Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 12. října 2010 v 10:48® HaD
HaD

Osobně bych si už drahý nekoupil (po dvou letech tečou jak…). Raději každý rok nové.

Čtvrtek 7. října 2010 ve 2:35® HaD
HaD

hecht> palec nahoru!

Středa 6. října 2010 v 18:12® HaD
HaD

Sander> :-)

Středa 6. října 2010 v 18:00® HaD
HaD

Sander> souhlas, ale věci se musí alespoň trochu měnit!!! K lepšímu ;-)

Středa 6. října 2010 v 16:45® HaD
HaD

kerob> já platím za věčného optimistu a partu zdejších pesimistů (osprey, který mezi ně patří s oblibou říká realistů) se snažím občas povzbudit svým nesouhlasem. Pravdu ale nemáme nikdo. Je opravdu někde mezi. Růžové to není, ale černé taky ne. A hlásám a budu hlásat: pláče nikam nic neposunou. Můžeme jít vzorem a ovlivňovat ty, kteří jsou na „nesprávné“ cestě. Okolo mne je natolik velké množství pozitivně ovlivněných rybářů, že trvám na tom, že to lze. Posledním příkladem budiž děti z rybářského kroužku, kam můj syn chodí. Byli tam tací, kteří v úlovku viděli jen maso. Párkrát jsem s nimi byl a své úlovky pustil a dotazy, proč to dělám, dětem vysvětlil. A jsem skálopevně přesvědčen, že to alespoň zčásti budou dělat taky. Kdybych jim to já, nebo někdo jiný neukázal, přišly by na to možná za mnoho let, možná nikdy. Chce to neztrácet víru a optimismus!

Středa 6. října 2010 v 16:39® HaD
HaD

Sander> Ona ta pravda bude někde mezi. Na té pomyslné úsečce, kde Tvůj názor představuje bod B a Kubajzův A, asi blíže k béčku. Nicméně si myslím, že se pomalu, ale jistě posunuje a bude posunovat směrem ke středu. Kam až se posune a jak dlouho to bude trvat nedokáži odhadnout. Důležité je aby byl trend pozitivní a nezastavil se.

To, že jsem použil geometri není náhodné. Syn to právě bere ve škole a měl jsem možnost oprášit si pojmy jako je úsečka, přímka, polopřímka apod :-D

Středa 6. října 2010 ve 13:48® HaD
HaD

RM> neudělám, protože vím, že by se stalo to, co říkáš. Raději budu využívat tu možnost k tomu, abychom sice ukazovali jak ryby chytat, ale i jak žijí, jak se rozmnožují a třeba i to, proč a jak je pouštět. Třeba to z části vyváží ty negativní dopady, které by tu bohužel byly stejně.

Středa 6. října 2010 v 11:12® HaD
HaD

pepa-č> :-)

Středa 6. října 2010 v 11:04® HaD
HaD

pepa-č> neboj, já chápu, co jsi chtěl říct. Když přestanu natáčet DVD, reportáže na chytej a celý server vypnu, pomůže to něčemu? Bude víc ryb?

Středa 6. října 2010 v 10:51® HaD
HaD

pepa-č> kravina je i fotbal a taky se hraje. Poptávku uspokojuje nabídka. A dokud poptávka bude…

martin: víš já jsem takovej slušňák, že bych se stejně ještě předem zeptal, takže kliiid :-)

cormoran> jsem mistr přemetu :-) z nadsázky do reality a pak klidně do pohádky :-)

Úterý 5. října 2010 ve 22:40® HaD
HaD

cormoran> Tak akademicky: když něco pro rybáře natáčím, chci aby se jim to líbilo a pokud možno viděli i ryby. Často do toho „investuju“ svoje poznatky, svoje zkušenosti a třeba i místa. V čem by bylo horší to, kdybych to místo našel a natočil na něm sumčí přívlač, vábničku, či cokoliv jiného? Bylo by to z mé strany znenadání něco zavrženíhodného a špatného? Jen proto, že tam už přede mnou někdo lovil a zveřejnil to? Jaký by v tom byl rozdíl?

Úterý 5. října 2010 v 18:24® HaD
HaD

cormoran> vzhledem k tomu, jaký už okolo toho humbuk byl, je Tvoje otázka více než akademická :-)

Úterý 5. října 2010 v 15:03® HaD
HaD

troutkiller> Je to takové VĚŘTE NEVĚŘTE, že :-) Pro mě osobně sis to prostě provařil sám. Někdy Tě budu muset naučit fotit, abys měl do budoucna klid na duši a rybářskou pohodu :-)

Úterý 5. října 2010 ve 14:33® HaD
HaD

troutkiller> každý věříme někomu. V tomto směru Míru znám opravdu dost let na to, abych mu věřil. A skutečně nevěřím, že by na „Tvůj“ flek někoho tahal. To on totiž z principu nedělá. Za to dám ruku do ohně. Podle mě sis to fotkama provařil sám. Ono se totiž na ně stačí podívat, pak na letecké mapy a během chvíle si kdokoliv lehce vytipuje 10 míst, kde by to mohlo být. Pak už jen obětovat půl dne, investovat pár stovek do benzínu a najdeš si to. Přiznám se, že když jsem jel na chatu, na 3 místech jsem se podívat byl. Nenašel jsem to a požádal Tě, abys mě tam vzal. Odmítl jsi a já jsem se na to vyprdnul. Zas tak po tom netoužím ;-) Ale příští rok si to najdu. A asi tam něco i natočím, ať se to proflákne pořádně a není důvod někoho obviňovat. Co Ty na to? :-)

Úterý 5. října 2010 v 10:41® HaD
HaD

jiris> tys to skopčil a předsunul přede mě :-D

Úterý 5. října 2010 v 10:36® HaD
HaD

jiris> tak to je slušný :-D , jakobychom se dohodli :-D

Mimochodem patřím k těm, kdo požádal o prozrazení – chtěl jsem si tam zaházel. Nedostal jsem šanci to zkusit.

Úterý 5. října 2010 v 10:33® HaD
HaD

troutkiller> ty si myslíš, že by to osprey vykecal? To jsi teda fakt blázen. Nedostal jsem to z něj ani já sám a to ani z pozice šéfa. Jestli Ti na ten flek někdo chodí, tak se nediv. Podle TVÝCH fotek to najde kde kdo.

Pondělí 4. října 2010 v 16:54® HaD
HaD

osprey: whauuu, tak to je parádní fiš!!! Kolik měl?

Čtvrtek 23. září 2010 v 16:52® HaD
HaD

VÝSLEDKY SOUTĚŽE O NAVIJÁK DAIWA NALEZNETE ZDE. LOSOVAL VČERA RUDA HRUŠÍNSKÝ! http://www.chytej.cz/…luvias-1003/

SOUČASNĚ ZAČÍNÁ SOUTĚŽ DALŠÍ, O STEJNÝ NAVIJÁK. PODROBNOSTI ZDE:http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/

foto/diskuze/privlac/2010/th-img37848.jpg
Čtvrtek 26. srpna 2010 v 10:46® HaD
HaD

dam> já illexe vážu normálně a jede :-)