Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "DJ"

novější starší
Stránky:   15 14 13 ...
Úterý 10. listopadu 2015 ve 23:49 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Vhodný dárek pro rybáře

Doporučuju www.nastrahy.cz/novinky nebo jen www.nastrahy.cz

Zboží kvalitní a za super cenu. Navíc darem jsem dostal spoustu věcí pro děti do kroužku a to se cení. Další možnost na kvalitní vybavení je Japonsko, nebo Německo.

reagovat
Úterý 20. října 2015 v 15:14 ® DJ
DJ

jde-li o lov na rybářském revíru, pak pro rybáře, kteří mají povolenku na daný revír, je zajištěno právo přístupu na pobřežní pozemky přímo ze zákona (viz ust. § 2 písm f/, § 11 odst. 8 zákona o rybářství). Jde o tzv. zákonné věcné břemeno, které působí, jak právníci říkají, erga omnes, tedy vůči všem. Česky řečeno, musí ho respektovat každý bez výjimky. Uvedená zásada platí obecně a teprve z ní by mohla být stanovena výjimka a to z důvodů obecného (to zdůrazňuji, nikoliv soukromého!) zájmu. Co je pobřežním pozemkem uvádí § 2 písm. i/ zákona o rybářství. Z výše uvedeného tedy vyplývá jasná odpověď: I vlastník pozemků, tvoří-li tyto pozemky břehy rybářského revíru, je povinen respektovat právo rybáře vstoupit na tento pozemek a strpět právo užívání pozemku v nezbytném rozsahu. Prosím tedy Pálivce, aby opravdu přesně nastudoval všechny dílčí zákony jenž zajišťují rybáři rybářské právo.

Trochu mě překvapuje, že má někdo chuť řešit špínu i na netu. Co tak nakoupit nějakou rybařinu dětem a naplánovat jim o víkendu malou hru u vody nebo v lese. Vychováte tak další generaci a snížíte počet blbců u vody ....... Nebo se pletu??? 4ím dál častěji si říkám, že pokud Evropu nezahubí vlna migrace, zahubí se dřív nebo později Evropa sama a to dík naší blbosti a lenosti.

S pozdravem

reagovat
Úterý 23. června 2015 ve 12:46 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Vtipy

K tématu níže

http://rozzlobenci.eu/mix/mix-video?…

reagovat
Úterý 5. srpna 2014 v 10:08 ® DJ
DJ

Jizera je ta nejkrásnější řeka co znám a tak Vás prosím kolegové. Nikomu o ní neříkejte. Kdo umí, ryby nachytá. Téhle řece musíte naslouchat. Tahle holka naštěstí nedá každýmu :-)

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 14:40 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: mladá boleslav

Jizeru jako revír nedoporučuju. Žádné ryby tam nejsou a voda je nezajímavá. Být tebou, zajedu na nějaký soukromák.
A pokud mě náhodou neposlechneš a tu řeku začneš milovat tak jako já ji miluju už od malinka, kdy mě ji učil poznávat děda. Říkej každému to, co ti doporučuju na začátku textu.

reagovat
Čtvrtek 31. října 2013 ve 12:04 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Vtipy

Na základě rozhodnutí EU se Slovensko od 1.1.2014 přej­menovává na MAROKO. Na území tothoto státu totiž jsou už jen MAďaři, ROmové a KOkoti. Ostatní jsou u nás.

reagovat
Úterý 19. června 2012 v 15:54 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Na co teď berou....?

Robur> Ta je zrovna nejlepší :-)

reagovat
Úterý 19. června 2012 ve 14:57 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Na co teď berou....?

Robur> To jemožný. Hlavní je, že jsem byl tenkrát malej kluk a ryby jsem chytal jedinej. Dnes už mazlavou rybařinu nedělám. Moucha tě šrotem neumaže :-) :-P

reagovat
Úterý 19. června 2012 ve 13:26 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Na co teď berou....?

Udělej si čas a jedno odpoledne koukej kolem vody kde chytáš. Pozoruj ryby ( zda se hejno na stojáku přesouvá s kalem či ne, zjisti si zda je někde nějaký spodní pramen, zda není někde nad vodou keř se špendlíky či třešne ) jak jsi již napsal, každá voda je jiná. Když jsem chytával od cca 6 do 15 let kapry na naší louži, bavilo mě ryby sledovat jednou jsem třeba zahlédl kapra jak z trávy ležící na vodě sebral slimáka. Nikomu tenkrát v létě ryby nebraly, chytal jsem jen já, na slimáky :-)

reagovat
Úterý 19. června 2012 ve 12:45 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: chytej ostrava a okolí!!!

