Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 30. září 2012 ve 22:52® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> bacha na to, aby te nejaky Petr nevzal za slovo
- Neděle 30. září 2012 ve 22:43® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Tak jsem uzavrel album prvniho podzimniho mesice a uz vyhlizim, ten novy, co asi prinese za ulovky… http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/
- Neděle 30. září 2012 ve 21:02® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.9.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl po vice jak dvou mesicich zkontrolovat pstruhovku. Behem tech dvou hodin lovu jsem krome par vodaku, porad zmetci hojne jezdi, nepotkal jedineho lovce, coz me v tom peknem pocasi mile prekvapilo. Rybky take spolupracovaly a par jsem jich vytahl, nekolik spadlo a neco bohuzel i utrhl, budu muset jeste vylepsit ten zasek, nemam v rukach na ten musak nejak cit. Kazdopadne musim priznat, ze to byla prijemna zmena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. září 2012 v 10:58® Scanix
dam> ta 0.20, i 0.22mm mono praskne vzdy driv nez ten nanofil, ten jsem zatim nepretrh…lovim v mistech s ostrymi kameny a hojnymi vazkami a slabsi vlasec je tarka jistota utrzeni pri prvni vazce.
- Neděle 30. září 2012 v 10:53® Scanix
Georgino> ten nanofil je preci jen nachylnejsi na oder, snaze praska pri vazce o kameny nez vlasec, aspon me se zda a navic mi neprijde, ze by byl mene viditelny nez fluocarbon.
- Neděle 30. září 2012 v 0:47® Scanix
fila> nevim, co tu blabolis, ale ja preci neradim nic takoveho, abys chytal sumce na skoro ULko, jen jsem v situacich, kdy jsem s tim nepocital, musel zdolat vetsi rybu na slabsim cajku. Jak vis, ze jsou u vas sumci do metru, co to je za hloupost? To jako kdyz vyrostou vic, tak hynou? To, ze jsi je treba nechyt, neznamena, ze tam nejsou. Jinak ja vlacim sumce alespon s 20kg pletenku, tedy 0.28mm Power Pro, ale premyslim, ze posilim na 36kg. Prut Penn do 60g, snesl bych asi i silnejsi, ale zatim obstal…
- Sobota 29. září 2012 ve 23:51® Scanix
fila> je to v podstate pletenka…slabsi clanek pri te zdolavacce s nanofilem byl monofilovej navazec 0.22mm, tam jsem mel strach, ze se predre o kartace, ale kdyz zdolavas rybu v nepratelksem terunu, musis proste zariskovat, hacek kopyta byl lehce narovnanej, ale drzel, vlasec se nepredrel a rybu jsem behem par minut zdolal. Bylo to navic v silnem proudu, kde uz jen vaha ryby delal problem ji pritahnout, vse bylo opravdu na hranici nosnosti a moznosti, ale klaplo to, ale rozhodne to nebyl zamer, jit na sumce s tim vybavenim a nabitym 2.5" kopytkem na 5g hlavicce
- Sobota 29. září 2012 ve 23:46® Scanix
fila> jak pise Georgino, Berkley Nanofil je spis pletenka, 0.12mm ma nosnost skoro 7kg, na to prdnu tak 1.5m 0.20mm monofil a idealni kombinace na gumovani.
