Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 25. října 2010 v 15:46® HaD
HaD

díkkkk :-)

Pondělí 25. října 2010 ve 12:10® HaD
HaD

Historický úspěch týmu CHYTEJ.CZ!!!

V průběhu posledního kola EXTRALIGY V PŘÍVLAČI, které se konalo na Jizeře v Mladé Boleslavi ve dnech 23.-24. 10. 2010, se podařilo týmu CHYTEJ.cz ve složení T. Krejča a D. Havlíček zapojit do bojů o stupně vítězů.

Před závěrečným kolem v týmu panovalo napětí. Počáteční cíl sezóny, udržet se celkově do pátého místa byl již téměř zajištěn a navíc byl tým CHYTEJ.cz ještě teoreticky ve hře o titul. „Na tým Michala a Tomáše Tichého nám scházelo 22 bodů, takový počet sice teoreticky během jednoho kola lze dohnat, ale pouze za předpokladu, že soupeř bude výrazně chybovat a my naopak musíme docílit co nejlepšího výsledku“, sdělil před závodem Tomáš Krejča, který v minulosti chytal s Jožkou Foltýnem a dle jeho slov zatím vždy za celou sezónu stál na bedně. „Z toho jsem byl celou sezónu nervózní a nechtěl jsem mu tuto bilanci pokazit“, řekl kapitán týmu CHYTEJ.cz David Havlíček, který Tomáše pro tuto sezónu drawtoval.

V průběhu posledního kola EXTRALIGY V PŘÍVLAČI, které se konalo na Jizeře v Mladé Boleslavi ve dnech 23.-24. 10. 2010, se podařilo týmu CHYTEJ.cz ve složení T. Krejča a D. Havlíček zapojit do bojů o stupně vítězů.

Před závěrečným kolem v týmu panovalo napětí. Počáteční cíl sezóny, udržet se celkově do pátého místa byl již téměř zajištěn a navíc byl tým CHYTEJ.cz ještě teoreticky ve hře o titul. „Na tým Michala a Tomáše Tichého nám scházelo 22 bodů, takový počet sice teoreticky během jednoho kola lze dohnat, ale pouze za předpokladu, že soupeř bude výrazně chybovat a my naopak musíme docílit co nejlepšího výsledku“, sdělil před závodem Tomáš Krejča, který v minulosti chytal s Jožkou Foltýnem a dle jeho slov zatím vždy za celou sezónu stál na bedně. „Z toho jsem byl celou sezónu nervózní a nechtěl jsem mu tuto bilanci pokazit“, řekl kapitán týmu CHYTEJ.cz David Havlíček, který Tomáše pro tuto sezónu drawtoval.

Sobotní závod se pro CHYTEJ.cz vyvíjel více než dobře. Tomáš Krejča v dopoledním závodě vychytal s pěti rybami skvělé první místo a David, který na dropshot přemluvil 3 ryby místo, druhé. „Byla to smůla, ještě asi deset minut do konce jsem vedl, ale Michal Čepelák přidal tlouště a porazil mě o asi čtyři centimetry“. Během odpoledního závodu se ulovily i nádherné ryby – tloušť 51 cm a okoun 41 cm.

Konstalace výsledků za sobotní den připravila pro neděli zajímavý souboj. Tým CHYTEj.cz totiž přestihl původně druhé Jestřabice a dotáhl tým Cidlina a ztrátu na první Ticháčky snížil na polovinu, tedy 11 bodů. Připravil si tak výbornou pozici pro útok na 1. místo za víkend a zvýšil šanci na celkové umístění mezi třemi nejlepšími. V neděli ráno se opět lovilo velmi málo ryb. Tedy až na Tomáše Čepeláka, který podal strhující výkon a ulovil 11 okounů. Suverénně závod vyhrál, druhý byl se třemi rybami Radek Pleskot a Tomáš Krejča obsadil skvělé třetí místo také se třemi rybami, které byly bohužel „o chlup“ menší.

„Před finálním soubojem jsem byl dost nervózní. Měli jsme v podstatě téměř jisté umístění na bedně jak za víkend, tak za celou sezónu. A v obou kategoriích jsme se mohli porvat o zlato. V celkovém hodnocení jsme ale museli spoléhat na chybu soupeře. Můj výkon k tomu ale nestačil a soupeř nechyboval. Ke konečnému výsledku přispěla trochu i smůla. Ulovil jsem 11 ryb a to stačilo pouze na sedmé místo. Pět závodníků, kteří mě přechytali, ulovilo také 9–11 ryb, ale měl jsem tu smůlu, že ty moje byly nejmenší. Šestý mě udělal asi o 40 mm, pátý tuším o 44 mm, druhý pak asi o 130 mm. Stačila tedy jedna ryba a víkend jsme vyhráli. Je to ale pořád rybařina s určitým podílem štěstí a já jsem z výsledku nadšen“, uvedl David Havlíček.

Víkendové klání nakonec vyhrál s exceletními výkony 8., 1., 1., 1. tým Cidlina (T. a M. Čepelák), druhý byl tým CHYTEJ.cz (D. Havlíček, T. Krejča) a třetí Pardubice (P. Macel a R. Pleskot).

