Chytej.cz

Muškaření

V diskuzi je 54.570 příspěvků, z toho 54570 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 11. května 2010 v 19:05@ redtag34

ano smyčka a mikrokroužek tak jak na to tedy ? :-)

Úterý 11. května 2010 v 19:02® bubu
bubu

kur..,ten hokej,to je kalamita

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 19:03:58 uživatelem bubu.
Úterý 11. května 2010 v 19:01® bubu
bubu

Mates(původní)> ;-)

Úterý 11. května 2010 v 19:00® bubu
bubu

Mates(původní)> myslím,že má návazec,kterej je opatřen na jednom konci smyčkou a na druhém mikrokroužkem

Úterý 11. května 2010 v 18:56® Mates(původní)
Mates(původní)

redtag34> ZDAR, určitě si v tom balení našel i bužírku, která je na to pleteným navlečená, Do toho pletenýho strčíš konec šnůry jako do punčochy, až jí tam budeš mít, tak konec na pletenýho na šnůře mázni chemopranem a přetáhni přes to tu bužírku.....UF snad si to pochopil.EDIT: Aha, tak tohle byl návod na přidělání rychlospojky:-)

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 18:58:05 uživatelem Mates(původní).
Úterý 11. května 2010 v 18:56® bubu
bubu

redtag34> například rychlospojkou http://www.hendsproducts.cz/…ed-conectors

Úterý 11. května 2010 v 18:54® ladamaj
ladamaj

Libor>čauky mám kamaráda nimroda má odstřel povolen ale jen nějaké % zrovna dneska u mě byl dyžtak zjistím a přijedem když to pujde něco zlikvidovat.Už máš mikrofón na skajpíka?

Úterý 11. května 2010 v 18:52@ redtag34

měl bych takovej malej dotaz. Už tady toto téma asi taky někdy zaznělo ale nějak jsem to moc nepostřehl ale chci se zeptat jak mám spojit ten pletený návazec od hends s lajnou ? dik moc předem za odpoved

Úterý 11. května 2010 v 18:48® Libor
Libor

Je to úsměvné, všechno je střet zájmů, ochránci přírody kormorány chtějí a moc, fotografové zvěře také a moc, široké veřejnosti je to jedno a rybáři by všechny kormouše povraždili :-) , takže jedině lobovat a lobovat za legální povolení k odstřelu..

Úterý 11. května 2010 v 18:45® brčal
brčal

Tak todle je tutovka :-) a Já jsi jdu vyhrabat hrobeček bo s ní asi dostanu :-) (sorry)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img33984.jpg
Úterý 11. května 2010 v 18:35® brčal
brčal

Mě by zajmalo kde střílej nimrodi.Jsou na tom hůř než mi :-) co vím a co mi povídají.Vyletí jeden bažant ozve se 20 výstřelů a bažant letí dál :-D D a to je fakt a takový moc nestřelí :-) Jinak co tu psal Buko jedině kulí s dobrou optikou jinak máš smůlu.Ten posraný pták tě k sobě nepustí jak budeš mít něco podezřelého nebo se chovat podezřele.Mají to v genech či co :-)

Úterý 11. května 2010 v 15:09® mildas

Buko> Před týdnem podobné, i když ne tak masivní rojení s rybama neudělalo vůbec nic. Co v sobotu ?

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 15:11:07 uživatelem mildas.
Úterý 11. května 2010 v 15:05® Axamith
Axamith

Buko> Jak jsem nakoupil, tak prodávám. Nejsem lovec a flintu jsem držel naposledy v ruce na vojně. Takže s klidným srdcem nepřihlášenému kamarádovi vyřiď, že ten chytrák ( já ) nemá důvod překrucovat to, co jsem se dozvěděl od kolegy. O těch kačenách na rybníce : v které části těla měly broky po nástřelu ze 40 metrů? To jen tak pro zajímavost. Nebudu se do podobné debaty pouštět, jak jsem uvedl výše, nejsem lovec a nemám zapotřebí se cachat a dělat chytrolína, na to jsou tady jiní. Končím debatu na toto téma, tečka. A za všechno může Mates(původní) se svým nápadem o sponzorování lovců. :-((

Úterý 11. května 2010 ve 14:30® Mates(původní)
Mates(původní)

pepa-č> Hele vyřiď řízkovi, že jsem rád, že mě má rád a že ho má taky rád.

