Vyhledávání
Kaprařina
V diskuzi je 10.831 příspěvků, z toho 10831 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. května 2013 v 8:00® mirek66
-
Draky> Čau a promin za pozdní odpověd´.Do boilie a pelet jsem dal mleté obiloviny,pčenici,oves,ječmen,kukuřici.Pak vejce+skořápky,kari,sůl,pepř,škrob,trošku olivového oleje,barvivo,zamíchal,uvařil v páře 4 min.Dva dny to schlo.Zkoušel jsem to ve sklenici,rozpustnost 2–3hodiny a dělalo to zákal kolem koulí.Takže asi dobrý a smrdí to kari kořenim.Nic drahého.Dělám si doma i boostery.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2013 08:03:24 uživatelem mirek66. - Čtvrtek 16. května 2013 ve 23:06® Draky
-
mirek66> Co si tam dal vsechno?
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 22:26® mirek66
-
Zdravim,tak jsem dnes zkoušel boilies a peletky na krátkou výpravu.Příchut´česnek+kari
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 22:29:53 uživatelem mirek66. - Čtvrtek 16. května 2013 v 15:46® jarda 2004
-
maxim53> koukni sem www.brodak.cz střední Čechy.
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 15:46:40 uživatelem jarda 2004. - Středa 15. května 2013 ve 20:55® maxim53
-
Dobrý den,ahoj dejte někdo tip na soukromou vodu,jížní čechy nebo středočesky kraj diky pište na email maxim53@seznam.cz aby to stalo za to
- Úterý 14. května 2013 ve 12:37® Draky
-
ahoj…mate nekdo zkusenost s PVA srandama od NGT? maj pekny ceny a za postu by chteli 20, tak me to docela laka nakoupit
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:41® thundarr
-
compaq> Tak na co se ptas ?
zalezi na koho natrefis, jak taky jinak ..
- Neděle 12. května 2013 v 16:49® compaq
-
Ahoj Máte někdo zkušenosti s RS co se týká postavení bivaku na Orlíku? V RŘ je to zakázené.
- Úterý 7. května 2013 ve 13:41® Draky
-
David H.> to verim
- Úterý 7. května 2013 ve 13:35® HaD
-
Draky> vesměs ale feeder z ruky po proudu. I tak se trhá hodně.
- Úterý 7. května 2013 ve 13:00® Draky
-
David H.> nojo, tak ty mas taky odchytano mnohem vic nez ja
s feedrem te tam obdivuju
- Úterý 7. května 2013 ve 12:54® HaD
-
Draky> vidíš a já tam odchytal plavačkou, mouchou, přívlačí i feederem mraky ryb
Jde to, ale je to fuška
- Úterý 7. května 2013 ve 12:48® Draky
-
David H.> no mistama je to fakt sileny…nekde je zas jenom pisek a nebo bahno…je to hodne rozmanita reka, ale co jsem koukal na ty fotky, tak bych se tam bal i s plavackou
- Úterý 7. května 2013 ve 12:34® HaD
-
Draky> teď jsem v rámci této diskuze: http://www.chytej.cz/…/nahony-mve/ našel tyto fotky. Táborská Lužnice je na trhání fakt vostrá…
- Pondělí 6. května 2013 ve 23:12® Draky
-
vovo> udelej normalni koule hezky naboostovany a ze zbytku udelej testo a tim to obaluj
- Pondělí 6. května 2013 ve 22:58® jarda 2004
-
vovo> Hele každá směs musí být vyvážená a mít určitou skladbu nacpat jen rybí moučky nebude to úplně nejlepší bude to příliš tučné a to by kapr zcela nestrávil třeba protein stráví jen cca40 procent. pokud hledáš něco nového nebo atraktivního je řada možností a místo haldy mouček máš na vybranou u tekutých atraktorů které v menším množství nahradí onu vůni místo velkého množství mouček a dosáhneš stejného efektu. Spíš bych se držel základních směsí kdy každá složka má svůj účel a hledal nové kombinace. Chuťové spektrum obsahuje každá látka v boilies a nabouchat vše z jednoho komponentu by mohl být antirybín.