Koukám, že i u vás to jde od 10 k 5. http://www.novinky.cz/…pstruhu.html?…

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 16:12 ® DJ
DJ
Diskuzní fórum: Vtipy

nnnap> Slyšim jak ti šrotujou kolečka :-)

reagovat
Středa 13. června 2012 v 15:53 ® DJ
DJ

David Havlíček> Je to pořád dokola. Při srovnání mé štiky co měla necelých 120cm a 16kg loni a té jeho co má „124cm a 17kg“, musí být každýmu jasný jak moc je jeho tvrzení pravdivý. Mimochodem na fotce mám 132kg, kolik měl tenkrát kormorán Kuba????? Vždy se říkalo, že rybáři přeháněj, Kubovi hold od malinka chyběl někdo, kdo by mu za lhaní seřezal prrdel a tak se ze lháře vyklubal učitel rybolovu pro veřejnost. Vidím díru na tru, začnu jezdit po světě a hledat neznámé houby.Nejlepšího houbaře u nás ještě nemáme :-) :-)

reagovat
foto/forum/2012/th-img20620.jpg
Pondělí 11. června 2012 v 15:28 ® DJ
DJ

David Havlíček

Co je to za druh je krásný a neznámý. Chytl jej Kuba, ten z bankovní reklami.

Co je to za rybu neznám ji věru a Kubu Vágnera jak boha žeru.

Co je to za tvora z hlubiny řeky, chci ji mít na prutu, řvu proto vzteky.

Chápu že Mistrem je koláže rybí, jen tomu pitomci pokora chybí :-)

Už se těším až se v ČT budu večer dívat, jak naučil Kuba Vágner kapra basem zpívat.

reagovat
Pondělí 11. června 2012 ve 14:56 ® DJ
DJ

troutkiller> To možná jo, ale na nová játra asi nevydělám :-) Dřív mi to pálilo a podobný veršíky jsem házel z rukávu. Dnes už to není ono. Možná JV zapracuju do nějaké balady :-)

reagovat
Pondělí 11. června 2012 ve 14:50 ® DJ
DJ

Martin Chmelík> Další rybář který nepodlehl temné straně síly. Každej takovej je u vody vítán :-)

reagovat
Pondělí 11. června 2012 ve 13:17 ® DJ
DJ

Ráno zprávu TV nova a super.cz prý citovalo v 8:00 rádio BEAT. Slyšel to někdo z vás??

reagovat
Pondělí 11. června 2012 ve 13:16 ® DJ
DJ

VČERA JSEM SE OPIL JAK ZÁKON KÁŽE A TVOŘIL:)

Dnes v proudu jsem sledoval boleny, co jak vlci Oukleje loví. Když vženou je do válce pod jezem a slabý kus v hejnu si volí.

Jsou překrásní tarponi žebráků, je překrásná celá má řeka. Je krásný svět povodí Jizery, jenž kořeny stromů kol svléká.

A jednou až stanu se popelem, chci proudem tím unesen být. Teď však je čas bojovat za pravdu a dětem ji do duše vlít.

Tak za řeky, rybníky, jezera. Za žáby, hmyz, plazy a ryby. A za stromy, za hejna komárů,jenž ne všem se u vody líbí.

Za to vše a další spoustu krás, měl by dnes každičký bojovat. Anebo podlehnout a nachat tak, svou lásku s jiným obcovat.

reagovat
Pondělí 11. června 2012 ve 2:28 ® DJ
DJ

kety.vydra> PO LETECH MÁM TVOŘIVOU :-) Dnes v proudu jsem sledoval boleny, co jak vlci ukleje loví. Když vženou je do válce pod jezem a slabý kus v hejnu si volí. Jsou překrásní tarponi žebráků, je překrásná celá má řeka. Je krásný svět povodí Jizery, jenž kořeny stromů kol svléká. A jednou až stanu se popelem, chci tím proudem unesen být. Teď však je čas bojovat za pravdu a dětem ji do duše vlít. Tak za řeky, rybníky, jezera. Za žáby, hmyz, plazy a ryby. A za stromy, za hejna komárů,jenž ne všem se u vody líbí. Za to vše a další spoustu krás, měl by dnes každičký bojovat. A nebo podlehnout a nachat tak, svou lásku s jiným obcovat.

reagovat
Sobota 9. června 2012 ve 13:02 ® DJ
DJ

xedos> proč nepíšeš jako All, že do gatí jsis načůral? Že ti mozek tělo chřadne, vím bláznem být není snadné. Poradím ti malou změnu, už si chlape najdi ženu :-P :-P

reagovat
Čtvrtek 7. června 2012 v 15:29 ® DJ
DJ

Tady jde ale o jediný chlapi. Vágner točí filmy, o kterých se s čistým svědomím dá prohlásit, že je to rybářská pornografie toho nejtvrdšího kalibru, kterou cpe malejm dětem co chtějí naslouchat. O stavu ulověných ryb raděj ani nemluvím a způsob kterým se u toho chová plně ukazuje na to, že mu chyběl někdo, kdo by jeho první úlovek přitlouk na vrata stodoly a tím že jej sundá mu dá najevo, že všeho moc škodí. Pár kluků od vody co to nevydrží a řekne Kubo dost tak potom jen koná v obrazu toho, co je řeka naučila, co si za hodiny a hodiny naslouchání dokázali v přírodě vštípit a co arogantní fracek s bulvárním smýšlením totálně pošlape vždy, když vyjede nějaká super zpráva. V tomhle státě je cca 8000 000 občanů a 200 000 rybářů ví co je vágner zač. Pokud každý z nich řekne 40 lidem co je vágner zač :-) atčí málo – mluvte o tom tak jako Azbest, já, Iva, Martin a další. 40 lidí není tak moc.

reagovat
novější starší
Stránky:   15 14 13 ...