
Velmi užitečnou funkcí je i kompletní atlas ryb, jak jej znají uživatelé www.chytej.cz. V aplikaci naleznete i rybářský řád, aktuální články z CHYTEJ.cz a připravují se další užitečné funkce jako např. encyklopedie montáží, uzlů, přímé vkládání úlovků do rubriky „Z lovu“ a další. Sledujte aktualizace!
seznamy revírů vyhledávání okolních revírů pomocí GPS atlas ryb rybářský řád články encyklopedie uzů, montáží, tipů a triků zprávy od vody a další užitečné funkce
více na www.smartchytej.cz
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 12:34:43 uživatelem HaD. - Pondělí 27. února 2012 ve 12:30® lunimus
-
nnnap> hehe … ma nestras
… u nas zatial neviem o ziadnom elektronickom registrovani zaciatku rybolovu … pani na RZ mi ukazala len, kam si mam do knizky vyznacit cislo reviru a par drobnosti ohladom vypisovania listka