Chytej.cz

Veletrh Rybaření v Brně v roce 2018 nebude! Přesunuto na 2019

Středa 14. února 2018 ve 20:49 | vložil(a) HaD | zdroj: www.bvv.cz/… | 2.629× zobrazeno | 1 komentář

Vážení vystavovatelé a návštěvníci, chtěli bychom vám oznámit, že v letošním roce se Prodejní výstava rybářských potřeb Rybaření z organizačních důvodů v původně avizovaném termínu 16.–18. 3. 2018 neuskuteční.

Výstava Rybaření samozřejmě zůstává v portfoliu akcí společnosti Veletrhy Brno a již nyní pracujeme na tom, abychom pro vás na rok 2019 připravili kvalitní prodejní výstavu pro oblast rekreačního, sportovního a částečně produkčního rybářství. Zároveň vás bude čekat atraktivní doprovodný program se zajímavými přednáškami i testováním nového vybavení.

Věříme, že tento krok pochopíte a zachováte nám přízeň.

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Neděle 18. února 2018 v 9:46® Helle

Ve čtvrtek jsem na Výstavě FOR FISHING v Praze. Do Brna jsem jezdil v podstatě každý rok. Myslím si, že v konkurenci Prahy už moc Brno šancí nemá. Pražská výstava nejen že je hodně větší / můj odhad cca 3–4 x), ale je i velmi dobře organizovaná.