Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 16. července 2012 ve 14:40® olda
olda

Také(N) děkuji.

Pondělí 16. července 2012 ve 13:05® HaD
HaD

all: Nka se brzy vyřeší. V rámci prioritní snahy zrychlit běh serveru dochází postupně k migraci na výkonnější systém a a při včerejší migraci diskuzí se na Nka zapomnělo.

Pondělí 16. července 2012 ve 12:59® HaD
HaD

Zpráva od vývoje:

Úpravy dokončeny – diskuze opět spuštěna. Prováděli jsme zejména interní úpravy funkčnosti. Největší změnou pro uživatele je update nahrávacího mechanismu fotografií – nyní můžete najednou nahrát více fotografií!

Jak na to v zadávacím formuláři:

1. Klikněte na ikonu s obrázkem vody a zelenobílým plus,
  2. držte SHIFT nebo CTRL a vybírejte fotografie,
  3. zvolte „Uložit“ – okno se soubory se uzavře,
  4. počkejte, než se vytvoří potřebné náhledy,
  5. klikněte na tlačítko „Odeslat fotky a příspěvek“ a počkejte, až se formulář odešle.

Případné reklamace prosím do Diskuze s adminy.

Pondělí 16. července 2012 ve 12:45® džigit

sím velebnosti,tež sem bez

Pondělí 16. července 2012 v 11:59® kubas
kubas

Hlásím stejný problém s Nky :-) .

Pondělí 16. července 2012 v 11:27® Bigpista
Bigpista

Jojo, taky mám diskuzi bez N…

Pondělí 16. července 2012 v 11:11® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Hlásím stejný problém, jako skwor.

Pondělí 16. července 2012 v 10:18® skwor
skwor

Vkládat fotky jsem zatím nezkoušel (šlo mi to v pohodě i předtím), ale po včerejší úpravě se mi nezobrazují u diskuzí Nka.

Neděle 15. července 2012 v 15:21® nnnap
nnnap

regulus> to adobe tu fotku ořezalo nějak moc. Asi chyba v kompresi:-D

Pátek 13. července 2012 v 10:31® Mrakoš

regulus> Možný je všechno. Platí jen jediný ptavidlo. A to že u počítačů se nedá na nic spolehnout. Ani na to, že se nedá na nic spolehnout.

Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:29® regulus
regulus

Mrakoš> ještě něco, ony jsou různý pyčoviny který by nikoho ani nenapadly, viz. problém eNka versus AVG http://www.chytej.cz/…ze_s_adminy/?… (Neděle 4. prosince 2011 v 11:49), ve svý podstatě úplná ptákovina, ale než na to člověk přijde. Ty tvý fotky bude nějaké podobná blbost, jsem o tom přesvědčenej.

Tento příspěvek byl editován 12.7.2012 23:30:58 uživatelem regulus.
Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:16® regulus
regulus

Mrakoš> snažím se najít problém a dotaz byl kvůli tomu, jestli nemáš něco, řekněme nestandartního, což ve tvým případě ne. Odpověď zní špatně to není. Zkus si vzpomenout, mezi tím než jsi sem fotky normálně vkládal a když už to nešlo nenainstaloval jsi aktualizaci prohlížeče, nepřidal jsi nějakej toolbar, jinej antivirovej program, nějakej program na spyware … ?

Zkus pokus, určitě tam máš IE i když ho nepoužíváš, přihlas se na Chytej z něho a zkus vložit fotku klasickým způsobem, pokud to půjde, tak je něco zakletýho v nastavení Mozilly (Firefox).

Zkus si taky zaktualizovat FlashPlayer (odkaz je v textu pod oknem kam píšeš novej příspěvej, nezapomeň zrušit zaškrtnutí instalace Gogle Chrome pokud si ho nechceš nainstalovat), tohle udělej jak pro IE, tak pro Mozillu, FP je pro každej prohlížeč trochu jinej.

Písni jak to dopadlo, jdu chrr odpovím zítra.

Čtvrtek 12. července 2012 ve 22:39® Mrakoš

regulus> Fotky sem normálně vkládám a když to zrovna jde tak taky nemám problém. Jenže ono to často nejde. Používám XP a firefox, to je dobře nebo špatně? V každým případě na každý jiný server posílám fotky bezproblémově, a to někdy po desítkách. Kde je teda chyba?

Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:41® regulus
regulus

osprey> já Mrakošovi sice věřím že není žádná Lama, ale já jsem sem bez jakýchkoliv potíží oběma způsoby vložil dva obrázky, takže bych to jako problém pro programátora neviděl. Problém může být taky v prohlížeči, nebudeme si nic nalhávat, ty všeobecně nejpoužívanější žádná hitparáda nejsou a docela často vykazují chyby nebo konflikt s jiným software, už jsem zaznamenal, že aktualizace Mozilly normálně vypla antivir, takže i tímto směrem může být problém a o Chrome se raděj ani vyjadřovat nebudu. Nicméně nějaký problémy může mít jakýkoliv prohlížeč, může to být jen otázka změny v nějakým nastavení prohlížeče.

Mrakoš> jakej máš OS a jakej používáš prohlížeč???

Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:32® regulus
regulus

Zkouška Adobe

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img50027.jpg
Čtvrtek 12. července 2012 ve 21:26® regulus
regulus

Zkouška klasika

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img50026.jpg
Středa 11. července 2012 ve 23:12® osprey
osprey

regulus> U Mrakoše bych věřil, že by neměl mít problém zvládnout běžnou uživatelskou praxi. Je to problém pro programátora.

Středa 11. července 2012 ve 20:00® Mrakoš

Tak to nefachá ani tak.

Středa 11. července 2012 v 19:41® Mrakoš

regulus> Ještě to zkusím přes to adobíčko. Já jen že všude jinde mi posílat jdou, třebas na MRK nebo mejlem. Fotky zmenšovat umím, věř mi. Mám v tom celkem praxi.

Středa 11. července 2012 v 19:09® regulus
regulus

Mrakoš> 100 lidí sem napsalo, že jim nejdou vkládat fotky a mě se to jako na sviňu za nějakejch 6–7 let nestalo ani jednou. Nevím kde je chyba, pokud nějaká je. Máš dvě možnosti vkládání fotek, buď přes Adobe Flash Player 10+, ale to ho musíš mít nainstalovaný nebo tzv. klasický způsob, což je, že se ti po kliknutí objeví 8 řádků, vždy pro cestu k fotografii v počítači a popis fotky. Pokud ti to nejde přes první možnost zkus druhou, pokud bude druhá fungovat máš problém s Adobe Flash Playerem na tvém počítači, pokud nebude fungovat ani jedna, jsou fotky větší než je místní automat ochoten skousnout. Ještě existuje jedna málo pravděpodobná alternativa, a to je problém s připojením u tebe, což by v dnešní době byla rarita, no a pochopitelně i možnost, že pokud to bylo jen jednou, tak mohly být nějaký problémy se systémem, ale to je otázka několika minut. V naprosté většine, tedy 99,9999999999999% je problém mezi židlí a klávesnicí. :-1

Středa 11. července 2012 v 6:37® Mrakoš

Prosím vás, udělejte něco s tím aby šly na stránky vkládat fotky. Mě to věčně nefunguje a není to tím že bych je neuměl zmenšit. Taky se stává že se stránky dlouho načítají, a někdy se to nenačte vůbec. Díky

Pátek 6. července 2012 ve 21:53® HaDová
HaDová

hraji: máte osobku :-) , děkuji

Pátek 6. července 2012 ve 21:36® regulus
regulus

HaDová> ty taky ;-)

Pátek 6. července 2012 ve 21:28® HaDová
HaDová

regulus> máš osobku

Pátek 6. července 2012 ve 21:03® regulus
regulus

Davide, mrkni na mail, urgentně ! ! ! !

Středa 4. července 2012 ve 13:43® HaDová
HaDová

nnnap> není zač :-)

Tento příspěvek byl editován 4.7.2012 13:43:51 uživatelem HaDová.
Středa 4. července 2012 v 9:01® nnnap
nnnap

děkuji moc za vložený odkaz do fotosoutěže. Stabilizoval se mi krevní tlak, díky tomu vám vydržím déle čerstvý. :-)

Tento příspěvek byl editován 4.7.2012 09:01:33 uživatelem nnnap.
Úterý 3. července 2012 v 5:02® Scanix
Scanix

HaDová> Diky, provedeno ;-)

Pondělí 2. července 2012 ve 21:32® HaDová
HaDová

mirek66> máte odpověď ve všeobecný

Pondělí 2. července 2012 ve 20:38® HaDová
HaDová

Scanix> tak mám vzkaz od programátora, na jenom místě byla chybka, je to opravené, můžete vkládat fotky :-)