Aneb komu při rybaření neodešel klasický telefon do věčných lovišť 

Rybaření je překrásný pohodový sport či koníček, při kterém dochází k pročištění hlavy, relaxaci, uvolnění stresu a napětí z běžného hektického života.  No tedy dokud nezjistíte, že na vašem prutu máte opravdový kousek a nezačne ten pravý boj a adrenalin, pak jde všechno stranou. Velice snadno se stane, že vám vypadne váš telefon z kapsy a v závislosti na „štěstí“ a místě, kde se nacházíte. Například spadne do trávy = přežije bez úhony. V méně šťastném případě dojde k prasknutí displeje či totálnímu utopení telefonu, při spadnutí do vody. V této situaci se můžete alespoň utěšovat případným kapitálním úlovkem, ale co když kvůli upadnutému telefonu a nepozornosti vám nakonec i on uplave? Pak se rybaření mění z relaxace a pohody u vody v pěkné „nas….“. Kdo z rybářů tento pocit nezažil? 

 

 

Přitom stačí vlastnit odolný telefon místo klasického dotykového telefonu či tlačítkového. Zpravidla všechny odolné telefony v sortimentu internetového obchodu IPATO.cz splňují certifikaci odolnosti (stupeň krytí) IP68. Přeloženo do češtiny telefon si poradí s pádem z výšky 1,5m. Displej telefonu je chráněn proti poškrábání a prasknutí. Dále je telefon chráněný proti vniknutí prachových částic a je voděodolný. Voděodolnost je dána údajem od výrobce telefonu, ale u IP68 se obecně pohybuje okolo hloubky až 1,5m po maximální dobu 30minut. Tedy pokud by vám váš odolný telefon spadl při boji s rybou do vody na břehu nemusíte se nijak rozptylovat a můžete se plně věnovat rybaření. Po vylovení ryby odolný telefon jen vyndáte z vody, otřete o bundu a můžete ho bez jakékoliv újmy používat bez problémů dále. 

 

 

Odolné telefony mají operační systém Google Android a můžete na ně nainstalovat i vaši oblíbenou aplikaci SmartCHYTEJ od Chytej.cz. 

 

Odolné telefony od IPATO.cz

V sortimentu internetového obchodu IPATO.cz naleznete odolné telefony od známých i méně známých výrobců se skvělým poměrem cena/výkon/výbava a odolnost. Na své si přijdou i zastánci tlačítkových telefonů, kteří si mohou zakoupit oblíbený odolný tlačítkový telefon AGM M1. Internetový obchod IPATO.cz je v současné době jediný autorizovaný prodejce značky mobilních telefonů iGET Blackview.

 

Sleva 5% pro uživatele Chytej.cz! 

Internetový obchod IPATO.cz speciálně pro uživatele portálu Chytej.cz nabízí na odolné telefony značky Blackview slevu 5%. Při objednání stačí zadat v košíku kod: chytej5 a sleva ve výši 5% se Vám uplatní. 

 

 

Odolné telefony již dávno nejsou nevzhledné málo výkonné „kostky“. Přední odolné telefony se vyznačují vysokým výkonem srovnatelným s vlajkovými dotykovými telefony předních mobilních výrobců. Dále kvalitním fotoaparátem či dokonce duálním fotoaparátem, který si poradí s pořizováním fotek pod vodou. Budete si moci snadno vyfotit a natočit váš úlovek ve vodě se záběrem pod hladinou.

Kompletní nabídku odolných telefonů v IPATO.cz naleznete v kategorii ZDE: Odolné mobilní telefony.

 

Komerční sdělení