Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 8. února 2011 v 19:45® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Jose.Pepe> i když to utáhneš na max, vždy se to může velmi ztuha odvíjet – je to jen brzda. Ale maximální utažení by mělo znamenat, že to půjde opravdu mimořádně ztuha.

Úterý 8. února 2011 v 19:42® HaD
HaD

Jose.Pepe> většinou okolo 200–400 g se zátěží mezi 100–250g. U podvodňáku mezi 30–50g.

Úterý 8. února 2011 v 19:40® HaD
HaD

wallys> už jsem viděl jak smekáči chroupaly střeva na rybě okolo 25 kg. Ale i u multíku, jen ta ryba měla okolo 70–80 kg :-)

Úterý 8. února 2011 v 17:28® HaD
HaD

wallys> tomu rozumím, ale stejně nevidím důvod, abych sumcařinu stavěl na smekáčích. Jako doplněk na určitou siuaci – OK. Jako primární naviják určitě ne. Můj názor.

PS: nemluvím o skládání navijáku, ale o možném poškození. Přeci jen ulomit kličku, nebo překlapěč je snazší, než něco ulomit na multíku.

Úterý 8. února 2011 v 17:25® HaD
HaD

Bubla> jasně že budu :-)

Úterý 8. února 2011 v 15:14® HaD
HaD

wallys> napsal jsi „ale krom té kapacity a delší životnosti a menšího tlaku na cívku u multíků než u smekačů je to vlastně jedno“. Když k tomu přidám to kroucení šňůry (i když z části řešitelné), horší transport (větší riziko poškození v báglu), horší manipulace při vábničce apod. tak nevidím jediný důvod, proč sumcařinu na smekáčích stavět. Snad jen v případě, že opravdu potřebuješ daleko nahazovat nebo potřebuješ být extrémně rychlý při navíjení.

Kdy se objevíte?

Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 14:14:58 uživatelem HaD.
Úterý 8. února 2011 ve 14:43® HaD
HaD

Ondras> Já jsem obecně odpůrce smekáčů. Nevyhovují mi, proto zkušenosti s konkrétními modely nemám. Chytal jsem zatím jen se starými Shimany a pak ještě s jedním, ale už si nepamatuju značku.

Úterý 8. února 2011 ve 14:41® HaD
HaD

Wallys, Bubla> No asi to budu muset vidět, když mi to vezmete sebou, budu rád. Díky :-)

Bubla: v našem objektu je dočasně sklad a vyřizujeme objednávky. Nic víc.

Pondělí 7. února 2011 v 17:13® HaD
HaD

Bubla> to musí být teda mimořádně citlivé :-) jaký pohyb to zaregistruje?

Pondělí 7. února 2011 v 15:48® HaD
HaD

díky za info k těm rolničkám, zeptal jsem se a odjel na hory :-D Jsem holt ňouma. Na jakým principu to funguje? Na ohyb prutu nebo na polohu (obdobně jako třeba telefony HTC nebo iPhone?)

Pondělí 31. ledna 2011 ve 13:30® HaD
HaD

Zdar, máte někdo zkušenosti s elektronickou rolničkou? Někde jsem to zahlédl a nevím, co si o tom mám myslet.

Čtvrtek 23. září 2010 v 16:52® HaD
HaD

VÝSLEDKY SOUTĚŽE O NAVIJÁK DAIWA NALEZNETE ZDE. LOSOVAL VČERA RUDA HRUŠÍNSKÝ! http://www.chytej.cz/…luvias-1003/

SOUČASNĚ ZAČÍNÁ SOUTĚŽ DALŠÍ, O STEJNÝ NAVIJÁK. PODROBNOSTI ZDE:http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img37849.jpg
Středa 1. září 2010 v 9:59® HaD
HaD

filip111> kouknu se

Úterý 31. srpna 2010 ve 21:59® HaD
HaD

filip111> kolik jí potřebuješ? Možná by to šlo zařídit, aby nezbyla

Čtvrtek 26. srpna 2010 v 10:39® HaD
HaD

cormoran> u vás je přemnoženej sumec?

Středa 25. srpna 2010 v 9:50® HaD
HaD

Horalcz> mě to nepřesvědčilo. Pokud byly ty váhy skutečně tak vysoké, je škoda, že jsi to nezdokumentoval a nevyfotil hlavně přesvědčivě ty ryby. Protože tahle těžký ryby Ti nikdo asi neuvěří.

Úterý 24. srpna 2010 v 11:02® HaD
HaD

Horalcz> ty váhy se mi nezdají. Ještě kdyby to bylo u jedný ryby, ale u všech tak příšerný váhy – nezdá se mi to. Máš fotky?

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 11:03:12 uživatelem HaD.
Neděle 22. srpna 2010 v 0:19® HaD
HaD

Horalcz> ty čísla v závorce by měly být váhy???

Pondělí 16. srpna 2010 v 11:03® HaD
HaD

matx> O ničem zajímavém jsem na Lužnici neslyšel. Ale jsem trochu nahluchlej :-)

Úterý 3. srpna 2010 ve 14:21® HaD
HaD

mako> podle mě budou i vody, kde to sinice negativně ovlivnit mohou. Menší a mělké nádrže – tam dojde k podstatnému úbytku kyslíku a to dobré není. Může to ale fungovat jak říkáš – ryby to zkoncentruje pod hladinu a sumci do nich snáze najíždějí. Těžko říct – nemám v tomto směru dost zkušeností.