Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "Daffne"

novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 11. srpna 2010 v 15:53 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Vtipy

Zaměstnaci krematoria si nechvají hrát v radiu písničku – Hledej mně mezi kousky popela

reagovat
Středa 11. srpna 2010 v 15:50 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Vtipy

Chytí rybář zlatou rybku a tá mu řekne že když ji pustí tak mu splní tři prání. Ten ji veme a se slovy ''chcípni já jsem kouzelný dědeček ji kopne do pole,,

reagovat
Středa 11. srpna 2010 v 15:48 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Vtipy

Márty> A víš že Somálci cestují faxem? Když se podíváš na obal tak uvidíš čárky. To není žádný čároví kod ale fotografie somálské rodiny

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 15:47 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jak na sumce ?

17_Rosta> Tak ta šnůra má nosnost nějakých 29 až 30kg. Ale to je uplně jedno. pokud tam není nějaká trávaa nebo moc stromů tak stačí i ta 0.28. Jen se do ni nemůžeš opřít tak jako třeba do 80kg. prut i naviják je ok. V tomto počasí jaké panuje ted je možnost ulovit sumce po celej den. Dneska ráno jsem byl jen tak zavláčet s mrtvou rybkou a skočil mně po tom malej fousek, Něco kolem 90cm. Myslel jsem že jsem ho vyloženě trefil. Ale když jsem nahodil do těch míst po hodině znovu tak jsem lapl dalšího kolem 70cm. Já dávám návazec ze šnůry 110kg. A hlavní šnůru na multíku mám kolem 85kg. Dřív jsem to nijak nehrotil. Dal jsem 60 vlasec a jen návazec jsem měl s pletenky. Zdá se mnně že byla jen na 50kg. A sumci byli na břehu také. Zkoušej to kolem nějakých míst kde rbáři kvůli vázkám nechytají. většinu sumců jsem chytil tam kde kpraři nechodili protože tam byli keře pod vodou a oni tam stále trhali. Z takových míst můžeš za jeden den mít klidně i 5 záběrů. Záleží jak moc je voda zerybněná. Na jednom !! 1.5ha !! rybníku jsem s kámošem během 2 měsíců vytáhl 9 sumců. Nejmenší měl 75cm a nej byl 125 a 137cm. Nechápal jsem to protože když jsem tam chytal ne feder tak jsem za půl hodiny chytil snad 40 malejch cejnů a 20 plotic.

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 11:33 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jak na sumce ?

mckvak8> Borci co chytali vedle mně vytáhli na 52cm kapra 165cm sumce a ještě měl v hubě jednoho kapra odhadem 30cm.

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 11:31 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jak na sumce ?

17_Rosta> Není zač. Ohledně rybky. Já bych zvolil spíš karase. je odolný a hlavně perfektně pracuje. Já používám rybky do 25cm. Mám alespon jistotu že to nezamotají a i instalace trhačky nebo nahazování je jednoduché. V poslední době mně sumci berou spíš meněí rybky než větší. Zhruba tak do 18cm. Ohledně zdolávání sumce je jedno pravidlo. Sumec nesmí zdolávat tebe ale ty jeho. 2 až 3 rychlé záseky za sebou a podle vybavení tvé sestavy ho rvát z vody ven. Alespon ze začátku ho nenechat v žádném případě rozjet. Snažit se ho co nejvíce drtit ke břehu. Je jasné že pokud půjde o větší rybu tak mu musíš povolit, ale jen na velmi krátkou dobu. Furt ho dobřdovat a snažit se ho co nejrychleji zastavit a otočit. Samozřejmně že toto vše musí podléhat tvé výbavě. Šnůra, háčky, prut. Nemusíš být žádný kulturista. Chodí se mnou kámoš který má 15let a vypadá jako by nedostal celej život najíst. A taky zdolává sumce do 180cm sám. Dokonce nedávno valil 140cm i s 20kg trávy do které se mu zamotal. Když nebudeš moct tak mu povol . Odpočin si a zase ho val . A tak furt dokola dokud neskončí na břehu. Přeji ti abys letos nějakého pěkného fousa vytáhl. Až něco lapneš tak sem pošli foto. Měj se.

reagovat
foto/forum/2010/th-img14529.jpg
Úterý 3. srpna 2010 ve 21:55 ® Daffne
Daffne