Úterý 11. května 2010 ve 14:03profil byl smazán

Mates(původní)> ono se to uklidní

Úterý 11. května 2010 ve 13:23® Mates(původní)
Mates(původní)

pepa-č> čau pepe, koukal jsem, že chroničtí fotografové to budou mít na jednom nejmenovaném webu těžké :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:22® Mates(původní)
Mates(původní)

Hmm,taky jsem zažil jednoho zodpovědného nimroda co vystřelil po sedících kachnách, takovej fofr jsem nezažil…:-))

Úterý 11. května 2010 ve 13:21profil byl smazán

Mates(původní)> Ahóój! :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:14® iceman
iceman

Buko> hmm, sedm jednou ranou :-)

Úterý 11. května 2010 ve 13:04® Buko

Axamith> Kamarád není na Chytej přihlášem a tak mne poprosil mailem, abych Ti odepsal.Asi jsi jej hodně vytočil. A to že je to lovec si piš. Věřím že se jednou potkáte a nebude to dlouho trvat.Tak tady to máš:

Mirku prosím tě napiš na chytej tomu chytrákovi co teď psal o těch sedících kačenách,že se od nich ty broky odrážejí,že to je hovadina jako prase(leda,že by po nich střílely airsoftovou pistolí)Já sem kdysi střelil na hejnko asi 10 kačen na vodě na 40 metrů3,0mm brokem a 7 jich po té raně leželo.Dík L

Úterý 11. května 2010 v 10:48® osprey
osprey

Buko> Podobná vánice byla s těmi našimi chrostíky – nepřetržitý proud tisíců hmyzáků valící se nad řekou proti proudu. Teď už se rojí jiný hmyz, víc druhů, ale počty nevelké. Střechatky mezi tím.

Úterý 11. května 2010 v 9:12® Mates(původní)
Mates(původní)

Buko> Zajímavé, díky za info.

Úterý 11. května 2010 v 8:45® Piranha
Piranha

Buko> tak takovou vanici jsem na vlastni oci nikdy nevidel.Neco podobneho jsem zazil pred tydnem na Labi, ale ne takhle, to je masakr.Ja mel ty chrostiky i doma na zemi, kdyz jsem slikal hadry :-))

Úterý 11. května 2010 v 8:34® Axamith
Axamith

hecht>, Buko> Na základě debaty o střelbě kormorána jsem se zeptal kolegy v práci – myslivce, jak to střílet. Takže minimum jsou broky 4mm, maximální účinek asi 50m, takže téměř nerealizovatelné. Navíc pokud kormorán sedí, tak je jako v brnění, střílet na letícího je mnohem větší šance na úspěch. Kolega mluvil o tom, že pokud běžnými broky na drobnou střílí se na kačenu, která sedí na vodě ( což se nesmí ), tak pokud náhodně nějaký zbloudilý brok netrefí do hlavy, tak není šance ji střelit, broky se od peří odráží, doslova je slyšet, jak to klepe. Jakmile se je podaří zvednout z hladiny, mají křídla nahoru a pod nimi se už broky do prachového peří dostanou. Takže to samé platí i u kormorána, letící pták je lépe střelitelný, než sedící. U nás na regionu je povoleno pár kusů odstřelit, nějaké malé zkušenosti s tím jsou, ale nikomu se to nechce dělat.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 08:35:24 uživatelem Axamith.
Úterý 11. května 2010 v 7:57® Buko

mildas> Něco podobného jsem zažil v Krivé.Bylo to navečer.To je ale třicet let.Přes den nikdy.Vyletěli ve třech vlnách.

Úterý 11. května 2010 v 7:53® Buko

Mates(původní)> Dostal jsem mail od kamaráda z SK.Snad to postačí.

Všeobecne pytliactvo je trestný čin , kde nezáleží na výške škody a ceny na vyčíslenie škôd vzniknutých pytliactvom alebo inou činnosťou na rybej obsádke máš v prílohe.

Společenská hodnota hlavatky v příloze není uvedena. Ale např. Plotica lesklá 200g 10000SK (331,94 €)

Úterý 11. května 2010 v 7:51® Buko

mildas> V sobotu.

Úterý 11. května 2010 ve 3:02® hecht
hecht

Buko> Proč bych se na Tebe, veličino muškaření zlobil ! Tož, pravdu máš, že nejsu nimrod. Co se týče zdroje informací, tak to není typ kecálisty. Neříkám že se vším co dělá souhlasím, ale beru ho jako člověka co odprásknul skoro vše, co tady leze, běhá nebo lítá. Nemám to čím podložit, ale vím že existují fotky odřezaných zobáků (že by bažantích ? ) :-)) Ale i kdybych se k takovéhle fotce dostal, tak je to stejně nepublikovatelné … Tvoje fotka pěkná, to u nás to byl v sobotu slabší odvar.

Úterý 11. května 2010 v 1:03® mildas

Buko> kdys to fotil ? Vím, kde to je.

Pondělí 10. května 2010 ve 23:44® jiris
jiris

Buko> pest na oko je primo v obecnych diskusich (muskareni, privlač, atd, tak tam je i pest na oko).

Firetiger – to mě vic než lipouši lakaji tečkovanci :-)) Ok uvidiš jak na tom budeš s časem, já tam loni taky nebyl ani dvakrát :-)