Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 3. února 2012 v 15:06® džigit
Diskuze: Pěst na oko

http://www.novinky.cz/…e-jizdy.html?…

!!!U nás=nemožné!!!

Pátek 3. února 2012 ve 14:34® džigit

regulus> ono to tu skáče nepravidelně,jsem nějak mimo mísu :-(( Teď to tu nemám,ale jednou za čas se tyto stránky aktualizují,já zrovna koukám jinde, a mrkne to na mně

Pátek 3. února 2012 ve 14:31® džigit
Diskuze: Feeder

jirka10> někdo to nepoužívá.Tohle si musíš porovnat sám.Některé špičky jsou právě tímto specifické,dělá to Mikado a Dragon.Navíc jednotlivé barvy ani nemusí být stejné.Musíš dle oka,já osobně připasoval Mivarďácké a naprostá spokojenost

Pátek 3. února 2012 ve 14:26® džigit

jirka10> http://www.chytej.cz/…rove-spicky/

Pátek 3. února 2012 ve 14:22® džigit

jirka10> co kdyby sis přečetl článek od Ospreye,tam to máš osvětleno

Pátek 3. února 2012 ve 13:53® džigit

HELP! Furt to na mně mrká :-((

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img47167.jpg
Pátek 3. února 2012 v 10:25® džigit

David Havlíček> v kanclu?!? :-D

Pátek 3. února 2012 v 9:53® džigit

sem se nějak nedostal k pozdravu,tuš fajne rano synci.Ova v 6,00 –20 a teď na „slunku“ –15
Sem šahnul vlhku ruku na madlo a alem sem se strhnul kožu :-((
V noci ani odtah nemoh vyjet,bo nenahodil :-))

Pátek 3. února 2012 v 9:34® džigit

HELP!!! Furt tu na mně vyskakuje nějaká dotaz :-((

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img47158.jpg
Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:09® džigit
Diskuze: Plavaná

regulus> tzáleží na každém soudruhovi co a jak mu vyhovuje.Ono to jde v tomhle provedení vyřešit i… :-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 15:15® džigit

hraji> no abych řekl pravdu,tak to do konce sezony nějak proberu a dovážu nové.Jak říkám,mát to pro případ „bo co kdyby“.Většinou mám ve vestě špulku,pár sáčků nejpoúživanějších háčků a krabičku bročků.To vše se hodí i na feeder,jenže znáš to.Vesta je je jen jedna,sem tam s ní zajdu i na vláčku,kapes plno a já myslím,že mám vše a ono nic.Takže v batohu zalovím a najdu

Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:31® džigit

džigit> jejda,teď jsem dorazil z venku a nějak jsem to poplet s feederem.Sorry.Na plavačku mám forpasovník zaplněn,klasicky :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:17® džigit

ssg.Jimmy Wild> já si po pořízení hevíčka ve forpasovníku umístil především montáže na nastažení mimo háček a těm delší skladování moc nevadí :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:31® džigit

hraji> já to tam chtěl napsat,že v noci zimě a nebo když jsem dostatečně leniv.Jen by si to mohl někdo špatně vyložit :-))

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:12® džigit

osprey> prča je,že já mám všelijaký návazcovníky,bo co kdyby,ale většinou si to vážu u vody :-)

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:54® džigit

Bigpista> už nám ten nadpis článku změnili :-D mne posej

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:08® džigit

Bigpista> kdo je připraven, není překvapen :-))
Kdo ví, co jsi mu udělal/nebo neudělal/ :-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:07® džigit

http://www.novinky.cz/…v-praze.html
Tož to včil bacha,enem jestli pražští klucí nevyhlásí nějakou kalamitní situaci a národní sbírku :-D mě posej

Čtvrtek 2. února 2012 v 9:30® džigit

když už jste u těch návazcovníku.No­vorudovou odpadní trubku olepit mirelonem,přidat pár špendlíků a nějakou další trubku/možno i PET láhev/, do které návazcovník schováš.

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:37® džigit

kety.vydra> každemu dle zásluh.Kdybys jako maly nekreslil v lavce kosočtverce,myh si chrapat