Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 14:06® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BigMike> je to hodně nebo málo?
- Úterý 4. prosince 2012 ve 14:00® HaD
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:59® HaD
- Diskuze: Sumcařina
wallys> tak to příště zkus. Fotky těhle lovců mě zajímají.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:54® HaD
sunet>
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:50® HaD
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> no teď to ještě k tomu není
Vydržme na mráz, i když – kdyby tuhle zimu nemrzlo, nezlobil bych se. Tedy na horách by mohlo, ale u vody by mohlo být + 20°C
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:26® HaD
Luccini> Tak tak, když někomu něco vyčítat, tak na základě podkladů. Na základě odhadů a fabulací to není moc spravedlivé.
K EU – je jasné, že mnoho projektů, které EU podporuje, je „zbytečných“ a peníze by se daly využít lépe. Jestliže jsou ale určeny na projekt XY, nelze je prostě využít na projekt AB. Varianta je nechat je tam ležet a nevyužít. To by ale byla škoda. Takhle do ČR prostě přitečou a jsou tu. Ale tohle už je trochu politika a tu já nerad
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:18® HaD
Scanix> o distribuci moc nevím. Ani kolik byl náklad. Ale je jasné, že pokud by byl např. 3000 ks, zákonitě bude 99 lidí ze 100 nespokojena.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:11® HaD
Co se týká obsahu, tak z hlediska rybaření jako takového mne to také nijak odborně nenadchlo. ALE!!! Je otázkou, co by nás, kteří se okolo rybařiny intenzivně pohybují, nadchnout či překvapit u všeobecné knihy mohlo. Já oceňuju především tu ucelenost a existenci kapitol o vodních rostlinách, historii rybářství apod. To jsou např. kapitoly, které mi vždy jinde chyběly. Ale kdysi bych je naopak považoval za zbytečné.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 12:12:27 uživatelem HaD. - Úterý 4. prosince 2012 ve 13:08® HaD
Hraji: Mno, není mým úkolem, abych práci ČRS obhajoval, ale vzhledem k tomu, že jsem pro knihu zajišťoval nějaké fotografie (ať již vlastní, nebo jsem doporučil několik autorů, kteří je pak dodali – btw. někteří mi nakonec ani nepoděkovali) a dělal lektora několika kapitolám, vím, jak velká snaha byla udělat kvalitní dílo. Rozhodně to na mě nepůsobilo, že je to jen projekt, jak vytáhnout peníze z EU. U některých kapitol, které jsem lektoroval, jsme si posílali korektury snad desetkrát. Poměrně dost energie stál i výběr fotek. A že by to byl kšeft pro vyvolené? To nevím. Na lektorování jsem si „vydělal“ zhruba 40,– kč za hodinu a za fotky byl honorář zcela běžný, obdobný jako např. v rybářských časopisech.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 12:12:54 uživatelem HaD. - Úterý 4. prosince 2012 ve 12:23® HaD
Scanix> zjistím.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:02® HaD
thundarr> mno, kdybys měl opravdu chuť, tak bychom to mohli společně vyzkoušet na Klubovce. Kapři tam jsou, klid také. Kluci, co ji obhospodařují jsou solidní nadšenci, je tam i bouda, kde se dá být v teple… Co Ty na to. Mohlo by to být zajímavé…
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:42® HaD
- Diskuze: Sumcařina
wallys> udělal jsi nějakou fotku?
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:39® HaD
- Diskuze: Pěst na oko
Tady je ta „Horká“ věc, o které jsem mluvil včera. Je to celkem síla
A pěst na oko v pravém slova smyslu… http://www.chytej.cz/…vubec-mozne/
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:38® HaD
Tady je ta „Horká“ věc, o které jsem mluvil včera. Je to celkem síla
http://www.chytej.cz/…vubec-mozne/
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:37® HaD
- Diskuze: Pěst na oko
džigit> vše je jen o lidech
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:30® HaD
Kazan: příště dej echo, tedy jestli máš chuť, šel bych s Tebou.
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:23® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> tak to po mě nechtěj
to fakt neumím
)
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:21® HaD
- Diskuze: Plavaná
regulus> Koukám, že to každý vnímá jinak. Ale přijde mi zajímavé vnímat lov se stejným prutem, stejnou nástrahou i montáží (nebo velmi podobnou) na řece jako plavanou a jinde už ne. Co třeba MiČR v plavané, které bylo na Nových Mlýnech a lovilo se „se splávky“ 40m od břehu. Tak to nebyla plavaná?
Nerejpu, jen tomu fakt nerozumím.
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:11® HaD
Martin Mošna> tak jsem to nemyslel.
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:11® HaD
dobré ránko,
bobo, prichy: hoši, nechcete zřídit vnitropodnikovou diskuzi?
)