Chytej.cz

Komentáře od uživatele "ZN"

Pondělí 17. listopadu 2014 ve 23:03 Články Nebojte se muškaření I.

Klobasa> je mi jedno, jak jsi co myslel. Už dávno se na webu nemíním nijak přehadovat, něco vyvracet fakty, v podstatě ani diskutovat. Odradili mě právě ti „siláci“ bez znalostí s kanálnickým pohledem na svět, kde krumpáč přebije argument. A ani nejde o kritiku, pouze o názor. Myslíš, že na něj nemám na veřejném diskuzním webu nárok?

A co se týká historie, vůbec to nebylo cíleno na tebe. Na rozdíl od jiných tě vůbec neznám, ani virtuálně. Dnes jsem tě zaznamenal poprvé. Bylo to myšleno na někoho jiného. Krom jiného, je po 22-té, začíná noc, a o té je známo, že přehání :-)

Pondělí 17. listopadu 2014 ve 21:44 Články Nebojte se muškaření I.

malamut> my dva si nenáme co říct, fakt. Tvůj pohled na svět a lidi je úplně někde jinde, než můj. A to vůbec nezmiňuji rabaření jako takové.

A to už vůbec nechci polemizovat s nějakou klobásou, ne tak jít na nějakou zteč. Je to přece jen internet, virtuální siláctví, ale i přesto na něm historii nejde jen tak smazat.

Pondělí 17. listopadu 2014 v 17:59 Články Nebojte se muškaření I.

gavlos> pro mne je článek špatný, mimo jiné z důvodu, že pokud by k muškaření přivedl třeba jen jednoho zamindrákovaného člověka s myšlením o potrefené samozvané šlechtě, bylo by něco špatně. A co se rejpalů týče, největší rejpaly vidím ty, kterým se nelíbí svobodně vyřčený názor. Jaké hnutí mysli vedlo autora k tomuto článku, netuším. Přijde mi to jako z produkce KOČAFILMu, nebo kopírující kuchařskou hvězdu Láďu Hrušku.

Neděle 16. prosince 2012 ve 14:49 Články Svéráz národního rybolovu – 1. díl

výborné

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:03 Články Fotosoutěž Podzim - vyhodnocení

Míro, v podsdtatě je největší radost, že tentokrát bylo skutečně co hodnotit. Z mého pohledu velké pozitivum, velké. Z fotek je vidět, že se ještě někteří lidi dokáží okolo sebe dívat, jsou schopni vnímat atmosféru okolo sebe. Snad jen to třetí místo je dle mého taková fotka nefotka, i když ji nelze upřít, že autor podlehl kouzlu barev a někdy je těžké vyfotit to, co člověk vidí a cítí.

Neděle 24. června 2012 ve 21:40 Články Křidélka z netradičních materiálů

jako… dobře to vypadá, ale jinak, z praktického hlediska, jsou ty křidélka úplně k hovnu. Sorry :-))

Středa 1. června 2011 ve 21:34 Články Poprvé ve Švédsku

moc pěkný článe. K mořákovi gratuluji, moc pěkná ryba.

Neděle 22. listopadu 2009 ve 21:13 Články Oblékáte se k vodě v souladu s moderními trendy?

LuboO> Lubo, regulovi vadí jaro, léto, podzim, zima a umělé vlákno:-)))

Neděle 22. listopadu 2009 ve 20:33 Články Oblékáte se k vodě v souladu s moderními trendy?

LuboO> regulus?:-)))

Neděle 22. listopadu 2009 v 18:14 Články Oblékáte se k vodě v souladu s moderními trendy?

To, že je dvou – třívrstvé oblékání z funkčních materiálů výborné, to je neodiskutovatelný fakt. Jak tam někde dole psal regulus, dogma to není, ale princip a materiály se porušit nesmí. Goretexová bunda či funkční triko mi bude k ničemu, když si mezi to vezmu teplákovou bundu. V každém případě platí, že člověk musí být oblečen „akorát“, nesmí to přehnat či poddimenzovat.

V poslední době se mi osvěčilo triko z vlny MERINO, naprosto dokonalíá věc.

Pondělí 13. července 2009 v 7:59 Články Jak na to, aneb jak dostat obrázek na net.

fajn návod. Jen bych podotknul, že je zbytečné nechávat fotky, které posíláme na web, podotýkám jen na web, ve větším rozlišení, než 72 DPI. Monitor povětšinou víc stejně neumí. Tím pádem se nemusí tak rapidně snižovat kvalita (většinou to vychází mezi 85–95 % ) a fotka na webu vypadá mnohem lépe.

Pátek 1. června 2007 v 7:51 Fotoalba

pěkné. Je vidět, že tě to baví.

Úterý 18. listopadu 2008 ve 14:21 Články Kapři z proudů - seznámení

pěkně jsi to napsal.

Úterý 1. července 2008 ve 21:33 Články ČTENÍ MRAKŮ

myslím tu, s tou loďkou.

Úterý 1. července 2008 ve 21:32 Články ČTENÍ MRAKŮ

no, článek hodnotit nebudu, ale ta první fotka je docela fajn.

Sobota 21. června 2008 v 8:48 Články ZLATÉ TŘPYTKY Z BULHARSKA

já jsem rybář sportovec. Na závody nejezdím, ale zato jezdím na kole.

Úterý 10. června 2008 v 11:14 Články ZLATÉ TŘPYTKY Z BULHARSKA

popravdě, fridrichu, není dobré někomu něco říkat o probuzení. Zřejmě je to štve, tak proč by o tom nemohli diskutovat. Nepiš něco o klasickým češství a o trapnosti. Absolutně nikde jsem na nějaké češství nenarazil? Co to je, co to sem plantáž? Jsem rybář, řybařina mě baví, ale co to máš furt s tou propagací a pyšností, to nemůžu nějak pochopit. Btw., nyslíš si, že je potřeba ještě něco dělat s propagací rybařiny? Na co, k emu? Rybářů je plná řiť a chytá kdejaký „vandrák“. Je to jen ke škodě.

Pondělí 9. června 2008 ve 21:40 Články ZLATÉ TŘPYTKY Z BULHARSKA

fridrich: jen tak mimochodem. Vůbec mi nevadí, že z té směšné částky, co dám za celoroční zábavu a koníčka ( stojí mě to asi stejně, jak dvoudenní lyžování), jde na podporu kdekoliv. Je mi to fakt fuck. Ale… já bych ten „sport“ a zviditelnění nijak nepřeceňoval. Dle mého, nezviditelní nás to nikde (v podstatě to nikoho, až na zanedbatelné procento, nezajímá) a se sportem to nemá lautr nic společného. Kdejaký tenista na 258 místě žebříčku nás zviditelní mnohem víc, i když taky zanenedbatelně.

Neděle 8. června 2008 v 7:09 Články ZLATÉ TŘPYTKY Z BULHARSKA

Pike: já myslím, že nechyběl. Po jeho posledním příspěvku jsem přesvědčen, že seděl ve druhé lavici vlevo u dveří. A je docela možné, že tu TK zašantročil on.

Sobota 7. června 2008 v 11:58 Články ZLATÉ TŘPYTKY Z BULHARSKA

pěkné počteníčko. Klasická internetová debata.

mildas: :-)))))))))))))

novější starší
Stránky:   3 2 1