p1.jpg

 

Zážitky rybářských osobností, ale i dobré rady

V doprovodném programu se můžete těšit na příběhy zkušených rybářů z oblasti kaprařiny, muškaření, přívlače, lovu v česku i ve světě. Na koho se můžete těšit letos? Karel Nikl si připravil přednášku World Carp Classic. Cesta za snem. Společně s Jiřím Majerem pak odprezentují téma Strategie krmení = cesta k úspěchu. Tomáš Blažek vás seznámí s tím, jak se loví kapři na velkých jezerech v jarním období. David Havlíček zase prozradí, jak lovit candáty a další dravé ryby propadem. V letošním roce se můžete zastavit také za oblíbeným Jakubem Vágner, který vystoupí také v nedělním doprovodném programu.

 

 

Praktické ukázky, představení novinek a odborné poradenství

Neméně zajímavou součástí doprovodného programu bude i představení a praktické ukázky novinek jednotlivých vystavovatelů, ať už se jedná o představení nových typů krmiv nebo rybářského vybavení. Nejenom začínající kapraři jistě přivítají odborné rady od předních českých rybářských kapacit, jako jsou třeba Tomáš Blažek, Ivan Juřička, Lukáš Krása, Michal Kučera, Roman Kuršner, Karel Nikl, Radek Řehák, Jaroslav Těšínský a další. S mořským rybolovem zase poradí Pavel Petr, s rybařením v Norsku Vladimír Zelenka. Muškaři si zase mohou natrénovat techniku pod dohledem mistrem světa v muškaření Luboše Rozy.

 

TOP exponát výstavy Rybaření

I v letošním roce pokračujeme v návštěvnicky atraktivní soutěži TOP exponát výstavy Rybaření. Vítěz se z přihlášených exponátů vybírá v rámci anonymního internetového hlasování. A že je z čeho vybírat! Přehled přihlášených exponátů naleznete na webových stránkách výstavy od 15. března 2017. Výsledky soutěže budou vyhlášeny v rámci nedělního doprovodného programu výstavy Rybaření.

 

Plánek výstaviště. Pozor! Letos se výstava koná v jiných pavilonech, než obvykle!

 

Zjednodušte si vstup na výstavu Rybaření

Výstava Rybaření se bude konat v pavilonu A1, pro vstup na výstavu je nutné využít POUZE hlavní vstup, který se nachází u zastávky MHD „Výstaviště – Hlavní vstup“ nebo vstup pavilonem E, který je v bezprostřední blízkosti budovy Expoparkingu. Další možností je parkování v areálu výstaviště nedaleko od pavilonu A1, kdy je zapotřebí pro vjezd do areálu využít bránu číslo 4. V tomto případě je vstup možný také přímo od tohoto parkoviště v areálu. Ostatní vstupy nebo vjezdy není možné využít. Mapku vstupů naleznete na našich stránkách www.bvv.cz/rybareni

 

Vstupenka na Rybaření již za 100 Kč!

Chcete navštívit výstavu Rybaření výhodněji? Zakupte si vstupenku online za 100 Kč! Zvýhodněné vstupenky získáte na www.bvv.cz/rybareni – odkaz VSTUPENKY & REGISTRACE. Vyberte výstavu Rybaření, zaplaťte online, a navštivte výstavu za 100 Kč. Sleva platí pouze pro úspěšnou online platbu.

Více informací naleznete na www.bvv.cz/rybareni