Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "PrasatkoBile"

novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 7. srpna 2010 ve 21:18 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

To je výhoda nás nevědomých, ale mám li být upřímný.. jeho DVD se mi líbí. Nic mi nedávají, ale líbí. A tím to pro mě končí. Pokud si ku*** svoji pověst podvody je to jen a jeho mínus, ale víc mě zajímá co se třepe na prutu mě než jemu :-)

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 ve 13:08 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Zkráceně.. Kuba je profík, který to umí dobře prodat. Fandím mu, líbi se mi jeho pořady a že je to komerce? No a? Komu to vadí? Hudba se taky nedělá z 90% pro radost ostatních a točí se v ní těžké prachy. Tak proč neprodávat umění v podobě rybařiny? Ten komu vadí přece nemusí na jeho pořady koukat a číst jeho články stejně tak jako já si nepusítím CDčko skupiny která se mi nelíbí. úúúúplně jednoduché řešení, ale nadávat někomu do podvodníků atd.?! Nadáváte někomu koho neznáte jinak než z televize, časopisů a bulvárních nesmyslů typu SPY, Blesk, Super, AHA atd takže nesuďte cizí osobu. Vám osobně by to asi taky bylo nepříjemné. Petrův Zdar všem.

reagovat
Čtvrtek 22. července 2010 ve 14:27 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: Jak nastražit "mlaskačku"

Pánové děkuji. To jpřesně ono :-) Jdu objednat. Díky!

reagovat
Středa 21. července 2010 ve 23:12 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: Jak nastražit "mlaskačku"

Takže permanentní odpadávání rohlíku se asi nevyhnu :-(( Ale díky za rady

reagovat
Pondělí 19. července 2010 v 18:07 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

CeP> Máš i nemáš pravdu. Každý majitel nebo nájemce nemovitosti je spraven o ochranných pásměch jako je kupříkladu ochranné pásmo Českých drah v blízkosti železnice a totéž platí pro povodí toků. Příbřežní oblast spravuje povodí oné řeky a tuším že 2metry od okraje vody je toto pásmo nedotknutelné takže nikomu po pozemku nelezeme jelikož není jeho vlastníkem ani nájemcem. To, že si oplotí pozeme na který nemá nárok je bohužel jeho problém a náklad na onen kus plotu zasahujícího do příbřežního pásma které máme ze zákona právo užívat pokud není označeno viditelnou cedulí a kde v tomto pásmu hrozí újma na zdraví nebo majetku (viz stvaby několika malých vodních elektráren, některých nebezpečných jezů apod.) Nikde u vody nepořádek nedělám takže mě nemá důvod nikdo a nikde vyhazovat. V žádném případě nebudu v 5 ráno kdy jdu na ryby zvonit po barácích v okolí jestli neví čí je ten a ten oplocený pozemek.

reagovat
Sobota 17. července 2010 v 16:36 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

jersey> Trénuji si na nich lov Sumců :-)

reagovat
Pátek 16. července 2010 v 19:23 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Momentálně jezdím na Vltavu do Dolan nad jez, kde mám docela úspěch ale kousek pod ním je v obci Dolany také oplocených dobrých 500m Vtavy a není tam jiného přístupu než vodou, ale ani to mě nezajímá. Jednou je v řádu ukotvena možnost přístupu na příbřežní pozemky a plně toho využívám. Nikomu nic nepoškozuji ani nekradu a klidně zavolám na místo policii ať si to s panem majitelem vyřeší. Něco podobného se mi již stalo. Pán mi vyhrožoval a pustil na zahradu Dobrmana. Pozemek jsem opustil a zavolal policii. Po pár dohadech se pán omluvil a byl klid. Bohužel mi připadá, že vůbec tak nějak českému sportovnímu rybolovu nesvítá na dobré časy.. všechno se zhoršuje :-(( Za chvíli budeme jezdit jen na soukromé revíry nebo chytat doma Neonky v akváriu.

reagovat
Úterý 13. července 2010 v 7:39 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Nezlobím se za ničí názor :-) a k tomu 90cm Kapřímu dědku gratuluji

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 18:52 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Alov> Samo sebou jsem čekal na to, že někdo s něčím podobným přijde, ale pokud se zamyslíš nad tím co píšeš dojde ti, že se tu bavíme o velkých svazových revírech a tocích. Až budu chtít chytit 2m sumce nepůjdu ho chytat na 2 hektarový rybníček! !!!K70 také není uplatněna na všech revírech!!!

