Chytej.cz

Odpovědi ve fórech od uživatele "flussy"

Čtvrtek 27. června 2013 v 10:24 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

Bigpista> to je právě ono, když mám na takové hloubce lehkou hlavu, tak v podstatě nepoznám v jaké hloubce se mi nástraha nachází.Jakmile dám 10g a více tak vím naprosto přesně jestli uz jsem na dně nebo ne.

reagovat
Středa 26. června 2013 ve 14:45 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

casper> ono to spíše bude tím že jsem dřevák s velkým štěstím :-D takhle lehké hlavy v těch hloubkách moc necítím. Říci, že umím přívlač, opravdu nemohu. Ale snažím se:)

reagovat
Středa 26. června 2013 ve 14:41 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

Draky> proutek mám od Shimana, myslím že je to Beastmaster SBM BX27M, 2,7m , 10–30g

reagovat
Středa 26. června 2013 ve 12:32 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

casper> díky moc, vypadají dobře.Škoda jen že se nedělají v malinko větší gramáži. S tou 5g hlavou asi ještě neudržím kontakt v hloubce okolo 10m, nejsem zkušený vláčkař i když se mi celkem slušně daří…

reagovat
Středa 26. června 2013 ve 12:14 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

casper> nemáš nějaký odkaz na ty extra dlouhé háčky? Já asi teda kupuju nějakou standartní velikost. U nás v obchodě jsem snad ani jiné neviděl proto mi napadl ten trojháček.

reagovat
Středa 26. června 2013 v 11:53 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Přídavný trojháček

díky moc, vyzkouším to.

reagovat
Pátek 12. dubna 2013 v 9:11 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Pc hry

Wow Deffender free fun:D

reagovat
Pátek 5. dubna 2013 v 11:47 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: Bivak od K-Karp

Přímé zkušenosti nemám ale přijde mi to jako okopírovaný bivak Mivardi New Dynasty. Podívej se sem http://www.mivardi.cz/…new-dynasty/ Tento vlastním a jsem s ním více než spokojen.

reagovat
Středa 10. října 2012 v 10:01 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: pytláctví

Mrknato> ja bych řekl že tady to spíše bylo myšleno jako divadélko proti cikánům. Tyhle lide většinou legálně zbraň nemají a tenhle strašák na ně funguje lépe než nějaká domluva či policie. Navíc žádný cigoš nepůjde nahlásit že po něm bylo stříleno když pytlačil na revíru.To by se sám z pytláctví usvědčil.

reagovat
Úterý 9. října 2012 v 16:45 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: pytláctví

Wow, tak to už je jiný kalibr. To už tam opravdu nikdo chodit nebude, protože z pytláka toho po zásahu moc nezbude:D

reagovat
Úterý 9. října 2012 v 10:23 ® flussy
flussy
Diskuzní fórum: pytláctví

Brokovnice kamaráde, jedině brokovnice:) a jemné broky, ponejlépe na trap. Nebo si patrony přeláduj solí, aby se jim nic moc nestalo. On si poté to pytlačení každý rád rozmyslí:D Navíc když se rozkřikne, že ten rybník vlastní magor s flintou, nikdo ti tam ani nepůjde:D Je to trochu mimozákoné a radikální opatření ale z vlastní zkušenosti a zážitků vím(rybník jsem měl a stále mám) že 100% funguje(zvláště na naše nepřizpůsobivé spoluobčany):D Když k tomu ještě připočtu že už jsi i přes pusu dostal tak bych se vůbec nerozpakoval. Stačí když budeš střílet nad ně. Jako efekt je to dostačující:D

reagovat
Pátek 11. května 2012 v 8:40 ® flussy
flussy

Děkuji všem za odpovědi.Beru prut a bežím k vodě:)

reagovat
Středa 9. května 2012 v 15:54 ® flussy
flussy

džigit>nechápu tu spojku na konci bodu c) „nebo“ a jak vidím nejsem sám..... zatím 2 reakce na můj dotaz a každý si to vykládá jinak:) ty zastáváš kamarádův názor že lovit na umělou mušku lze na MP celoročně a jak koukám Zizkam zastava zase můj názor:)Nerad bych se kvůli takovému slovíčkaření hádal s RS

reagovat
Středa 9. května 2012 ve 14:43 ® flussy
flussy

Ahoj chlapi, prosil bych vás o vysvětlení jedné nejasnosti z RŘ, přeme se o to neustále s kolegou a proto se obracím na vás.Jedná se o toto:

(1) V mimopstruhovém rybářském revíru je povoleným způsobem lovu:

  1. lov na položenou nebo lov na plavanou,
  2. lov přívlačí nebo hlubinnou přívlačí v době od 16. června do 31. prosince,
  3. lov na umělou mušku nebo lov muškařením, nebo
  4. lov čeřínkováním v době od 16. června do 31. prosince.

Bod a) a b) je celkem jasný o tom žádná ale jde mi o bod c). Já tvrdím, že lov na umělou mušku a lov muškařením na MP revírech lze praktikovat pouze od 16.6.-31.12. Prostě stejně jako přívlač. Zaráží mě totiž to slovíčko na konci bodu c) „nebo“ a pokračování bodem d) kde je jasně vymezená doba kdy toto lze praktikovat.Prostě mi připadá že tyto dva body spolu souvisejí. Alespoň to je můj výklad.

Kamarád tvrdí přesný opak a to že na MP revírech lze na umělou mušku a muškařením lovit po celý rok. Prý to jsou v RŘ dva rozdílné a úplně nesouvisející body, ale zase mi nedokázal vysvětlit to slovíčko „nebo“ na konci bodu c)

Můžete nám to někdo vysvětlit? Neradi bychom totiž kvůli této nejasnosti přišli o papíry protože jak se říká " Neznalost neomlouvá" :-) Předem Vám děkujeme za odpovědi.

reagovat