Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:18® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> o distribuci moc nevím. Ani kolik byl náklad. Ale je jasné, že pokud by byl např. 3000 ks, zákonitě bude 99 lidí ze 100 nespokojena.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:11® HaD
Co se týká obsahu, tak z hlediska rybaření jako takového mne to také nijak odborně nenadchlo. ALE!!! Je otázkou, co by nás, kteří se okolo rybařiny intenzivně pohybují, nadchnout či překvapit u všeobecné knihy mohlo. Já oceňuju především tu ucelenost a existenci kapitol o vodních rostlinách, historii rybářství apod. To jsou např. kapitoly, které mi vždy jinde chyběly. Ale kdysi bych je naopak považoval za zbytečné.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 12:12:27 uživatelem HaD. - Úterý 4. prosince 2012 ve 13:08® HaD
Hraji: Mno, není mým úkolem, abych práci ČRS obhajoval, ale vzhledem k tomu, že jsem pro knihu zajišťoval nějaké fotografie (ať již vlastní, nebo jsem doporučil několik autorů, kteří je pak dodali – btw. někteří mi nakonec ani nepoděkovali) a dělal lektora několika kapitolám, vím, jak velká snaha byla udělat kvalitní dílo. Rozhodně to na mě nepůsobilo, že je to jen projekt, jak vytáhnout peníze z EU. U některých kapitol, které jsem lektoroval, jsme si posílali korektury snad desetkrát. Poměrně dost energie stál i výběr fotek. A že by to byl kšeft pro vyvolené? To nevím. Na lektorování jsem si „vydělal“ zhruba 40,– kč za hodinu a za fotky byl honorář zcela běžný, obdobný jako např. v rybářských časopisech.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 12:12:54 uživatelem HaD. - Úterý 4. prosince 2012 ve 12:23® HaD
Scanix> zjistím.
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:38® HaD
Tady je ta „Horká“ věc, o které jsem mluvil včera. Je to celkem síla
http://www.chytej.cz/…vubec-mozne/
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:30® HaD
Kazan: příště dej echo, tedy jestli máš chuť, šel bych s Tebou.
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:11® HaD
dobré ránko,
bobo, prichy: hoši, nechcete zřídit vnitropodnikovou diskuzi?
)
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:34® HaD
Alivio> no je to dost VOSTRÝ a velmi aktuální. Dnes To už ale nedám…
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
to all: zítra sledujte CHYTEJ. Budete zírat, co se u nás může stát. Je to fakt „horké“.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:30® HaD
toro> grrr., už jsme to vzdali. Jdu Pavle namasírovat záda, takže zřejmě BROU
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:28® HaD
SURF> hele víš jak mě kdysi TR šoknul? Tehdy jsem ještě vůbec nic nikam nepsal a byl jsem rád, že trefím k vodě
A chtěl jsem radu od prodavače, jak na Moravě se sumci. A on mě poslal za TR. Já byl úplně roztřesenej a nervózní. Vlezl jsem do redakce a říkám roztřeseným hlasem: „dobrý den, mě za Vámi poslal pan Štarman a chtěl jsem poprosit…“ No domluvit mě nenechal. Že jsme prý rybáři a ti že si tykají. Z rady se hned vyklubala nabídka společné rybačky a že můžeme být u něj na chatě. No a pak, o pár týdnů později nám skutečně dal klíče od chaty, ať si klidně půjčujeme i nástrahy s tím, že co utrháme, zaplatíme
. O pár dní jsme dali jako budíček litrovou flašku vizoura a bylo
Takhle nějak jsem s TR kdysi začal tykání
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:23® HaD
Beer.Beda> chytáš je normálně na živou? To ta špička musí pěkně tancovat
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 20:43® HaD
Beer.Beda> jak vypadá?
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:38® HaD
hecht + char: pěkně, pěkně
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:31® HaD
Segoves> údajně např. velká část filmu o dírkách je odtud.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:11® HaD
skwor> na kafe si moc nezvykej, nebo dopadneš jako já: kafec, cígo, kafe cígo, kafe cígo a pak večer čaj a jídlo. Noc moc zdravého
- Pondělí 3. prosince 2012 v 16:15® HaD
tak rano snezilo a ted sluníčko. to jsou proměny:)
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. Tento příspěvek byl editován 3.12.2012 15:19:21 uživatelem HaD. - Pondělí 3. prosince 2012 v 15:18® HaD
peta128> to nebudu komentovat. Ale je mi jasný, že o moři to nebylo
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:32® HaD
peta128> chlíváku. Vždyť je stará/mladá jak Tvoje dcera
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 14:05® HaD
sandra> pěknej fousek