Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "Poldík"

novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Pondělí 1. prosince 2014 ve 23:10 ® Poldík
Poldík

Mohu k tomu dodat pouze toto:bydlím u pstruhové vody a o přilehlé pozemky ve vlastnictví povodí se kvůli vzhledu starám.Několikrát jsem oznámil příslušnému vlastníkovi,že něco není v pořádku např.průtok vody,úhyn atd.A nic.Tak jsem se smířil s tím,že to tak prostě je.Asi jako to přísloví peníze budou,ale my nebudeme.=-|

reagovat
Pondělí 1. prosince 2014 ve 22:53 ® Poldík
Poldík

Jó v poho,já jen že je to smutný příběh a bohužel není jediný.:-(

reagovat
Pondělí 1. prosince 2014 ve 22:45 ® Poldík
Poldík

já to myslel vážně.Za čas budeš muset chodit na soukromáky,protože ve svazové vodě bude akorát tak prd a ty kachny.:-1

reagovat
Pondělí 1. prosince 2014 ve 22:28 ® Poldík
Poldík

Kazan> to je mi velmi líto,ale nezlob se odbíháme od tématu.

reagovat
Pondělí 1. prosince 2014 ve 22:25 ® Poldík
Poldík

Náhodou nejsi blbec,ale frajer a to jak to dopadlo s tím rybníčkem je souhra náhod i osudu a s tím nic neuděláme.Možná bych to přirovnal k potoku s krásnými pstruhy do kterého pak zemnědělci vypustí močku a ty krásné ryby které pouštíme otráví.8-(

reagovat
Neděle 30. listopadu 2014 ve 20:09 ® Poldík
Poldík

Když vidím jak jsou na tom naše svazové vody,tak jsem pro chyť a pusť.Chci chodit na ryby a ne krmit kachny.9-)

reagovat
Neděle 30. listopadu 2014 v 19:26 ® Poldík
Poldík

Je už to dávno,ale odnesl jsem od vody štiku 87 cm.Udělal jsem velkou radost rodině,která na tu štiku koukala jak na vorvaně.Udělal jsem pár fotek a bylo.Po nějaké době jsem si ty fotky prohlížel a uvědomil si,jaký jsem hlupák.:-(( :-((

reagovat
Pátek 5. dubna 2013 v 15:27 ® Poldík
Poldík
Diskuzní fórum: vojna

No vojna my dala kamarády i vzpomínky na to dobré a špatné.Když si vzpomenu na to dobré,tak to budou vycházky u řeky Otavy Sušice,kde jsem koukal na muškaře a tiše záviděl.:->

reagovat
foto/forum/2013/th-img97348.jpgfoto/forum/2013/th-img97349.jpg
Pátek 5. dubna 2013 v 15:14 ® Poldík
Poldík
Diskuzní fórum: imitace červa

No zvědavost my nedá,tak si ten pytlík koupím a uvidíme v nejhorším případě je hodím slepicím ta je blbá a sežere všechno.

reagovat
Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 22:41 ® Poldík
Poldík
Diskuzní fórum: imitace červa

Stejně se ten živý po pár minutách v ledový vodě už nehýbe tak je to asi jedno,toho umělého máš pořád v báglu a neřešíš.Né vážně,mě by fakt zajímalo zda na tu umělotinu ryby jdou

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:56 ® Poldík
Poldík
Diskuzní fórum: Feedrová guma

chci se zeptat na Váš názor ohledně velikosti háčků.Tuto sezónu jsem volil spíše menší na které bylo mnoho záběrů od menších ryb,ale pokud přišla větší a zároveň bojovnější,tak se vyřízla.Pokud se to opakovalo zvolil jsem větší háček,ale přišel jsem o záběry.Snažil jsem se nalézt kompromis,ale většinou to končilo stejně.Poraďte v čem je chyba.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:29 ® Poldík
Poldík
Diskuzní fórum: Feedrová guma

Feedrová guma my nepřinesla nic,pouze několik uzlů na víc.Několikrát popsané montáže postačí.Pokud jsem trhal,tak svou zbrklostí nebo blbostí.

reagovat
Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 18:45 ® Poldík
Poldík

Tak já si nemohu vynachválit Labradora.Do vody ideální pes,vyrovnaný,klid­ný a spolehlivý parťák.

reagovat
foto/forum/2012/th-img21331.jpg
Úterý 3. května 2011 ve 22:29 ® Poldík
Poldík

osprey> Mě by stačilo,aby klukovi papíry udělali.Zdali já budu moci lovit nebo ne je pro mě na druhém místě.Kluk bude chytat a já si budu číst- prostě na pohodu.

reagovat
Úterý 3. května 2011 ve 22:25 ® Poldík
Poldík

Robur> Já si tohle plně uvědomuji a souhlasím.Spoléhal jsem na to,že se to vždy vyřeší nějakou domluvou.Po čase si taky přiznám,že takhle to prostě dál dělat nepůjde.Ale co mám dělat.

reagovat
Úterý 3. května 2011 ve 22:17 ® Poldík
Poldík

regulus> O papíry pro kluka se snažím už léta,doufám,že kamarádi,kteří my v tom pomáhají taky zde něco napíší,aby to vypadalo věrohodněji.To,že jsem teď přišel o RL je jen souhra náhod a pravděpodobně nevyhnutelná věc,jelikož tak činím dlouho.Nechci nikomu nic dokazovat,nikoho obviňovat.Nejvíc jsem zklamal syna,kterému teď nedokážu vysvětlit,že na ryby nemůžeme,že nemůžeme sednout k řece,která teče u našeho domku.Mě mrzí,že jsem se s tím pánem od RS lidsky nedomluvil.

reagovat
Pondělí 2. května 2011 ve 23:34 ® Poldík
Poldík

Sander>pravdou je,že nikdo z nás,kteří jsme u toho byli jsme si to prostě neuvědomili,tím myslím i RS.On ani nepožadoval,abych ten prut vytáhl z vody.To vše k vůli dohadům.Ani on to neměl lehké.Pokud mě máš za lháře prosím,ale v tu chvíli myslíš úplně na něco jiného.

reagovat
Pondělí 2. května 2011 ve 20:44 ® Poldík
Poldík

osprey> Opravdu byl bez háčku,protože kluk miluje navíjení a jak špatně vidí byl by malér.My takhle chytáme plno let,nejvíc s toho byla špatná rodina,která tam s námi byla.Kluka nebaví sedět u stojanu.Proti RS jsem neřekl ani popel.Co nás nejvíc ranilo bylo,že je tam na udání a musí tak konat,i když to chápe.

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 22:34 ® Poldík
Poldík

Já jsem jelito?To že kluka nechám sedět u metrového proutku se splávkem,ale bez háčku nebo návnady.Ten kluk chce mít svůj prut a ne tátův,chce jakoby nahazovat atd.V porovnáním s tím my jsou celé papíry u zadku.

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 20:43 ® Poldík
Poldík

džigit> Kluci,je to moje blbost a RS konala.Já jsem se prostě spoléhal na lidský pohled člověka.Bohužel jsem se zmýlil a následky si ponesu sám.S klukem budu jezdit sic nerad na soukromáky, ale bude klid.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...