Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 23. září 2011 ve 20:27® gomz
-
1Mara> URCO to bude skoda, osobne se mi tve foto zamlouva.
- Pátek 23. září 2011 ve 20:26® 1Mara
-
CeP> Už to mám díky moc
- Pátek 23. září 2011 ve 20:08® CeP
-
1Mara> jasne. tadyhle: http://www.chytej.cz/profil/obecne/ je to na konci druheho odstaveceku (Přihlašování a personalizace stránek) – Moje fotografie
- Pátek 23. září 2011 v 19:41® 1Mara
-
Otázka , můžu si sám měnit foto ve svém nicku ?
- Čtvrtek 22. září 2011 ve 22:22® nnnap
-
sus1> tak sem se trošku pročetl zpátky a můj názor na líbí-nelíbí na mrku je to čistý ....., ted to z autocenzuruji- je to estébáctví nejvyššího kalibru, kdy odpovědnost za výraz a směřování je svěřen nejstupidnějším masám. Vůbec tam nejde o vyjádření vlastního názoru. Vlastně ano, potřebuje ho k zneužití a cenzuře. Čeho, že? Prý vylepšení .. Vlastního dvorku!.. Já bych přátelé na laboratorních vahách vážil poměr vlastnictví železa a duševní vlastnictví anonymních mas. Anonymní masy plní železo, dávají mu duši a život a smysl. Proto bych si nelajku nelajknul.
Já se domnívám, že normální člověk může vyjádřit maximálně spokojenost. To je dostatečná odměna autorovi. Kárat někoho nelíbí- na to nemá nikdo právo. Je zákon. Není porušován? Morálka, pseudomorálka. Je to subjektivum
S případným zavedením nelajku nemám problém se vyrovnat. Ignorací tlačítka, ignorací celého estébáckého systému. Chci tím říct, že mi vůbec nebude vadit. Ovšem rizika systému jsou vysoká. - Čtvrtek 22. září 2011 ve 21:45® regulus
-
sethy> to bude muset asi udělat Radim …
- Středa 21. září 2011 ve 22:31® sethy
-
Tohle už by jste si mohli ze „Z lovu“ smazat
Do soutěže budou zařazeny pouze úlovky z roku 2010 obsahující popis lovu. Nikoliv příspěvky typu „kapr 80 cm, 16 kg“ apod. - Sobota 17. září 2011 ve 20:37® HaDová
-
Char> smazáno
- Sobota 17. září 2011 v 11:38® Char
-
prosím o vymazání fota ve fotosoutěži, jedna fotka se vloudila dvakrát, díky
- Středa 14. září 2011 ve 14:16® CeP
-
sus1> aha. mas pravdu. beru zpet predchozi poznamku. zase byla jednou huba rychlejsi nez hlava..
- Středa 14. září 2011 ve 14:05® CeP
-
sus1> jak jinak by se ale fotky zobrazily kdyby se do PC nestahly?
- Středa 14. září 2011 ve 13:38® sus1
-
HaDová> Ano,tam to kolega právě upravil – viz diskuze níže.
- Středa 14. září 2011 ve 13:30® HaDová
-
sus1> nestahují se, zkoušela jsem to právě – (fotosoutěž)
- Středa 14. září 2011 ve 12:19® sus1
-
Proč se zase fotky po kliknutí stahujou do pc ?? , už se to tady řešilo a bylo to dobrý,tak...... viz třeba Rybářská pozadí.Díky.
- Úterý 13. září 2011 v 11:58® kety.vydra
-
džigit> Fotil jsem co se dalo
a Davidova figura?-jsem si vzpomněl na Širdu a jeho slavnou hlášku: Ryba sud,hlava lavor.Ale tady to není na místě…Proč zprznil? Čím? Jak? David je normální chlap,akorát nemá jedničky kozy jako já
- Úterý 13. září 2011 v 11:41® džigit
-
kety.vydra> možná je to lépe,že Ti to nejde.Kdo ví,cos fotil.Nakonec se budeme muset červenat
Tento příspěvek byl editován 13.9.2011 11:42:50 uživatelem džigit.