- Pondělí 6. května 2013 ve 20:15® gavlos
-
vovo> to bych taky rad vedel
- Pondělí 6. května 2013 v 19:48® vovo
-
Zdarec mám dotaz chtěl bych si udělat chytací boilies jen tak 250–500gr ale jak jsem tak prohlížel recepty všude jsou objemové složky jako sojovka kuku mouka atd… Ty bych chtěl úplně vynechat chtěl bych udělat jenom čistě např: rybí moučka něco tekutého a vejce chtěl bych prostě udělat vysoce atraktivní nástrahu. Ale nevím jestli je to vhodné dělat jenom z rybí moučky tak prosím o radu co tam ještě dát. Na cenu nehledím protože bych na ně jenom chytal takže by mě vydrželi dlouho díky za rady.
- Pondělí 6. května 2013 v 16:28® HaD
-
Draky>
- Pondělí 6. května 2013 v 16:26® Draky
-
David H.> rano poprchavalo a to me odradilo
… ted uz zase nestiham, protoze me zase vola Sumava a pochopitelne pstruzi maji prednost
- Pondělí 6. května 2013 v 16:05® HaD
-
Draky> dnes je tam právě teploučko. Překvapivě.
- Pondělí 6. května 2013 ve 14:40® Draky
-
Alov> tohle vypada docela zajimave…bude to chtit udelat par testu no
- Pondělí 6. května 2013 ve 14:38® Alov
-
Draky> Takhle nějak jsem to řešil já a vliv na funkčnost to nemělo. Otázkou je, jestli Ti to mezi ty kameny netáhne spíš ta peletka, která je dost těžká…
- Pondělí 6. května 2013 ve 14:30® Alov
-
David H.> Tak bezprotihrot už je dneska. alespon teda u mě samozřejmostí. Pokud už jde člověk do jistého rizika, tak aspon musí dát jakékoliv rybě šanci přežít. Né ji někde přikurtovat ke kořenu
- Pondělí 6. května 2013 ve 13:27® Draky
-
David H.> jako s olovem mam zatim minimalni problemy…ma gripu v 93g a asi tam neni tak strasny dno aby zapadla, ale ty hacky to je peklo…pomalu co prehazovani to novej hacek…asi ten polystyren bude nejlepsi reseni
uvidim, potom dam kdyztak vedet jak to dopadlo, ale dnes k vode nejdu, protoze je tam zima a mokro
- Pondělí 6. května 2013 ve 13:09® HaD
-
Draky> mám pocit, že plavou psí suchary. Na ty se taky kapři lapou. Chce to ale testík. Jinak já už se na kamenité Lužnici hlavně při parmách hodně natrápil, jak tohle vyřešit a nijak zvlášť se to nepovedlo. Často zapadne olovo nebo háček a trháš. U olov mi pomáhá použít těžší, které necestuje po dně a tudíž jej proud pod šutr nezatáhne a použít delší placaté, které se, zdá se, lépe zvedne díky proudu a méně se zachytává. S trháním jsem se jaksi smířil, spíše mne štve, že chytáš pocitem, kdy nevíš, zda je nástraha pro ryby dostupná, nebo je někde pod kamenem a čekáš zbytečně. Jediný recept – častěji přehazovat a zkoušet. Na víc jsem nepřišel
- Pondělí 6. května 2013 ve 13:03® HaD
-
Alov> já navíc téměř vždy, když chytám kapry u vázek, chytám s háčky bez protihrotu. O dost kaprů jsem takhle přišel a šance, že to vyklepne je neporovnatelně vyšší.
- Neděle 5. května 2013 v 11:42® Draky
-
strawberry> ok diky…kouknu po necem co plave
- Neděle 5. května 2013 ve 3:14® strawberry
-
Draky> taky jsem řešila,co by nástrahu nadlehčilo a koupila jsem v rybářství malý polystyrenový kuličky za dvacku a dávám to za klasickej boilies pod háček (boilies,kulička,zarážka-když prohodíš boilies a kuličku,neplave to vůbec).Zkus to napřed doma ve sklince,jak to bude vypadat.Nezvedne to sice moc,háček pořád leží na dně,ale snad se nezakutálí.Jinak jsou myslím i plovoucí umělé kukuřice,to jsem nezkoušela,třeba by byly lepší.
Tento příspěvek byl editován 5.5.2013 03:18:25 uživatelem strawberry. - Sobota 4. května 2013 ve 23:50® Draky
-
macek2> coz to nerikam, ale zatim je to mensi investice…az me moje zasoba dojde, tak budu plakat i nad tim toho se nebojim