HaD> Trochu špatně jsi přečetl mou reakci. Já jsem psal že mu táta pomohl zrealizovat jeho televizní serial o rybách. takže nechápu o jakým vtipu mluvíš. Já nejsem jeho skalní fanoušek. Ale myslím že pokud někdo někoho nařkně ze lži tak musí mít nějaká fakta a nebo hmatatelné a nevyvratitelné důkazy že tomu tak je. A proto se ptám zda je někdo zde má a doloží je zde. Já jsem totiž záměrně napsal že Jakub své výpravy zveličuje protože já žádné důkazy nemám a ani jsem žádné neviděl. tudíž by bylo ode mně sprosté ho nazývat lhářem. to píšu jen za sebe. třeba někdo má nějaké důkazy a tudíž mu přísluší jej tak nazývat. Ohledně Prahy a rybářské výstavy kde z Rexem vytáhl ( snad dva sumce?) tak tam těžce přestřelil. Asi si myslel že jsou lidi tak blbí a že mu to sežereou. Ale zase se jednalo o negativní reklamu. a vidíš sám jak dobře funguje. Nikdo neřekne že ty ryby chytal nějakej Rex Hunt. Každý řekne Jakub Vágner.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:52 ® Daffne
Daffne

Vidím že Jakub vám nedá spát. Jen si myslím že podobné žvásty o tatínkovi jsou zcela mimo mísu. Jeho otec nikdy nedržel udici v ruce natož tak 2 metrouvého sumce. Vše je jen vaše závist. Chtěl bych vidět vás kdyby vám bylo kolem 20let a chtěli by jste něčeho dosáhnout. Každej v Vás by byl vděčnej že by mu otec trochu pomohl. Třeba zrealizovat televizní pořad. Pořád omýláte dokola ty hloupé fráze ''že mu slavnej tatínek pomohl,,. Kolikrát jste viděli jeho otce na fotkách a nebo na dvd? Ani jednou že? !. Tatínek ho naučil chytat ryby? Tatínek ho naučil anglicky? To že Kuba zveličuje své příběhy a že si někdy vymýšlí báchorky? No a co? V show byznyse to tak chodí. Tomu se říká reklama. A Negativní reklama je nejlevnější a nejůčinější. . Každý z vás si může vytvořit team . Založte si fond sbírejte peníze a jedte chytat. Potom můžete také mít svá dvd a své články. Dokažte že jste lepší než on. Každý může , ale nikdo nechce. protože je lepší kritizovat někoho než někomu dokázat opak. Pak bych vám přál aby se i ostatní rybáři po vás vozili tak jako vy po něm. Nejsem jeho fanpoušek , ale vím že pomlouvát a závidět uspěch jinému je jednoduší než se o uspěch pokusit osobně.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:38 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Sumčí puknutí

čím ju krmíš? Hrachem?

reagovat
Pátek 30. července 2010 v 15:16 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Fotografování ryb

Jak.novi> Jak to vidíš zde?

reagovat
foto/forum/2010/th-img14452.jpg
Pátek 30. července 2010 ve 14:34 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jak na sumce ?

Asi takto. Máš zhruba 3 možnosti jak zvýšit realnou šanci na ulovení sumce. První je ta že víš kde sumec loví a nebo jsi ho viděl někde podél břehu. Tato varianta je nejlepší protože máš přímo místo kde sumec možná je a můžeš nastražit jednu rybku metr nade dno a jednu metr pod hladinu. Druhá varianta je ta že budeš třeba zkouššet velké plandavky a nebo velké woblery. Pokud se ti za nějakou nástrahou otočí nějaká velká ryba tak máš volbu bud vláčet dál a nebo zde nastražit rybky. Jo a někde stačí k vylákání velké ryby i nahazování velkých nástrah. I ty dokáží sumce jako vábnička vyburcovat. Třetí varianta je ta že si najdeš flek kde je třeba strom pod vodou a nebo nějaké vázky či zlomy a hrany s nějakým nepořádkem u dna. Většinou zde sumec pobývá. Je to prostě tak že musíš tomu místu věřit a čekat na rybu.

