Revír tvoří těžební jezera štěrkopískovny Mohelnice:
Mohelnice Iv k. ú. Mohelnice23,6 ha
MohelniceMohelnice52,5 ha
MoravičanyMoravičany41,4 ha
Jezera se nacházejí v dobývacích prostorech (na pracovištích) štěrkovny. Na přístupových cestách k revíru jsou umístěny přehledné situační mapy s vyznačenými úseky s povolením lovu, se zákazem lovu a s absolutním zákazem vstupu. V průběhu roku může dojít ke změně úseků v návaznosti na posun těžebních zařízení a jejich ukotvení. Úseky jsou vyznačeny v terénu. Do úseků označených zákazem vstupu je zakázáno vstupovat, nelze vstoupit ani za účelem průchodu k jiným částem revíru. Lovící jsou povinni dodržovat vyznačené zákazy vjezdu všech motorových vozidel.
Na celém revíru platí zákaz použití jakýchkoliv plavidel, pokud jejich provoz není povolen příslušným orgánem plavební správy.
Vodní plocha o rozloze 1,69 ha na přítoku Újezdka v blízkosti jezera Moravičany není součástí revíru.
Jezera Moravičany a Mohelnice jsou součástí CHKO Litovelské Pomoraví. V celém prostoru revíru platí přísný zákaz táboření, přičemž setrvávání v přístřešcích i bez podlážky mimo denní dobu lovu je považováno za táboření. V prostoru CHKO platí ustanovení pro pohyb v CHKO, včetně zákazu vjezdu motorovými vozidly, rozdělávání ohňů, poškozování porostů a znečišťování prostředí.
K revíru patří potok ÚjezdkaZ: 49°46'12.454"N, 16°57'23.448"E, K:49°45'46.405"N, 16°54'10.831"E.
Součástí jezera Mohelnice je chráněná rybí oblast "Za lípou" - lov ryb zakázán - vyznačeno tabulemi. V prostoru CHKO platí ustanovení pro pohyb v CHKO, včetně zákazů vjezdu motorovými vozidly, rozdělávání ohňů, poškozování porostů a znečišťování prostředí. V prostoru CHKO (u jezer Moravičany a Mohelnice) platí přísný zákaz táboření, přičemž setrvávání v jakýchkoliv přístřešcích je považováno za táboření. V prostoru mimo CHKO (jezero Mohelnice I) platí zákaz táboření z důvodu existence dobývacího prostoru.