Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 28. února 2012 ve 21:03® HaD
HaD

sus1> odejdi prosím a neser mě už. Díky.

Úterý 28. února 2012 ve 20:49® HaD
HaD

hraji> myslím, že není potřeba to dále rozmazávat. Na Suse a jeho „rejpavou“ jsem silně alergický. Je v tom i kus soukromí, ale v tom bych se už nerad hnípal. On velmi dobře ví a taky mooooc dobře ví, že by měl navěky „držet hubu a krok“.

Úterý 28. února 2012 ve 20:03® HaD
HaD

hraji> jsou lidé, kteří prudí vždy a za jakýchkoliv okolností. S tím se nesmířím.

Úterý 28. února 2012 v 19:41® HaD
HaD

sus1> brzy Tě toho ušetřím. Vydrž chvilku…

Úterý 28. února 2012 v 19:26® HaD
HaD

sus1> mluvil jsem o jiném příspěvku;-) Už to fakt nehul, evidentně Ti to nedělá dobře a zatemňuje mozek.

Já v této konverzaci končím. Nevidím v ní totiž žádný přínos. Bye!

Úterý 28. února 2012 v 19:09® HaD
HaD

sus1> si se zbláznil? Opravovat to? Myslíš, že na to mám chuť a čas? Ale dobře, poslední příspěvek opravím. Má jen 6 chyb:-)

David Havlíček> Tak mě to oprav jako v diktátu! Pracuji ve školství. To ano, ale v jiném oboru, než si asi myslíš.

Tento příspěvek byl editován 28.2.2012 19:10:26 uživatelem HaD.
Úterý 28. února 2012 v 18:48® HaD
HaD

sus1> Problémy provázejí každý velký server. I takový FB občas vypoví službu. Takže Tě zklamu a přání nevyhovím.

Btw.: o tom co by měl mít lovec v hlavě jistě polemizovat nelze. Stejně jako o tom, jaký by měl mít třeba člověk ze školství písemný projev (v Tvém příspěvku je jich několik desítek a to ve školství pracuješ). Že je realita jiná, lecos se musí tolerovat a lidé používají nejrůznější berličky, snad není pochyb. A my zadarmo jednu z berliček nabízíme…

Úterý 28. února 2012 v 9:20® HaD
HaD

mildas> děkuju, včera jsem Tvůj příspěvek přehlédl!

Pondělí 27. února 2012 ve 23:45® HaD
HaD

regulus> to chápu

Pondělí 27. února 2012 ve 21:58® HaD
HaD

sus1> že čtení v novinách je u vody ok a v mobilu ne.

Pondělí 27. února 2012 ve 21:33® HaD
HaD

sus1> bylo to v uvozovkách, pokud jsi si nevšiml ;-) Nicméně ten rozpor jsi nevysvětlil. Nevadí, jsem zvyklý.

Pondělí 27. února 2012 ve 21:23® HaD
HaD

sus1> Napřed navrhuješ čtení novin a pak najednou mluvíš o stanu a o muškařích. Nerozumím.

Zajímavé je, že zrovna muškaři jsou nadšeni ;-)

Btw: velmi mne baví „kritika“ lidí, kteří neví „vo co go“. Asi jako kdybych já radil holkám jaký mají používat tampóny. Někdo to má ale v krvi, že :-)

Btw2: příklad z praxe – včera jsem s kamarády diskutoval na rybách o rybách a padlo, kolika let se dožívá hrouzek. Otevřel jsem atlas z naší aplikace a během minutky jsme věděli vše. Nijak to naši pohodu a zmiňovaný relax na rybách nenarušilo. Zajímavé, že:-) Tobě by ji to narušilo? Hmmm???

Pondělí 27. února 2012 ve 21:06® HaD
HaD

sus1> jaký je v principu rozdíl mezi čtení v novinách a v mobilu? O obsahu se nebavím, protože porovnávat čtení u vody v novinách plnejch politiky, násilí apod. a třeba čtení v mobilu v atlasu ryb by bylo opravdu úsměvné ;-)

Pondělí 27. února 2012 v 17:00® HaD
HaD

RW> geniálna kombináca! :-)

Pondělí 27. února 2012 v 16:36® HaD
HaD

olda> třeba volání? :-D

Pondělí 27. února 2012 v 16:31® HaD
HaD

RW> navíc jsi to ani nemohl tušit :-)

Pondělí 27. února 2012 v 16:15® HaD
HaD

RW> V pohodě :-) Vlastně jsem rád. Je to pro nás příjemné, že se vytvořilo něco, co má smysl vyzrazovat kamarádům :-)

Pondělí 27. února 2012 ve 13:18® HaD
HaD

osprey> :-D DDD Ty nemusíš, Ty máš všechny ty informace v Tvé SmartHLAVĚ.COM :-D

Pondělí 27. února 2012 ve 13:08® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> to bys měl :-)

Pondělí 27. února 2012 ve 13:07® HaD
HaD

Každopádně velké, resp. obrovské díky patří Ondřejovi Brichtovi – http://www.chytej.cz/…e/vseobecna/#text. On má totiž celý tento skvost na svědomí!!!