Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Sander"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Sander. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 28. dubna 2010 ve 21:07® Sander
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1 > teda, že tě hanba nefackje. Nebyl jsi jeden z těch, co se přimlouval k nápadu za fišbony darovat něco dětem do domova?
- Středa 28. dubna 2010 ve 21:00® Sander
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor > žirafa na polštáři.
Čekal bych tam spíš nápis Ozzy… - Středa 28. dubna 2010 ve 14:32® Sander
hecht > vyndal jsi mu smáka a šetrně ho pustil?
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:03® Sander
olda > dík.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:17® Sander
HaD > díky.
1Mara > řeka je absolutně něco jiného, i když na tom Labi je možné všechno. Každopádně na mělčím stojáku se to prohřeje brzy, tam už se asi vyžehlit dají, tomu věřím, sám jsem si to loni vyzkoušel.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:32® Sander
- Diskuze: Plavaná
Beer.Beda > já bych ti posvětil ten bazar.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:44® Sander
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26. dubna 2010 | Způsob lovu: Muškaření
Sedět doma není nic pro mě – kryplkára mě vyvezla skorem až k místu, kde se dá žehlit na mouchu i ze sedu. Tak jsem se tam s jednou berlí dobelhal a jal se žehlit. Možná proto, že jsem se sunul pomálu a tiše, následovala hned po prvním popuštění goldíka rána a zdolávačka na dobrých deset minut. Přesně půlmetrový tloušť místo dokonale splašil, dále se zmýlil jen malý potočák a celkem pěkný sifon.
Haluz, ale víte jak je to s tím štěstím…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:36® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey > jako že by jsi je nechal ležet na dně a mezi očka nasadil bengo?
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:30® Sander
osprey > chlapec si třeba lovil rybníček na zahradě…můj názor je takový, že délka ani místo, možná ani čas, nesouhlasí. Tu řeku znám, sotva na ní začali táhnout první cejnci do proudů a někde se tam měli ulovit tři hadi, z nichž jeden údajně trofejní. Nevěřím. Ta voda je ledová jak blázen, a taky proč by nebyla, Šumava je ještě pod sněhem a tady dole byly zatím asi tři teplé dny od loňského listopadu.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 19:30:44 uživatelem Sander. - Pondělí 26. dubna 2010 v 19:19® Sander
osprey > a těch 111 byli ti dva menší položení za sebou, nebo to někdo nakundil té 80+?
Viděl jsem, zasmál se, toť vše.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:14® Sander
Libor > ale jo, to je jako s mníky v létě. Myslím jít na hady, ne jít feederovat s červama. Hada jsem loni občas na pískárně taky vyžehlil tuším už v dubnu, a nebyl jsem zdaleka sám. Ale říční tah, jako možnost opravdu lovit hady, má ještě myslím čas. Aspoň na těch středně velkých tocích, jako jsi tu měl možnost vidět.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:07® Sander
Libor > tak to běž zkusit a pak si to tu zedituj
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:03® Sander
spike > na hady je brzo…
My je loni žehlili poctivě v květnu, ale oni o tom nevěděli. Pak se k nám ze všech stran ozývalo, jak to šlo krásně v červenci a srpnu, ale to už nám mohli políbit.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:45® Sander
No nic, sprcha a spát, ráno před šestou 2 kiláky s berlema, super.
Brou.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:42® Sander
sus1 > určitě, ale ne v takové kvalitě.
Asi si zítra taky napíšu vejplatu, předložím návrh šéfovi a budu se dívat jak si smíchy natrhne břicho
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:35® Sander
sus1 > já nic, já muzikant
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:26® Sander
Sus určitě přesedlal z Ordinace v růžové zahradě na Pojišťovnu štěstí.
Fakt kam vítr tam plášť. - Neděle 25. dubna 2010 ve 21:21® Sander
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam > v podstatě by tam mohlo být tvrdé i měkké, ve smyslu že je to věc, která Tě fakt přibila k zemi
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:07® Sander
Aha.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:59® Sander
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní) > marně hledám. Zkus to tady: http://www.chytej.cz/…ze_s_adminy/