Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. srpna 2011 v 18:18® Erik
-
Dobry den měl bych dotaz jaká řeka je výborná na lov pstruhů okolo 40cm a víc abych tam mohl chytat na rybářák z moravského rybářského svazu,já totiž kde chytám tak tam sou kolem 20cm víc ne děkuji.
- Pátek 5. srpna 2011 v 11:01® Dejwík2504
-
spike>Díky. Není problém, klidně doraž, počkám tě u nádru. Stačí mi napsat čas.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2011 11:02:08 uživatelem Dejwík2504. - Pátek 5. srpna 2011 v 10:36® osprey
-
Mrakoš> Je to klasická ukázka toho, jak se ten samý výrobek prodává v různém kabátě.
Za ty prachy to vůbec není špatné. Materiály, které to kvalitou jednoznačně převyšují to převyšují i cenou a to několikanásobně. S trubičkama není problém, ale drž se toho, že buď dva stisky s pootočením nebo spirála. Jak je to polité plastem, klouže to o to víc. Jak se to ale v té trubičce zkroutí (jedna z těch dvou metod) a pořádně zamáčkne, tak už to z ní nevyrveš.
- Pátek 5. srpna 2011 v 7:50® spike
-
Dejwík2504> Pěkní boleni
. Safra, že bych si udělal v sobotu čas a přijel za tebou?
- Pátek 5. srpna 2011 v 7:18® Mrakoš
-
Teď koukám že jsem objevil ameriku. Osprey to tu má od jiný firmy a o dost levnější. http://www.chytej.cz/…ych-navazcu/ Tak nic no
- Pátek 5. srpna 2011 v 7:11® Mrakoš
-
Včera jsem byl u Habakuka doplnit zásoby technosteelu, ale prý už to nebudou prodávat. Slečna mi nabídla novinku od Robinsonu. Zkusil jsem to a zjistil že pro mě je to naprosto dokonalý. Vůbec se to nekroutí, životnost bude dlooouhá a i ta cena je supr. (pár hodin jsem tím vytrhával stulíky na přehradě a furt je jako nový) Musel jsem se naučit zamačkávat trubičky,( uzly na tom dělat nejdou), ale ty co jsou v balení drží perfektně.
Neberte to jako reklamu. jen jsem se chtěl podělit o dobrou věc. - Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 22:29® miluju přívlač
-
hmm pocitam tak max 1.5metru vic asi ne
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 21:44® olda
-
BigMike> Asi zítra zkusím.Jsem ho koupil, a na krabce žádný údaj a prodavač take bez infa.Já bych ho tipnul tak kolem metru uvidíme.Jinak díky.
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 20:59® BigMike
-
olda> Tak to prubni:)) Já někde našel podobného, myslím že Abu, asi 11 cm a plácá se jak plandavka a moc do hloubky nejde. Třeba je tento potápivý, to by bylo na tobě, kam bys ho pustil.
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 20:54® olda
-
neví někdo do jaké hloubky jde tento wob,zhruba ? je to Cormoran.Děkuji
Tento příspěvek byl editován 4.8.2011 20:55:20 uživatelem olda. - Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:52® sharkcom
-
To máš těžký. Musím říct, že je mi z některých lídí okolo vody a především lidí u nás na svazu na blití. Vzvláště proto, že mám možnost do toho jednostraně výhodnýho ,,obchodu,, možnost nahlídnout. Takový lidi mě pak spolehlivě odradí od chutě jít mezi ně na ryby. Potom potřebuju delší čas na to, abych to zase rozdejchal a chuť jít na ryby bude silnější než nechuť z dění okolo vody. Mno ale musím říct, že se to vr mě zase začíná probouzet. Tentokrát jsem se poučil a neprodal jsem klacky jako před 15 lety…
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:30® Shrek
-
sharkcom> no jo, no. Já mít Jesenici za barákem, tak se nerozmýšlim. A Skalku jakbysmet.
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:24® sharkcom
-
Asi až příští rok, ale stýzká se mi…
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:20® Shrek
-
sharkcom> už zase vymejšlíš bejkoviny? Kup si povolenku, aby ses nenudil.
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 14:00® džigit
-
sharkcom> á,pán je gourmet
- Čtvrtek 4. srpna 2011 ve 13:46® sharkcom
-
A co sekundáč, ten vám nechutná? Zkuzte ho vochutnat a garantuju vám, že minimálně týden neochutnáte nic a pít budete nosem…
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 10:11® Shrek
-
kerob> já si té pasty jen líznul a bylo mi na blití. Co to bylo za hladovce, že slupli celou tubu?
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:57® kerob
-
džigit> no, ochutnal jsem, ale uz je to hodne dlouho, ale pamatuju si, ze ve skolce byly deti, ktery dokazaly sezrat skoro celou tubu…
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:54® džigit
-
kerob> máte ale chutě,pane kolego
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:54® džigit
-
Alivio> čím dál tím méně
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:40® kerob
-
džigit> bila lepici pasta je hodne podobna tomu, co sis vyrobil z tech brambor, jen sladsi
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 9:38® Shrek
-
džigit> co Ti z toho polystyrenu zbylo?
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 8:38® džigit
-
Kazan> ale lepil kde co,aspoň jsem si to jako dítě myslel.Než jsem aplikoval na polystyren
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 8:16® Kazan
-
džigit> jj Kanagom nechutná nikomu, měli by s tím něco dělat
Tento příspěvek byl editován 4.8.2011 08:17:17 uživatelem Kazan. - Čtvrtek 4. srpna 2011 v 8:06® džigit
-
Kazan> teda tak to si mi asi vyhlo.Jediné,co jsem ochutnal dobrovolně bylo lepidlo osobně vyráběné ve výtvarce z brambor.No a nedobrovolně,asi jako víc lidí,Kanagom.Takový zalepený uzávěr otvírat za pomocí zubů éééééééééééééééště včil mi je blujno
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 7:52® Shrek
-
Kazan> fůůj, já jí taky jednou sežral a pamatuju si, jak jsem z ní byl zelenej a málem jsem se poblil. Asi jsem si toho dal na začátek moc.
A co Klovatina? Takový to hnědý průhledný lepidlo v lahvičce. Kanagon byl nejlepčí, hezky hořel
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 7:44® Kazan
-
džigit> ne ne obyčejná plechová bílo oranžová tubička. Jako děcka jsme jí na základce občas mlsaly.
Tento příspěvek byl editován 4.8.2011 07:45:16 uživatelem Kazan. - Čtvrtek 4. srpna 2011 v 7:40® džigit
-
Kazan> Pasta,Pasta,nebyla to taková divná obyčejná plechovka?
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 7:37® Kazan
-
džigit> to je možné, já míval spíš odpolední, kdoví co dělali na noční
- Čtvrtek 4. srpna 2011 v 7:29® džigit
-
Kazan> jj,omluva soudruhu Supercementovi.Bílou lepící pastu?Nevzpomenu,asi dělala na druhé šichtě