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 14:27 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Sumčí puknutí

To je velice jednoduché. Pust si nějaký DVD kde lovící rybář používá vábničku při lovu z lodky. Ten zvuk který zkušený vábničkář vydá je zcela podobný tomu když zaloví( zapuká- nasaje rybku v těsné blízkosti hladiny)sumec.

reagovat
Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:54 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Slezská Harta

odpověd na tvůj dotaz

reagovat
Neděle 18. října 2009 ve 13:56 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Slezská Harta

trip> To že se chytají candáti je sice pravda ale jen na určitých místech. Mně se na Hartě minulí týden podařili nějaké štiky a klukům okouni kolem 40cm. Jinak jsem mluvil s vláčkařemi a ti prošli cca 8 km harty a pár štik a nějaké malé candoše lapli. Ale říkali že v místech kde bylo narváno( Místní)se střídali a odchytavali se asi 15metrů od břehu.Ryby měli od 55 do 70cm. Jak popošli asi 20metrů od nich tak neměli ani tukanec. Takže hledat velké prohlubně a nebo čisté pískové dno a uspěch na candoša je velký-

reagovat
Pátek 9. října 2009 ve 13:26 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jaké příchutě Boilies?

spike> Sladký bych volil spíš z jara a opatrně v létě. Maso , klobása , můžeš i rybinu. Arašída mně nachytala po celý rok. Na podzim jsem minulí rok měl asi 10kaprů 10+. Vždy také záleží na jakém revíru hodláš ryby lovit. Zda se tam vyskytují třeba škble, zda jde o pískovnu a nebo bahnák. Sladké bych ale vynechal a šel spíš do toho ořechu a nebo arašídy. Tyto složky obsahují dost oleje a ve studené vodě se pomalu uvolnují. Což znamená výhodu při delším krmení ale i lovu. Velcí kapři tyto návnady přijímají lépe než již okoukané nástrahy. Vanilku ani jahodu ne.

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 v 10:51 ® Daffne
Daffne
Diskuzní fórum: Jaké příchutě Boilies?

spike> Ořech -dobrá volba. Ale ještě lepší je arašída. Tyto boili jsou perfektní na Amury. Na podzim bych ti ale doporučil spíš nějaké to koření či klobásu a nebo maso. Oliheň.Frankt­.klobásu, Ryba-banán. Ale i ořech by mohl fungovat. Jen pokud si to budeš dělat sám ( Boili) tak nepřehánět s ořechama či arašídama. Jedná se o velmi těžkou nástrahu a tudíž je i dost aromatická.

reagovat
Úterý 6. října 2009 ve 14:13 ® Daffne
Daffne

Jeff> Ne . To že jeto otevřený ohen je velice sporné,ale tato louče je určená k jiným učelům. Navíc osvětluje velký prostor a její svítivost nemůžeš nijak regulovat. Letos nesmíš mít u vody ani svíčky.

reagovat
Úterý 6. října 2009 ve 13:45 ® Daffne
Daffne

hraji> Jo. Můžeš mně říct kde jsi zjistil mé přestupky. To mně dost zajímá.

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 10:39 ® Daffne
Daffne

hraji> Tak já si Nick schválně zmněním. To je jedno. nelži tady už toho nech. Papíry mně vzali jen jednou. A to že jsem psal že mně nikdy nevzali noty je blbost. vymíšlíš si jen proto abys byl duležitej. Ale já se od tebe urážet nenechám. Kdybys trochu zapojil mozek tak bys zjistil třeba v otázkách že jsem to psal už před třema měsíci že mně sebrali papíry. Jedna lež. Dál psal jsi že vyhledáš kolikrát mně vzali papíry a pak nám dáš vědět. nedělo se nic protože jsi se lekl když jsem tě vyzval k tomu . protože jsi zjistil že jsi přestřelil . Další lež. A Co se týká nezavislého soudu . Nemám strach o svá práva ,ale jen nemám rád lidi co ze sebe dělají hrdiny a pak se schovavájí za ostatní. to že mně tady budeš ztrapnovat je mně fuk, ale to jaký jsi ty doopravdy nato lidi přijdou časem i zde. Ty máš jen problém v tom že nemůžeš překousnout to že si stojím vždy za svím slovem,což se o tobě říct nedá. já se nenechám ovlivnit nikým a tebou zvlášt ne. Ty tvoje kecy o mích papírech budu řešit s Habáněm.

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 9:55 ® Daffne
Daffne

1Mara> Zdar. Však já jsem tké zaregistrován na MRKU. Tento wéb -chytej.cz je velmi super. Hraji jakožto RS a veřejný činitel si nemůůže dovolit někde na wébu někoho osočovat tím že bude psát že ví že někomu sebrali víckrát povolenku a atd. To že mně jednou ale jen jednou vzali na mušově noty je pravda. Zachrápal jsem . Ale aby psal že mi ji seberou každý rok je ubohost. A za druhé i kdyby to byla pravda ( což není) tak on si nesmí dovolit někde vypisovat či s nějakých listin vytahovat nějaká čísla či jména. Tady se prezentuje jako slušnák,ale zdání klame.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1