V celkovém hodnocení nakonec první místo udržel tým Slatiňany (M. a T. Tichý), druzí byl tým Cidlina (M. a T. Čepelák) a třetí CHYTEJ.cz (D. Havlíček a T. Krejča).

„Je to krásný výsledek a se štěstím jsme ho udrželi“, prohlásil Tomáš Tichý, který v závěru podal heroický výkon. „Pro nás je to nejsmutnější druhé místo v historii. Ještě čtvrt hodiny před koncem jsme měli s mými 17ti rybami titul v kapse, ale pak Tomáš Tichý ulovil rychle tři ryby a bylo po nadějích“, uvedl T. Čepelák a David Havlíček dodal: „Pro nás je to historický úspěch. Odvézt si ze závodu v nejvyšší soutěži v republice, kde soutěží ikony jako jsou kluci Ticháčci, Čepeláci, David Maixner, Jožka Foltýn, nebo třeba Špádič a Šimoťák dva poháry – jeden z kola a druhý celkově je úžasný pocit. Nemám prostě slov…“.

Sezóna je za námi a na další se můžeme těšit. Z Extraligy v roce 2010 sestupují dva týmy. Choceň (J. Škeřík a J. Škeřík ml.) a velmi nešťastně a smutně tým Pardubice (P. Macel a R. Pleskot), které v druhém kole nechal na holičkách parťák a vůbec se jej nezúčastnili. Podle výsledků prvního a posledního kola by přitom mohli být ve hře o stupně nejvyšší.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2010 13:38:21 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img38560.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2010/th-img38561.jpg
Pátek 22. října 2010 ve 12:24® HaD
HaD

DVD se blíží do finále a během týdne snad půjde do lisu. Myslím, že je na co se těšit :-)

Samozřejmě již dnes přijímáme objednávky na www.rybarskefilmy.cz :-)

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img38487.jpg
Pátek 8. října 2010 v 1:03® HaD
HaD

mekvak> 234768 :-D

Středa 6. října 2010 v 11:15® HaD
HaD

inspo> tradičně v půlce listopadu

Čtvrtek 23. září 2010 v 16:51® HaD
HaD

VÝSLEDKY SOUTĚŽE O NAVIJÁK DAIWA NALEZNETE ZDE. LOSOVAL VČERA RUDA HRUŠÍNSKÝ! http://www.chytej.cz/…luvias-1003/

SOUČASNĚ ZAČÍNÁ SOUTĚŽ DALŠÍ, O STEJNÝ NAVIJÁK. PODROBNOSTI ZDE:http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37847.jpg
Čtvrtek 23. září 2010 v 16:49® HaD
HaD

osprey> jak říkám :-)

Čtvrtek 23. září 2010 ve 12:40® HaD
HaD

hraji> no… musíš mezi nimi šikovně kličkovat:-) Lepší jsou v tuto chvíli každopádně těžší nástrahy, které umožní škubnutím prutu list z vlasce setřepnout a určitě se budeš méně trápit s nástrahami, které mají menší počet hrotů – nejlépe gumy – pravděpodobnost, že budeš zdolávat listí je např. u woblerů s třemi trojháky mnohem vyšší než u twistera.

Čtvrtek 23. září 2010 v 10:55® HaD
HaD

TOŽ VÍTAJ PODZIME! A BUĎ DLOUHÝ! :-)

Čtvrtek 23. září 2010 v 9:53® HaD
HaD

osprey> já si to nemyslím, takže si to všichni nemyslí :-)

Středa 22. září 2010 v 15:39® HaD
HaD

ladamaj> já to nefotil :-)

Středa 22. září 2010 v 15:37® HaD
HaD

spike> jojo…vždycky je milejší být příjemně překvapen, než být zklamán :-)

Středa 22. září 2010 ve 14:42® HaD
HaD

spike> díky! Vůbec jsem tomu nechtěl věřit. Udělal jsem pár strategických chyb, ukousla mi to jednou štika, dva okouni mi spadli… Sám bych svůj výkon na 1. určitě neohodnotil.

Středa 22. září 2010 ve 13:56® HaD
HaD

kazan: mě to tam jedna štika ukousla. Jinak okounci, bolínci, duháci a ten canďour – viz. Z lovu

Sobota 18. září 2010 ve 23:25® HaD
HaD

CeP> to se opravdu neboj. Kdyby to tak mělo být, rozhodně nejedu :-)

PS: kdo nezažil, nepochopí :-)

Pátek 20. srpna 2010 v 0:20® HaD
HaD

MatesKGB: je opravdu nutné takovou štičku měřit? Nestačí vědět, že měla okolo půl metru?

Pondělí 16. srpna 2010 v 11:00® HaD
HaD

sus1> není ani prvním ani posledním, který se prodloužil. Vyvolal zájem a diskuzi, dostalo se mu té výsady být vidět déle.

Neděle 15. srpna 2010 v 11:22® HaD
HaD

sus1> a je zpět. Je to mé přání, zítra bude zpět „třešňový“.

Čtvrtek 12. srpna 2010 v 15:46® HaD
HaD

Sander> no právě! :-D

Středa 11. srpna 2010 ve 12:17® HaD
HaD

zazox> pokud to neřeší přímo rybářský řád (popis revíru) viz: http://www.chytej.cz/…iry_svazove/, platí všeobecné zákony ČR.