Revír tvoří propadlina:
Dolní Benešovv k. ú. Dolní Benešov, Zábřeh ve Sl. 102 ha
Lov ryb povolen pouze ve vyznačených úsecích. Osoby provádějící lov ryb jsou povinny respektovat prostory se zákazem lovu ryb a se zákazem vstupu. Úseky jsou vyznačeny tabulemi. Příjezd a parkování motorových vozidel je povoleno pouze po zpevněných cestách. Parkování vozidel je povoleno minimálně 15 m od břehové hrany revíru a je přísný zákaz parkování na travnatých plochách. Na revíru je zákaz vstupu na vodní plochu a zákaz veškerých vodních sportů. Lovící, který bude pro přespání používat přístřešek nebo bivak, je povinen mít v místě pobytu chemické WC, a to z důvodu udržení čistoty okolí. Každý lovící může mít pouze jeden bivak (přístřešek), který může zabírat max. 3 metry břehové hrany.
V úseku revíru "za bunkrem" - vyznačeno tabulemi - je lov povolen celoročně pouze na umělou mušku a od 16. 6. do 31. 12. přívlačí na umělé nástrahy. Při měření a fotografování ryb je nutno použít navlhčenou podložku.
Úsek s režimem CHYŤ A PUSŤ:
Platí přísný zákaz vylévání použitého chemického WC na revíru a na přilehlé pozemky.
Po ukončení lovu bude neprodleně bivak (přístřešek) odstraněn.
V době od 16. 10. do 31. 12. je v úseku CH a P povolen lov přívlačí na umělé nástrahy a umělou mušku. Lovící si může ulovené ryby přivlastnit.

Úsek s režimem CHYŤ A PUSŤ:
- Pro rybolov v úseku CHYŤ A PUSŤ opravňuje povolenka k rybolovu na tento revír a místenka. Podmínky rybolovu CHaP v uvedeném úseku mohou být v roce 2021 upraveny. Informace o změnách budou uvedeny na webových stránkách ÚS ČRS Ostrava, MO ČRS Hlučín a na tiskopisu místenky.
- Úsek ChaP začíná 1. 4. a končí 15. 10.
- Místenky na 7 dnů (po sobě jdoucích) vydává pan Otmar Diehel, 1. Máje 58, Dolní Benešov (tel.: 608 432 283) a pan Michael Bělák, Zahradní 27, Štěpánkovice (tel.: 775 755 398). Výdej pátek - neděle.
- Maximální doba pobytu na tomto úseku je 14 dnů po sobě jdoucích.
- Je povolen lov na dva pruty, vyvážení návnad a nástrah, označování míst k lovu bójí, použití echolotu.
- Lov ryb z loděk (ryb. nafukovacích pomůcek) zakázán.
- Zdolávání zaseknuté ryby z loďky je povoleno.
- V úseku ChaP je povolen pouze lov kaprů s použitím výhradně jednoduchých háčků.
- Na úseku je zákaz používání jakýchkoliv živých nástrah.
- K lovu je třeba použít vlasec o minimálním průměru 0,28 mm.
- Každou ulovenou rybu je nutno s maximální šetrností vrátit do vody, není povoleno rybu uchovávat ve vezírku z důvodu pozdějšího focení. Zasakovaná ryba se bere jako ryba ponechaná.
- Každou ulovenou rybu nad 70 cm délky je lovící povinen zaznamenat do přehledu úlovků v místence s uvedením hodiny, druhu, délky a hmotnosti.
- Zakazuje se používání srkaček, helikoptér a jakýchkoli dalších pevných montáží. Montáž musí být bezpodmínečně průběžná (úniková).
- Místenku k rybolovu je nutné vrátit vydávající složce ČRS nebo nejpozději odevzdat při vrácení povolenky k rybolovu.
- Na úseku CHaP je zákaz vyvážení po pravé straně prvního ostrovu. Tvoří hranici mezi úsekem ChaP a úsekem pro lov bez místenky. Vstup na ostrovy je zakázán.
- Na vodní ploše jsou veškeré vodní sporty zakázány.
- Lovící musí mít při lovu desinfekci k ošetření ryb a podběrák odpovídající velikosti.
- Na úseku platí zákaz rozdělávání otevřeného ohně, gril je povolen.
- Platí zákaz používání elektrocentrál či jiných obdobných zařízení, která by rušila ostatní lovící.
- Při měření a fotografování je nutno použít navlhčenou podložku.
- Na tomto úseku je povoleno bivakování a parkování karavanů.
Z důvodu pořádání 2. ročníku závodů v lovu kapra může být celý revír hájen po dobu max. jednoho týdne. Termín a bližší informace budou zveřejněny na www.rybsvaz-ms.cz.