Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "Venca Zelenka"

novější starší
Stránky:   7 6 5 ...
Pondělí 15. května 2017 ve 21:31 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Podvodní porybní

Robur> Já stou orientací na cizích vodách mám taky někdy potíž a tápu,pro domácí to je brnkačka, ale přespolňák je někdy fakt v prd… :-)

reagovat
Pátek 12. května 2017 ve 23:32 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: stavba lodi

hanis93> Může to mít ještě jeden důvod, jestli je laminát dvouplášťový, tak odvětrávání sražené vlhkosti, jestli je jednolitý kompozit, tak to normálně fikni, na pádla a motor ti to k ničemu nebude, leda by jsi to přebudoval na stojany na pruty.

reagovat
Pátek 31. března 2017 v 15:46 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Sraz Chytej. cz Anketa

Mary> Těch slušných vod se zázemím bude víc, ale najít je a, aby vyhovovaly co nejvíce lidem bude docela fuška, Jestřábky jsou osahaný a pro mnohé už mají i jakousi vzpomínkovou hodnotu. Tady by to šlo taky

http://www.skalicka-ryby.cz/web/

reagovat
Pondělí 27. března 2017 ve 20:19 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: chytej ostrava a okolí!!!
:-D
reagovat
Pondělí 27. března 2017 v 17:55 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: chytej ostrava a okolí!!!

lubo OV> Tak Helenku bych klidně čenžnul, za Kubišku, nebo Hegerku, případně Rotrovku ale pravda je, že moc takových hlasů v rádiu neuslyšíš.

No a tobě Mladíku, až podáš aspoň poloviční výkon jak ta právě zesnulá tetka, tak tě bude plné youtube, když budeš ještě lepší, tak už tam budeš mít aj autorské práva, ale toho my se ani nedožijem, protože Ty nepodáš výkon ani za tou blbou klávesnicí. P.S Navíc pro tebe asi věc nevídaná, bývá projevit aspoň trochu úcty. Doufám, že až zatřepeš kopytama, budou tě na krchově navštěvovat stejně nadaní mladíci jako jsi ty. Což zřejmě bude obnášet věčně pochcaný hrob, rozmlácený náhrobek, rozmlácená dvířka, takže jak se říká spi sladce.

reagovat
Pátek 24. března 2017 ve 14:35 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Nic, beru sebou zrcadlo, abych v hospodě neseděl tak sám :-) Chrabře budu hájit barvy severu do posledního dechu :-)

reagovat
Úterý 28. února 2017 v 1:14 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

kubas> Sice ve lži, ale aspoň si umím najít místo a upravit si ho, abych přečkal noc v suchu, aniž bych sebou tahal 10kg bivakkarp :-) občas se to hodí i teď, ikdyž muchlovačka s klíšťatama nic moc :-D

reagovat
Úterý 28. února 2017 v 0:45 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

kubas> Jestli si dobře vzpomínám, tak ty naše bivaky v lese na pionýrském táboře vypadaly úplně jinak jak ty kaprařské :-D

reagovat
Pátek 17. února 2017 v 0:30 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: obchod v praze

Lynx> Tak jestli jsi absolvoval normální kurz na získání RL měl by si znát základy, už tam jsi měl získat základní znalosti, jak RŘ, tak jednotlivých technik, jak připevnit splávek, háček karabinku atd. Návod na použití prutu a navijáku? Popravdě ani nevím co by tam měli psát, informace o prutu bývají nad ručkou a to, že se to za tu ručku drží snad nemusí nikdo psát, údržbu nevyžadují žádnou. U navijáku by měla být rozborka a snad jsem se ještě nesetkal, že by v balení nebyla, že máš točit kličkou a pokud chceš nahodit překlopit překlapěč se snad taky psát nemusí, pokud zvládneš sestrojit šroubek z matičkou, zvládneš i sešroubovat naviják s prutem. Co by tě tak zajímalo konkrétního v návodu?