Jinak pokud se sladis s vybavenim a clovek se neboji trosku zatlacit, kdyz vi, co to snese, tak jde ledacos. Na 0.20mm mono jsem vytahl i 15kg sumika, stejne tak jako 108cm stiku v proudne rece na 0.14mm monofil. Ten listopadovy sumik byl uz krapet podchlazenej a ja se s nim moc neparal, ze to je sumik jsem zjistil az pozdeji, puvodne jsme myslel, ze podseklej kapr ci tak neco…lidi malo znaj, co jaky prut a vlasec snese, zbytecne se boji pak do toho oprit, zkus si to nekdy privazat za strom a pretrhnout to v tahu, budes mozna prekvapen, kolik musis vynalozit sily na pretrzeni…
- Sobota 29. září 2012 ve 22:21® Scanix
olda> pouzivam bezuzlove vazani viz http://www.chytej.cz/…love-vazani/ a drzi to jako drak, 0.12mm a sumik 118 drzel v pohode, teda vydrzel monofil 0.22mm…jen je treba davat pak bacha na koncove ocko
- Sobota 29. září 2012 ve 21:30® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jeste par fotek z dneska
Tento příspěvek byl editován 29.9.2012 21:32:28 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. září 2012 ve 21:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne jsem vyrazil sam a to dost nalehko, protoze jsem podcenil pripravu
Tento příspěvek byl editován 29.9.2012 21:24:47 uživatelem Scanix.Nechal jsem si ve veste jen par wobu 9–13cm a v druhe kapse trosku gum, popadl jsem pruty a uhanel k vode, jenze bezny obsah batohu zustal doma v chodbe na zemi…U vody jsem si nadaval jen chvili, protoze tloustum smakovaly i ty vetsi siditka a aspon jsem tak selektoval trosku lepsi kusy
Na gumky sli okouni celkem slusne a byli tentokrat o malinko vetsi nez obvykle. Povedlo se i nekolik mensich candosu a par bolenu, kteri mi vzdy vehnali adrenalin do zil, kdyz mi slupli gumku ze dna a ja doufal v pekneho candose. Pridal jsem jeste dve stiky, ktere hrave schovaly cely wobler v tlame. Rybarsky vydarene odpoledne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2012 ve 22:50® Scanix
kubas> vsak nejvetsi candosi se pravidelne lapaji na foukacku, to je znama vec…
- Pátek 28. září 2012 ve 22:42® Scanix
David Havlíček> to verim, tak uz se tesim na zverejneni videa
- Pátek 28. září 2012 ve 22:29® Scanix
osprey> tak ted uz vis, jak na to priste, poradne zakrmit a pak vlacet halibutku…musela to byt dost dobra akce
- Pátek 28. září 2012 ve 21:53® Scanix
osprey> vim o cem mluvis (pises), protoze jak ma clovek vic prace, nedostava se k vode tak casto, tak proste prestava vnimat zmeny, co se dejou u vody, s rybama, atd. Pak voli treba chybne, nebo proste jinak, nez kdyby tam byl a vedel…
- Pátek 28. září 2012 ve 21:41® Scanix
mvincik> vis jak to delam ja, snazim se chodit co nejvic, abych to neprosvih, ale stejne to nefunguje, obcas vynechas a je to v p…vis kde
- Pátek 28. září 2012 ve 21:23® Scanix
mvincik> to nepoznas predem, az potom
- Pátek 28. září 2012 ve 20:55® Scanix
osprey> jako nevim, co byl dnes za den, ja zavital po par mesicich zase na Orelas a kolega, co me provazel, tvrdil, ze to nebere, pritom 3 candaty vytah a ja i on jsme par zaberu meli, musi byt dost zmlsanej, vic nez ja
Jinak ty dve ryby na prute me mrzi, ze jsem ani nezahledl, to je vzdy jen spousta otazniku, vsak to znas
- Pátek 28. září 2012 ve 20:41® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem tomu dal nezvykle hodne, tedy cele odpoledne az do vecera, sjezdil nekolik reviru a pochytal se dvema prateli. Rybek bylo mnoho, na rece klasicky dominoval tloust, bolen, jesen, neco okysu, par mensich stik. Na prehrade jsem pak zatnul dve ryby z kategorie osobak, ja se presvedcuju, ze to byly stiky kolem metru, ktere mi to ukously, kolega Jaka tvrdil, ze to byli candati, ktere jsem utrhl, tak jako tak jsem na prutu citil podvakrate mocneho soupere, ktereho jsme ani jednou nezvladl. V zaveru lovu, kdy jsem se pekelne snazil prave o candata, me nejprve prekvapil statny tloust a posleze mi nejspis jeden slusny spadl, takze jsem skoncil s candatim zerem, ale celkove to byl vydareny lov s paradnimi zazitky, tak uz se tesim na nejaky ten dalsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. září 2012 v 19:46® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Super kratka vychazka po praci, ale nastesti jsem zvolil dobre a rybky trosku kousaly. I kdyz to nebylo o trofejich, bylo to prijemne, okysi na gumku, tlousti, jeseni, boleni a nejaka ta sticka se ukazala, takze spokojenost a ted jeste rychle za prateli na pivko a bude to jeste lepsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.