Koukni do všeobecné,jak tam Bobo zprznil Davidovi figuru - Úterý 13. září 2011 v 0:45® kety.vydra
-
Chtěl jsem si udělat fotoalbum.Říkám si-fajn,nabouchám fotky tak jak jdou po sobě (časově),tak je uložím a po odeslání celého alba do „Vaše fotoalba“ se to objeví tak,jak jsem to dal chronologicky.Ha,po „odeslání“ se to objeví totálně spozpřeházené…Nešlo by s tím něco udělat,že když si chci udělat fotoalbum,tak ať se to objeví „ofiko“ tak,jak jsem si to poskládal? To je něco hrozného,uvažovat pozpátku a možná ještě k tomu v každé sekvenci zpětně po třech fotkách…Myslel jsem,že když si to logicky „spočítám“ jak by se to mohlo objevit,tak jsem to po dvou pokusech vzdal-zase to bylo na přeskáčku.Lituju lidi,co se chtějí podívat na fotky,kliknou na ně a místo toho koukají na chaos a nevědí,která „bije“,co k čemu patří adt.(vypadá to strašně)…
- Čtvrtek 8. září 2011 v 6:49® sus1
-
revoke> Jj, je to lepší,zobrazuje se to príma.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 6:39® sus1
-
regulus> Stejně si řikakl,žen to máš daleko – v případě výhry, tak neser.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 1:21® CeP
-
regulus> imho zbytecna prace. stejne to pak nikdo necte.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 0:40® regulus
-
revoke> mezi nama děvčatama, máš to nějaký nemocný. Nejde mi tam vložit fotka (do soutěže) a to jsem už zkoušel několik velikostí, teda vono jde vo howno, myslím, že se to bez tý mojí hrůzy obejde, ale viděl bych to tak, že by mělo bejt napsaný, jakou optimální velikost (v pixelech) je tam dobrý vkládat, protože 500kB – 4MB je u JPGéčka docela širokej pojem a navíc by bylo dobrý, kdyby na to ten váš automat vůbec nešahal, protože ruku na srdce, dokáže fotku pěkně do...... . No a vzhledem k tomu a to teď myslím obecně, pár řádek textu o optimální velikosti (pixelové i datové) obrázku by u každé diskuse či fóra by taky žádnej problém být neměl. Je úplně jedno jestli to bude napsaný v záhlaví fóra, v nějaký bublině nebo někde jinde.
- Středa 7. září 2011 ve 23:05® Scanix
-
revoke> rek bych, ze to je lepsi a ucelnejsi, good job
- Středa 7. září 2011 ve 22:21® revoke
-
Dali jsem na váš názor a zobrazování fotek ve fotosoutěži jsme upravili.
- Pondělí 5. září 2011 ve 20:34® 1Mara
-
FIŠ-BANDA> To jako že by ti ho admini koupili ?
Tento příspěvek byl editován 5.9.2011 20:37:52 uživatelem 1Mara.Jinak otázku na kterou chceš odpověď najdeš v Obecné diskuzi Přívlač a dravci . http://www.chytej.cz/…uze/privlac/
- Pondělí 5. září 2011 ve 20:29® FIŠ-BANDA
-
ahoj potreboval bych prut na ul vlacku 180 cm do tech 7 g nejvic
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:39® Shrek
-
Jak píše Regulus – nestojí za kliknutí myší: to možná Tobě, Regule. Jenže já se svou povahou „co na srdci, to na klávesnici“ mu svůj názor prostě napíšu. Ano, krotím se u toho a nepoužívám takové výrazy jako u osobní diskuze, ale i tak. I přes to, že si zakážu danému jedinci odpovídat, občas nevydržím a pošlu jej do patřičných míst i několikrát po sobě. Ignorace mi ušetří čtení příspěvků od dotyčného, zabrání nepodstatným záchvatům zuřivosti a Mírovi to pomůže, protože nemusí po mě mazat příspěvky. Takže je to prospěšné vlastně všem.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:23® džigit
-
regulus> zkus vymyslet něco jiného,tohle je jen jedna z možností…
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:18® regulus
-
revoke> nikdy jsem nikoho v ignoraci neměl a pokud by na to byl někdo adept, tak mě to za kliknutí myší nestojí, ale pokud by nějaká značná část lidí měla o tuto funkci zájem, tak je podpořím a budu pro, připadne mi to relativně rozumný, pokud to někomu pomůže.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2011 22:19:54 uživatelem regulus. - Čtvrtek 1. září 2011 v 16:12® olda
-
revoke> hlasuji pro
- Čtvrtek 1. září 2011 v 15:56® osprey
-
marousek> A co kdyby ses zeptal normálních návětěvníků?
Myslím, že jediný z adminů, co s ní má zkušenost, jsem já. Obešel jsem celý její pravý břeh. Bez prutu, asi před 12 lety.