reagovat
Pátek 10. února 2017 ve 22:11 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Vtipy

jepice> To opravdu nemusíš mít strach, vrána k vráně, v každé té knajpě se postupně osazenstvo ustálí zhruba na stejné vlně a právě proto je všude takových hospod :-)

reagovat
Pátek 10. února 2017 ve 21:00 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Vtipy

jepice> ??? a proč by měl něco psát, či se už předem obhajovat? Víš u nás v hospodě by ta fousatá transka chytla scela demokraticky po tlamě hned ze startu a byl by klid. Udělal si jen pořádek k obrazu svému, což je v celku logická věc na vlastních stránkách. Čára byla překročena již dávno, tady je to o vtipech a tak by tomu mělo i zůstat. Když si založí fórum Rejpali, prudičí a hńidy, bude to tak i bráno a můžou se tam napadat a debatovat nekonečně dlouho, třeba jak to hnědé v míse vzniklo a co je toho příčinou.

reagovat
Úterý 7. února 2017 v 15:40 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

regulus> Jurko tak mě tam taky zapiš, jak do hospody, tak na záchytku :-)

reagovat
Pátek 3. února 2017 v 0:18 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Soumrak zvukových woblerů

Nechytá někdo z vás rapala team esko, dělá se to i v potápce? Viděl jsem nějaké videa, ale v ruce jsem to vživotě nedržel.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2017 ve 20:49 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: chytej ostrava a okolí!!!

džigit> Konečně mravný příspěvek :-) No nic, jdu do lednice na tlačenku :-D

reagovat
Středa 21. prosince 2016 ve 21:05 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Mýty o candátech

Chvilku to člověku trvá než si na něj zvykne, ale pak už to jde :-D Všeci čumí na youtubko, sledujou šimano, rapalu, foxe, SG a já nevím kde co všecko o rybách a nástrahách, vyloženě reklamní kanály a divné jim to nepřijde, ale mají žaludeční vředy, když tu dáš pár fotek ryb z gumáku a gumičkama co prodáváš :-)

reagovat
Středa 21. prosince 2016 ve 14:24 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Mýty o candátech

Palivec měl taky věčně jedovatou slinu, ale z toho aspoň občas něco kloudného vypadlo, nad čím se mohl člověk pozastavit, v případě malamuta si nevzpomínám, že by se mi to kdy stalo. Kvůli takovým jsem omezil příspěvky a jejich komentáře, vlastně i návštěvnost, proč se rozčilovat, když po tobě hned vystartuje nějaký vzteklý tažný pes a myslím, že takových bude víc. Když jsem něco chtěl radši jsem to řešil osobkou, nebo utek na MRK do privátní diskuze, tam si každý svou diskuzi ohlídá a velice rychle vyřeší nepřijatelné příspěvky.

reagovat
Středa 14. prosince 2016 v 16:37 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: chytej ostrava a okolí!!!

džigit> Ogaři já si to vždycky tyhle ( umělce) vysvětlu tak, že buď se jim na chvilku podařilo zdrhnout z ústavu, nebo vynechali nějaké důležité patáčky :-) Jinak o víkendu možná prubnu Odru už jsem tam chvilku nebyl, uvidíme jaké bude počasí :-)

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2016 v 19:55 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka

Teda já tomu moc nerozumím, ale vláčet 20cm zas taková sranda není jak lapět u prutů s 2 kačenkama a lahváčem celý den , ale proč ne i tak to jde, ale když rovnocenost tak pro všechny, takže na 2 pruty do držáků a tradá na trolovačku :-D

reagovat
foto/forum/2016/th-img121467.jpg
Středa 28. září 2016 ve 14:10 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Vtipy

tak ten je dobrej, asi to taky prubnu :-)

reagovat
Neděle 25. září 2016 v 19:53 ® Venca Zelenka
Venca Zelenka
Diskuzní fórum: Sraz Chytej. cz Anketa

Mysak1> Hergot tys ho, ale zbičoval, ten tu smrt neměl jednoduchou :-D DD

reagovat
novější starší
Stránky:   7 6 5 ...