Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 6. října 2010 v 19:23® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> kam kdy a co.O tom nevim
- Středa 6. října 2010 v 18:08® Piranha
BlueShark> ti nerekne vubec
- Středa 6. října 2010 v 17:17® Piranha
Prasek_2007> ok, to by bylo ok, na neutralni pude, kde z nas nikdo moc nechytal.
- Středa 6. října 2010 ve 12:59® Piranha
- Diskuze: Muškaření
kerob> jak kdy, ja z nich v lednu vylezl z labe i promrzlej
ale v lete se tam clovek holt trosku zapoti.Proto jsem letos v lete, kdyz bylo vedro brodil přírodneji v outdoorovejch botkach a kratasech.A bylo to velice prijemny.A pokud se pod ne veme nejaky tenky spodni pradlo, tak je to celkem v pohode.Nasaje se to a neni to nijak neprijemny.Pokud stojim ve vode a brodim tak je to OK ale jak musim jit kilak pesky po sousi, tak jsem mokrej taky
- Středa 6. října 2010 v 11:13® Piranha
hraji> podle mne ho chtel naverbovat do dejchacu.Urcute to je dobra varianta, ale placat takovy koktiy, ze neoprenky propoustej, to je blbost.
- Středa 6. října 2010 v 7:57® Piranha
majkyss> pitomost.Mam troje a do dvou mi tece jen kvuli me blbosti.Pokud se nekde nenatahnes na nejakym smetisti a nerozriznes je o sklo, nebo nepropichnes o drat, tak samy tect nebudou.Je to neopren.Co by na to asi rikali potapeci
Za 5 mas dejhchace i s botama.
- Středa 6. října 2010 v 7:31® Piranha
cormoran> aby ten candat nezvedal latku sobe
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 07:32:34 uživatelem Piranha. - Úterý 5. října 2010 ve 23:21® Piranha
cormoran> monas jo, ten to ma na haku.To je flegmouš.Nas zaletník
- Úterý 5. října 2010 ve 23:18® Piranha
mannice> ale ty jsi s tim byl nejdal na Labi.On ma v okoli nespočet pstruhovek.A to ze to nebere tebe neznamena, ze to nebude brat ani jeho.Vse ukaze cas, treba budes mit pravdu, sekne s tim a bude feederovat.Je skoda ze jsi to tak brzy polozil, vzdyt jsi ani nezacal a neokusil nejakej poradnejsi uspech.Podivej.Ja byl ted treba s majkem na piskovne.On mel vlacku coz je na okouny zbran nambr van a ja usmolenej musak se kterym se nedostanu dal jak 20m.A ejhle, kdo tahal ryby.Ja vlaceni nepotrebuju.Hazet mega trojhaky okysum co to sotva pozrou nebo na to tahat pidi kudly, to uz mne davno nebere. Je to vec kazdyho z nas na co a co bude preferovat
- Úterý 5. října 2010 ve 22:48® Piranha
cormoran> monas jo, ten to ma na haku.To je flegmouš.Nas zaletník
- Úterý 5. října 2010 ve 22:47® Piranha
mannice> nejde o učitele vole.Jde o to ho vzit ven k vode , nahnat ho do reky a rict mu udel to tak a tak.Pak je na nem jak si povede.Pokud nevi absolutne nic o tom, videl to jen z videa a ma na to strasnou chut, tak proste potrebuje nekoho, kdo ho k ty vode veme, jaky pak ucitelovani.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:39® Piranha
cormoran> to slysim poprve ze by mi mel navazec s muskou prefiknout snuru.To asi zeko.Horsi je kdyz ti nymfa s tungstenem napali klacek, to bys vydel velerozštěp.Se zeprej Monastera, ten na tom klacku muze krat kulicky vole jak to ma deravy
- Úterý 5. října 2010 ve 22:31® Piranha
mannice> kdyz si majkyss nekoho najde tak treba jo.A pokud narazis malinko na mou osobu, tak ja mu muzu akorat tak ukazat to hovno, co umim ja.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:21® Piranha
cormoran> poskodila se protoze to byla zjebka.Kvalitni a tedy i draha snura vydrzi vic.A zase, samouk vic skurvi nez kdyz u tebe nekdo stoji a hned ti rene, to nedel nebo takhle ji nevytahuj a tak.Eliminujes velky procento posrání
- Úterý 5. října 2010 ve 22:16® Piranha
majkyss> presne.Vis co, jinej nazor na to ma clovek co pracuje, jinej student a jinej podnikatl.Kazdej bude mluvit podle sveho zařazení. Ale jak jsem si zvaz od Romana Vlčka (monfish)- rybarina te bude stat pouze tolik, kolik do ni chces investovat.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:09® Piranha
mannice> kolik uz jsi mel snur ty.Nevim co by se na tom melo zkazit.Proc by mela bejt poskozena nebo na vyhazov.
- Úterý 5. října 2010 ve 21:55® Piranha
mannice> proc by to mel mit zniceny, jak se k tomu bude chovat tak to bude mit.Kamo ja mam snuru od ty doby co jsem zacal a je to 6 let.Snura je porad jak nova.Je to sice potapivka, ale porad v dobrem stavu. A proc nezacit s poradnym cajkem.Kdyz na to ma finance a cejti, ze ho to chytlo, tak proc si ted kupovat snuru za 1000, kterou pak za rok sunda a koupi si snuru za 2jku.Pokud mu to moznosti dovolujou, at zacne klidne na ferrari.Ja tu moznost nemel.Mit ji, tak zacnu taky tak.
- Úterý 5. října 2010 v 11:35® Piranha
Prasek 2800> imudone mohl by jsi udelat zavody brufen cup na Labi?Ta ploucka se mi zda uz asi na pikaču po tech povodnich.Je to prostorny a vejdem se vsichni.
- Úterý 5. října 2010 v 11:11® Piranha
Luda + majkyss> mam pro vas klucí neco co se vam bude velice hodit.Ten clanek vam pomuze
- Úterý 5. října 2010 v 8:10® Piranha
majkyss> tu 555 jen tak nikde nemaj
vypada dobre.Je to ona?