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 17:33 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: Sraz Chytej. cz Anketa

Robur> Moc jsem nestudoval, ale zeptám se trapně.. ty můžeš přivézt na sraz vína?

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:52 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

kerob> S tím bohužel musím souhlasit. Myslím si že velké Parmy, Štiky, Candáti i Líni by zasloužili totéž (mimo ji né ryby samozřejmě)

reagovat
Pondělí 12. července 2010 v 15:27 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

kerob> V jádru nejsem proti.Souhlasil bych s ochranou všech ryb od určité velikosti ovšem včetně Kapra.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 14:15 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

kerob> Třeba Slunka, Hrouzek nebo Střevlička?

reagovat
Neděle 11. července 2010 ve 13:01 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: Sraz Chytej. cz Anketa

Pche! Jste banda alkoholiků!!! Hmmm, ale taková lahvinka Rulandského šedého… mňam to je víno vín :-)

reagovat
Sobota 10. července 2010 ve 22:09 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: Sraz Chytej. cz Anketa

Hurááá mám to kousek od tchýně takže až pojedu ze srazu ještě jí stihnu dovézt nějaký milý dárek třeba chcíplou plotici nacpanou antraxem :-)

reagovat
Sobota 10. července 2010 ve 22:01 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

tomashr> Ad1: Nejsem ortodoxním zastáncem ničeho ani Chyť a Pusť. To že ryby pouštím je moje osobní volba a považuji to za správné. Zhruba 3 ryby si ale také ročně vezmu! Já se ovšem bavím o horní míře kapra a o tom, že takové ryby jsou v kuchyni nepoužitelné takže by se měly dodržovat předpisy a takové ryby pouštět. Dále se zde hovoří o původních druzích a o tom, kdo uznává jaký druh ryby – „nad ryby/nadryby“ takže se prosím neuraž, ale tvoje odpověď mi připadá malinko mimo mísu.

reagovat
Sobota 10. července 2010 ve 21:16 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Jak.novi> Budu rád až si ten čas najdeš. V jiných fórech máš n nesmysly dost takže budu rád, když se o své znalosti podělíš.

reagovat
Sobota 10. července 2010 v 7:04 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Já nemám nic proti názoru ostatních. Každý máme nějaké stanovisko a jak jsem uvedl: NEJSEM chronický kaprař, ale K70 je, je zanesená v řádu a pokud si budeme vybírat co se nám líbí a nelíbí dodržovat bude to vypadat jako v naší vládě (bordel a chaos). Každý se tu ohání PŮVODNÍMI druhy což mi připadá dost směšné. Můžeš mi je prosím vyjmenovat?

reagovat
Sobota 10. července 2010 v 6:44 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: vltava 4-POMOC!!!!

V profilu mám mail i telefon tak pokud budeš mít zájem vyrazit společně, ozvi se a určitě se domluvíme. Jinak z červů doporučím červené Pinkies. V teplém počasí se mi osvědčilo že se o ně zajímají sice menší ryby, ale člověk tahá jednu za druhou :-)

reagovat
Pátek 9. července 2010 ve 21:35 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile
Diskuzní fórum: vltava 4-POMOC!!!!

Tak sedni v Suchdole na autobus, přijeď do Holubic, hodím tě do auta a vezmu na jedno místo nad Dolanský jez (Vltava 3). Nechytíš sice žádné obry, ale rybaří se tu báááječně ;-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1